Κάτι ξέρει ο παπαγάλος! Δάγκωσε τη Μέρκελ την ώρα που τον τάιζε

Κοινοποίηση:
merkel-papagaloss

Η Άνγκελα Μέρκελ πραγματοποιεί την αποχαιρετιστήρια περιοδεία της στην εκλογική της περιφέρεια, το Μεκλεμβούργο-Πομερανία, στηρίζοντας τον υποψήφιο διάδοχό της για την έδρα, τον Γκέοργκ Γκούντερ, βρέθηκε σε πάρκο πτηνών, χθες Πέμπτη.

Ενώπιον καμερών, άρχισε να ταΐζει με χαρά ένα σμήνος παπαγάλων Lori με εκλεκτή τροφή, ήτοι μίγμα από αποξηραμένη γύρη, φρουκτόζη, σιτάρι και νερό. Η προσφορά ήταν μάλλον ακαταμάχητη για τα πουλιά, με τουλάχιστον 10 εξ αυτών να την περικυκλώνουν και να «φωλιάζουν» πάνω της. Μόνο που ένα εξ αυτών, αντί για το «νέκταρ» που τους προσέφερε η καγκελάριος, προτίμησε την ίδια, με αποτέλεσμα να τη δαγκώσει.

Η σκηνή ήταν μάλλον άβολη. Η Μέρκελ, που δύσκολα φεύγει από τον ρόλο της σιδηράς καγκελαρίου, πόνεσε εμφανώς από το δάγκωμα του «θαυμαστή» παπαγάλου, αφήνοντας το «προφίλ» της στην άκρη. Οι κάμερες μάλιστα την συνέλαβαν να έχει μία ασυνήθιστη έκφραση πόνου.

Γρήγορα ωστόσο ανέκτησε τόσο την αυτοκυριαρχία της όσο και το χαμόγελό της, συνεχίζοντας την επίσκεψη και στα άλλα χαριτωμένα ζώα του πάρκου. Όμως αυτή τη φορά πήρε τα μέτρα της: όταν της πρότειναν να ταΐσει μια ευρωπαϊκή κουκουβάγια ύψους 60 εκατ., αρνήθηκε ευγενικά, λέγοντας με ελαφρά δόση αυτοσαρκασμού: «Όχι, όχι, τα πήγα καλά με τα παπαγαλάκια…».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. χεχε… Να κι ένας real παπαγάλος που αντιστέκεται,…. τα δικα μας παπαγαλάκια, που έχουν γίνει κότες, τι να τους κάνουμε;;;;

  2. Φαντασουν να ταισει περιστερια…θα την χεσουν παντοκορφα!

  3. Στο λαιμό έπρεπε να τη δαγκώσει να ψοφήσει η βρόμα!!

  4. Κρίμα, η κουκουβάγια έπρεπε να ταΐσει και την κουκουβάγια!

  5. Ξέρουμε αν ο παπαγάλος συνεχίζει να ζεί ?????? Frau Merkel , nach drei Tage Auf Wiedersehen………..

  6. Ο παπαγάλος είναι καλά στην υγεία του ή δηλητηριάστηκε;

  7. η ΚΌΡΗ του Χίτλερ που κατέφυγε στο Βατικανό από υπόγειο τούνελ που συνδέει το Βατικανό προς παντού, και από εκεί Βραζιλία μαζί με τον Μένγκελε

  8. …. ΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Comments are closed.