Και οι Αιγύπτιοι μετά τους Έλληνες έδειξαν πως θα βυθίσουν εχθρικά πλοία [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
αιγ

Οι Αιγύπτιοι έκαναν μια άλλη προειδοποίηση στους Τούρκους. Κατά τη διάρκεια ασκήσεων μεγάλης κλίμακας, έδειξαν πώς θα βυθίσουν εχθρικά πλοία σε περίπτωση εχθροπραξιών.

Το ίδιο έκαναν και οι Έλληνες κατά την πρόσφατη ναυτική άσκηση κοντά στην Κρήτη.

Η Αίγυπτος ανακοίνωσε τη συνέχιση των ασκήσεων μεγάλης κλίμακας του πολεμικού ναυτικού της στη δυτική θαλάσσια περιοχή της χώρας με το όνομα “Hasm-2020”, σημειώνει η Al Masdar (AMN).
Αυτή τη φορά, οι Αιγύπτιοι έδειξαν πώς οι ναυτικές δυνάμεις τους, χρησιμοποιώντας πυραύλους κατά πλοίου, βύθισαν ένα πλοίο που λειτούργησε ως στόχος. Το πλοίο στάλθηκε στον πυθμένα της Μεσογείου.

Οι Αιγύπτιοι δημοσίευσαν βίντεο που δείχνει πώς η αιγυπτιακή φρεγάτα εκτοξεύει έναν αμερικανικό πύραυλο κρουζ κατά των πλοίων. Χτυπάει στο πλοίο-στόχος, και μετά αυτό βυθίζεται.

Πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Αίγυπτος έχει δείξει την ετοιμότητά της να έρθει σε σύγκρουση στη γειτονική Λιβύη, όπου η Τουρκία είχε παρεμβαίνει στο παρελθόν.
Πριν από αυτό, οι Αιγύπτιοι δημοσίευσαν βίντεο πώς οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας τους ελέγχουν επιδέξια τα ρωσικά μαχητικά MiG-29M2 και ανεφοδιάζουν στον αέρα, προετοιμάζοντας για πτήσεις μεγάλων αποστάσεων.

Και ακόμη νωρίτερα, οι Αιγύπτιοι δημοσίευσαν άλλο βίντεο, το οποίο καταγράφει τη χρήση όλων των στρατιωτικών κλάδων. Το Κάιρο καθιστά όλο και πιο ειλικρινά στην Άγκυρα ότι αυτό που συμβαίνει στη Λιβύη δεν της ταιριάζει.

ΠΗΓΗ: echedoros-a.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: