Και μη χειρότερα: Ως κυβερνητική επιτυχία «πουλάει» ο Κυριάκος Μητσοτάκης το ότι δεν πλημμύρισαν τα… Τρίκαλα και τα Φάρσαλα

Κοινοποίηση:
ΨΕΥΤΗΣ

 Να πανηγυρίσουμε επειδή δεν πλημμύρισαν τα Τρίκαλα, η Καρδίτσα και τα Φάρσαλα, ζήτησε  ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε ερώτηση στην ΔΕΘ. 

Συγκεκριμένα, το δεύτερο ερώτημα προς τον πρωθυπουργό ήταν και για τις πλημμύρες στη Θεσσαλία. «Η κλιματική κρίση είναι ήδη εδώ. Χτυπά την πατρίδα μας και όλη την Μεσόγειο
τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την προοπτική καταστροφικών πλημμυρών» ξεκίνησε ο πρωθυπουργός, επαναλαμβάνοντας το γνωστό «μάντρα» της υπέρτατης δικαιολογίας.
Και συνέχισε: Δεν θέλω να πω πού παραλάβαμε την Πολιτική Προστασία και πού βρισκόμαστε σήμερα. Αυτό το πρόβλημα αφορά όλη την κοινωνία και απαιτεί συστράτευση σε όλες τις εκφάνσεις του». Συμπλήρωσε όμως πώς «Εχουν γίνει αρκετά αντιπλημμυρικά έργα μετά τον Ιανό, το πόσο αποτελεσματικά ήταν θα μας το υποδείξουν οι ειδικοί, γίνεται και μια δικαστική έρευνα και νομίζω ότι καλώς γίνεται».

Εκεί όμως που το επικοινωνιακό του αστέρι έλαμψε, ήταν όταν είπε:  «Μεγάλες πόλεις της Θεσσαλίας όπως τα Τρίκαλα, η Καρδίτσα, τα Φάρσαλα δεν πλημμύρισαν», συμπληρώνοντας φυσικά πώς δεν ξέρει αν αυτό οφείλεται στα έργα ή στην ροή των νερών όπως ήρθαν”.

Να συμπληρώσουμε δε ότι τα Τρίκαλα, η Καρδίτσα και τα Φάρσαλα, όχι μόνον δεν πλημμύρισαν αλλά και δεν κάηκαν… Οπότε διπλή η κυβερνητική επιτυχία!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μην ανησυχείς, με σένα τον μπάσταρδο θα πλημμυρίσουν την επόμενη φορά. Τον έχει χτυπήσει στον εγκέφαλο η κλιματική μαλακία.

  2. Ακόμη έξω είναι αυτός; Πότε θα τον μαζέψουν να γλιτώσουμε;

  3. ο Κυριάκος έδωσε νέα πνοή στη Βόρεια Ελλάδα. Με το Μετρό η ζωή στη Θεσσαλονίκη έγινε ευρωπαϊκού επιπέδου. Με το fly over η πόλη έγινε παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις. Έλυσε και τον γόρδιο δεσμό της ανακατασκευής του σταδίου τη Τούμπας παραχωρώντας στον ΠΑΟΚ τη χρήση τους ερειπωμένου Καυταντζογλείου έναντι συμβολικού τιμήματος 500 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο. Η δε σιδηροδρομική και οδική σύνδεση του λιμανιού επιτέλους ολοκληρώθηκε, στα σχέδια. Πόσο χάρηκε η πόλη που την επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός για να κάνει μια δακρύβρεχτη ομιλία και να απαντήσει σε μερικές στημένες ερωτήσεις..

  4. Μια σφαιρα στο δοξα πατρι τον πουστη για να γλητωσουμε απο αυτον

Comments are closed.