Καιρίδης: Το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια έχει ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ σημασία κατά της Ρωσίας, (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kairidis_

Προκάλεσε την έκπληξη των δημοσιογράφων…

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Μετανάστευσης, Δημήτρης Καιρίδης, δήλωσε τα παρακάτω:

«Η σημερινή ψηφοφορία στην Βουλή (για τα ομόφυλα ζευγάρια), έχει ένα γεωστρατηγικό (χαρακτηριστικό;), γιατί η Ρωσία έχει βγει ανοιχτά κατά αυτού.

Ακόμα και αυτό έχει την σημασία του μέσα στον γεωστρατηγικό ανταγωνισμό της Δύσης από την μία πλευρά, που δέχεται τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, ως ανοιχτή και φιλελεύθερη κοινωνία, και μιας Ρωσίας, που έχει πολεμήσει μετά φανατισμού αυτά τα ζητήματα!

Μέσω των συστημάτων της, πατριαρχείο Μόσχας για παράδειγμα, βρίσκεται σε αντιπαράθεση με μια πιο φιλελεύθερη ανάγνωση της ορθοδοξίας (Οικουμενικό Πατριαρχείο)».

Δείτε το απόσπασμα:

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. Η ξεφτίλα έψαχνε πρόσωπο. Τελικώς επέλεξε του Καιριδη και όχι άδικα. Μπράβο ξεφτίλα έξυπνη επιλογή.!

  2. Τι λεει, η παλιοκα’τε;;; Μηπως η πρωκτικη συνουσια, επηρεαζει και τον εγκεφαλο; Μηπως το σκ@τό, δεν φτανει μονο μεχρι την καλτσα, αλλα ανεβαινει και προς τα πανω;

  3. Ο κακοκαιρίδης τον τηγανίζει τον μπακαλιάρο,τον τινάζει τον κουραμπιέ.Με τόσους μαλάκες διεθνιστές που έχει μαζέψει η κούλα,βλέπω στις εβραιο-εκλογές της εβραιόπης,να παίρνει τα α#χίδια του Καράμπελα

  4. Πολύ εύστοχο το σχόλιο της ΑΡΕΤΉΣ. Χρησιμοποιούν την Ελλάδα, που υποτίθεται ότι έχει δημοκρατία και είναι ένα χριστιανικό έθνος, για να νομιμοποιήσουν ηθικά την διαστροφική πολιτική της Αμερικής.

  5. οσι νομιζετε οτι η ΝΔ ειναι δεξιο κομμα. Με το Μπινε και την αριστεριλα της αμερικης χαριεντιζονται. Με παγκοσμιοποιητες και WEF. Ανοικτα συνορα, ανικτοι κωλοι και μαντρωματα στο σπιτι. Τους χαιρετησα μετα απο 25 χρονια το 2009 με το πρωτο μνημονιο. Καθιστε να δειτε και τι ετοιμαζουν για τα παιδια σας στα σχολεια. Οσοι ξερουναγγλικα ας μπουν αμερικη να δουν. Η νεα δημοκρατια ποτε δεν θα εβαζε ενοικιο στο σπιτι σου και δεν θα σου πουστευε το παιδι σου στο σχολειο. Χαρειτε τους τους απατεωνες.

    1. Εγώ το λέω χρόνια τώρα. Η ΝΔ είναι ένα ακροαστερό νεομαρξιστικό κόμμα που προωθεί την ίδια πολιτική με τους ακροαστερούς Δημοκρατικούς εκ το αποτελέσματος. Και το βλέπουμε με τους νόμους που ψηφίζουν.

      Όποιος αποκαλεί την ΝΔ Δεξιά είναι είτε μπετόβλακας είτε προπαγανδιστής. Και στις 2 περιπτώσεις επικίνδυνος.

  6. Ο Καιρίδης ομολογεί πως οι ΗΠΑ προωθούν τα Σόδομα και οι Ρώσοι το καλό;

    1. Και ο Τσίπρας είχε βγει πρώτος. Άρα καλός και αυτός;

  7. Τελειωμένη ευρύπρωκτη καιρίδω, …. θέλω να χέσω μέσα στο στόμα σου μωρή καταπιώνα!!

  8. Παλιοπουστα ανωμαλε θα εχεις ασχημο τελος, κοιταξτε ποιον μαλακα ψηφισαν οι μαλακες καβαλιωτες να τους εκπροσωπει το ιδιο ειστε ολοι σας κοθονια στα τσακιδια ολοι σας .

    1. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΚΑΒΑΛΙΩΤΩΝ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ

  9. Ο καιριδης θελει τις ψηφους των διεστραμμενων ,τις θελει και ο συριζα,τις θελει το κιναλ και η τρελη , γι αυτο το ψηφιζουν αλλα ειναι και διαταγη των αμερικανων. Οσοι ψηφιζουν αυτο το αισχος,δειχνουν οτι ειναι τσιρακια της Αμερικης .

  10. Έχω ξανακούσει βλακείες αλλά αυτή του κ. Καρίδη παίρνει την τούρτα. Θα στείλουμε όλους τους ανώμαλους στα σύνορα για να μας σώσουν από τους Ρώσους!

  11. Οι αμερικανόδουλοι γκει που εισηγήθηκαν την ψήφιση του νόμου της διαστροφής του γάμου, νομίζουν ότι θα πλήξουν τη Ρωσία ??

    Με π@στηδες στρατό το ΝΑΤΟ δεν έχει καμία ελπίδα…..

    Απλά οι αμερικλάνοι θέλουν να δείξουν ότι η Ρωσία δεν έχει δημοκρατία επειδή δεν αναγνωρίζει τέτοιο γάμο….και χρησιμοποιεί την Ελλάδα της Ορθοδοξίας για να κάνει τη δουλειά της….

    Εύγε, κε Τσούνη….. !!

  12. καμία τελειωμένη δεν βγαίνει να μας πει την άποψη τους

  13. ….ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ Τ90 ΡΕ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ…

    1. Φίλε, αν ήξερα που να απευθυνθώ θα πήγαινα στο μέτωπο να πολεμήσω με τους Ρώσους, μόνο και μόνο για να μου δωθεί η ευκαιρία αργότερα να οδηγήσω το Τ90 προς την Αθήνα και να τους πατήσω εγώ, απελευθερώνοντας την πατρίδα και το έθνος.

  14. Σκουπίδι Καιρίδη είμαστε σε πόλεμο με την Ρωσία και δεν το ξέρουμε; Υπάρχει ιδιωτικός πόλεμος τον οποίον έχετε κυρήξει εσύ και ο Μητσοτάκης εν αγνοία μας;
    Σκουπίδια ακόμα δεν καταλάβατε ότι βάζετε σε κίνδυνο το έθνος και ότι θα το πληρώσετε πολύ ακριβά;

  15. εσυ ξυπνα ρε παπαριδη μαζι με τον καιριδη τι σου εχει κανει η ρωσια ρε ανωμαλε ολα τα δεινα που σου εχουν κανει οι γρμανοεβραιοαμερικανοκλανοι τα καταπινεις με ευχαριστηση οι ρωσοι κανουν κουμαντο στην χωρα ? οχι βεβαια οι κατα συρροη δολοφονοι αμερικανοκλανοι κανουν οτι θελουν παιρνουν τα παντα και δεν δινουν τιποτα κατι σαπιλες μονο οποτε ειστε κουνιστρες μην μιλατε και απο πανω ελατε σας φερανε μπανανα απο ρινοκερο απολαυστε την και οσο για τις δηλωσεις της κουδουνιστρας που το παιζει και πολιτικος αστα να πανε εχουν γνωμη και οι λουγκρες

  16. Ας παντρέψει όσους ΛΟΑΤΚΙ+ μπορεί, με την ευχή μας, κι ας τους στείλει στη Ρωσία!
    Θα τους τακτοποιήσει ο Putin & θα εργάζονται σε θαυμάσια θέρετρα, στην Σιβηρία.
    Σοβαρός Γεωστρατηγικός Σχεδιασμός, που πρέπει να αποσταλεί άμεσα στον Biden, για να σωθεί ο Πλανήτης!
    Τι άλλο θα ακούσουμε Θεέ μου?

  17. Τι λοατκι και ξελοατκι! Απο ποτε αλλαξε η ελληνικη γλωσσα? Πουστρες ειναι και κανουνε …εισαγωγη λαθροπιθηκων να βολευονται στο τζαμπα! Ετσι κυρ Πουστριδη?

  18. Λογια και πολιτικη του κωλου απο εναν ειδικο του κωλου (κυριολεκτικα(

  19. Κάποιος πρέπει να πει στον Καιρίδη ότι ο ελληνικός λαός στην πλειοψηφία του είναι με το μέρος της Ρωσίας και δεν γουστάρει την “ανοιχτή και φιλελεύθερη κοινωνία” της Δύσης. Όσο για τα δικαιώματα των Λοάτκι το μόνο δικαίωμα που πρέπει να έχουν είναι ψυχιατρική παρακολούθηση και θεραπεία.

    1. μονο εσεις οι λιγοι χουντικοι ειστε με τη Ρωσια, ξυπνα

      1. εσυ ξυπνα ρε παπαριδη μαζι με τον καιριδη τι σου εχει κανει η ρωσια ρε ανωμαλε ολα τα δεινα που σου εχουν κανει οι γρμανοεβραιοαμερικανοκλανοι τα καταπινεις με ευχαριστηση οι ρωσοι κανουν κουμαντο στην χωρα ? οχι βεβαια οι κατα συρροη δολοφονοι αμερικανοκλανοι κανουν οτι θελουν παιρνουν τα παντα και δεν δινουν τιποτα κατι σαπιλες μονο οποτε ειστε κουνιστρες μην μιλατε και απο πανω ελατε σας φερανε μπανανα απο ρινοκερο απολαυστε την και οσο για τις δηλωσεις της κουδουνιστρας που το παιζει και πολιτικος αστα να πανε εχουν γνωμη και οι λουγκρες

  20. Πώς ένα σκατοσχέδιο για γάμο μεταξύ ΚΟΥΝΙΣΤΩΝ έχει ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ σημασία και μάλιστα ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ;;;

    Σε αυτά τα 3 εντελώς ΜΗ αλληλένδετα πράγματα, ο “κύριος” Καιρίδης έδειξε ποιος είναι. Τόσο απλά.

  21. Μαλλον γεωστρατηγικη σημασια εχει ο κ@λος σου, μπραβο ρε σκατιδη οι γεωστρατηγικες μαλακιες σου σπανε κοτρωνες, μονος σου τις σκεφτεσαι η τις διαβαζεις στην στηλη του καλου Λοατκι?

  22. ΚΥΡΙΕ ΚΑΙΡΙΔΗ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΩΣ ΟΙ ΠΩΣΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΜΕΡΙΑ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.

Comments are closed.