Κέιτ Μίντλετον: Η νέα ανακοίνωση από το Παλάτι για την uγεία της δείχνει ότι στο Μπάκιγχαμ είναι έξαλλοı

Κοινοποίηση:
μακ
Νέο ανακοινωθέν για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, δόθηκε στη δημοσιότητα καθώς οι εικασίες οργιάζουν στο διαδίκτυο, ειδικά μετά την απουσία του Ουίλιαμ από το μνημόσυνο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

«Το παλάτι του Κένσινγκτον κατέστησε σαφές τον Ιανουάριο το χρονοδιάγραμμα της ανάκαμψης της πριγκίπισσας και θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις.

keit mintleton 9

Αυτή η οδηγία ισχύει», αναφέρεται στην ανακοίνωση η οποία δείχνει μια δυσαρέσκεια για τα όσα ακούγονται, οι αξιωματούχοι, ωστόσο, πρόσθεσαν ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνεχίζει να τα πάει «καλά».

Η Κέιτ σχεδιάζει να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα μετά το Πάσχα. Η ενημέρωση έρχεται καθώς οι βασιλικοί σχολιαστές κάλεσαν τη βασιλική οικογένεια να είναι πιο ανοιχτή, ειδικά μετά από όσα ακούγονται.

Ο βασιλικός βιογράφος Phil Dampier είπε στη MailOnline ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας «έχουν δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή», αλλά «δεν είναι φυσιολογικές στιγμές», εννοώντας ότι υπάρχει αναταραχή μετά την διάγνωση του Καρόλου με καρκίνο.

 

a321889babae4797ac628ad9906a18c9

«Φοβάμαι ότι αν δεν δοθεί λόγος για την αποχώρηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ την τελευταία στιγμή, αναπόφευκτα θα υπάρξουν εικασίες, κάποιες από αυτές άγριες και άδικες, αλλά αυτή είναι η φύση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αυτές τις μέρες. Υπήρχαν χαζές αναφορές σε δημοσίευμα τις προάλλες για την υγεία της Κέιτ, για τις οποίες δεν υπάρχουν στοιχεία, αλλά αυτές οι φήμες κυκλοφόρησαν γρήγορα σε όλο τον κόσμο», συνέχισε λέγοντας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. από πίσω και έπρεπε να γίνει ανόρθωση γλουτών ….. άμα κάνεις κακές παρέες….

Comments are closed.