Καζάνι που βράζει η ΝΔ στην Αχαΐα. Ορκίστηκε υποδιοικητής του Ρίου, μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Κοινοποίηση:
1

Μπορεί να ορκίστηκε ως ο νέος αναπληρωτής Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας ο κ. Δημήτρης Μπάκας στα γραφεία της 6ης ΥΠΕ από τον διοικητή κ. Γιάννη Καρβέλη και πλέον να αναλαμβάνει και επισήμως καθήκοντα μέχρι να οριστεί ο νέος Διοικητής, το θέμα όμως είναι ότι η τοποθέτηση του κ. Μπάκου προκάλεσε τριγμούς στη ΝΔ. Παράγοντες του κόμματος στην Πάτρα μιλούν “ευθέως” για ένα “μαγαζάκι” στο Νοσοκομείο Ρίου (το “μαγαζί” έχει σχέση με μεθοδεύσεις λήψης αποφάσεων…) το οποίο έχουν στήσει ένας γνωστός γιατρός και ένας συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ. “Δεν είναι δυνατόν με κυβέρνηση ΝΔ να ορίζεται Υποδιοικητής στο μεγαλύτερο Νοσοκομείο της Περιφέρειας, ένα μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ” δηλώνει σημαίνων στέλεχος της ΝΔ στην περιοχή.

Η τοπική ΝΟΔΕ “βράζει” και ήδη έχουν φθάσει τα παράπονα “ψηλά” στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα θα τεθεί επί τάπητος και στην σημερινή συνεδρίαση της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Αχαΐας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νυν Αναπληρωτής Διοικητής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Δημήτρης Μπάκος είχε τη θέση του διευθυντή στη τεχνική υπηρεσία του νοσοκομείου…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ζητω η Ελλαδα….. ζητω η θρησκεια…… ζητω του μιζενςκουλη η κοροιδια….

    Απάντηση

  2. Ξεφτίλες νεοδημοκράτες, μια ζωή ιερόδουλες των εαμοβουλγάρων.

  3. την τυφλα σας και την μουτζα σας καραγκιοζηδες .,.,.

    στους μπολσεβικους του τσιπρα βρηκατε να δωσετε παρασημα ηλιθιοι ?

  4. ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΡΕ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ???? ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΡΕ ΓΥΦΤΟΙ ΔΙΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΡΙΟΥ ?????ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΞΕΚΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟΥΣ !!!ΡΕ ΔΙΠΟΔΑ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΑ???? ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟ ΣΕ ΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ !!!!

Comments are closed.