Κάποιος να την μαζέψει! Η πολύχρωμη όσο και αλλεργική στην Ορθοδοξία Παγώνη προκαλεί και πάλι: “Ηρεμήστε όλοι με το Πάσχα στο χωριό”

Κοινοποίηση:
Καταγραφήκκκ

Δεν φαίνεται να κοπάζει η πανδημία με πολλούς να αναρωτιούνται αν το Πάσχα θα επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό.

«Ηρεμίστε όλοι με το Πάσχα στο χωριό. Τα κρούσματα, τους διασωληνωμένους και τους θανάτους τα είδατε. Το σύστημα έχει πιεστεί. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Θα κάνουμε διαφορετικό Πάσχα, θα πάμε στις εκκλησίες στους προαύλιους χώρους με μάσκες και αποστάσεις, αλλά την τελευταία εβδομάδα θα κριθεί το αν θα επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, γιατί με 819 διασωληνωμένους είναι δύσκολο», είπε στο MEGA η Πρόεδρος Νοσοκομειακών Γιατρών Ματίνα Παγώνη.
«Αυτή είναι ίσως από τις δυσκολότερες φάσεις. Ο κόσμος έχει μπερδευτεί και με τους εμβολιασμούς. Καταλαβαίνουμε την ψυχική πίεση που έχουν και ότι θέλουν να ξεφύγουν αλλά πρέπει να είμαστε προσεχτικοί αν θέλουμε να κάνουμε ένα διαφορετικό καλοκαίρι. Θα φανεί μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη – Μεγάλη Τετάρτη πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα. Αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση, θα είναι δύσκολο κάποιος να πει ότι μπορείτε να φύγετε. Όπως και να έχει, ο κόσμος θα μπορεί να βγει, θα μπορεί να πάει από δήμο σε δήμο, δε θα είναι όπως πέρυσι, να είμαστε κλεισμένοι μέσα» πρόσθεσε η ίδια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Ότι και να είναι η κυρία, την οποία ΔΕΝ γνωρίζω,
    εδώ έχει δίκιο ρε καθηστερημενα εβραιοχριστιανόπουλα.

  2. Ντου στο Μέγκα να δουν και οι τρεις πουτσες εκεί που μιλάνε και μας κάνουν μαθήματα ηθικής κλπα

  3. Ευτυχώς υπάρχουν οι Τούρκοι οι οποίοι είναι έτοιμοι και να δείτε τότε πως θα περάσει και ο κορονοιος και όλα …

    1. πολύ σωστά. και όπως έλεγε ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσσος “πρέπει να γίνει ο πόλεμος”

  4. Ίδια με μια τσατσά σε μπορντέλο στην Αγ. Κωνσταντίνου της δεκαετίας των 80ς… Οπότε την βλέπω μου θυμίζει εκείνη..

  5. Ε βρε ηλίθιοι γύρω μας δικοί μας άνθρωποι αρρώστησαν και τρέμουμε απ’την αγωνία.Ε βρε ζώα που είστε και χριστιανοί -να μην πω τίποτα άλλο τώρα-εκφραζετε και άποψη για τα ιατρικά αμόρφωτα μουλάρια.

  6. Ο/Η Τελικά ο siemens Μιζοτάκης είναι ηλίθιος, κλέφτης ή προδότης; λέει:

    Όταν έρθει η ώρα, … μία είναι η λύση… διασωλήνωση στην Παγώνη, να δει από που ξημερώνει.

  7. Αμα περιμενα την Παγωνη για να μεταλαβω και να εκκλησιαστω, αβαπτιστη θα με ειχαν οι γονεις μου.
    Κλεινω γιατι αρχιζουν και οι χαιρετισμοί όπου να ναι και πρεπει να φύγω..

  8. 1000% το καλοκαιρι στο Δελφιναριο στο Σεφερλη θα ειναι νουμερο η Παγωνη

  9. και μετα το πασχα μαγειρεμα απο τον οκτωβρη για το 4ο κυμα της φαντασιας τους μεσα 28 οκτωβρη και φυσικα θα το πανε λαου λαου και για τα χριστουγεννα

  10. Ρε κωλοφαρα κολονεοελληνες τι τους ακουτε ,βγείτε έξω πάτε όπου θέλετε χωρίς φίμωτρα τεστ και μηνύματα και τέλος η χούντα,φοβάστε ένα.παρανομο πρόστιμο από τη ζωή των παιδιών σας

    1. Οχι ρε Τζιμ,,φοβομαστε για την ζωη των παιδιων μας.Εσυ που εισαι ηρωας και ατρομητος,τραβα μια ωριτσα σε μια ΜΕΘ η σε ενα απλο θαλαμο χωρις φιμωτρα ομως και μετα πηγαινε να φιλησεις και να αγκαλιασεις τα παιδια σου,τη γυναικα σου και τους γονεις σου.

      1. εγω που το περασα και ολα οκ μια γρίπη ηταν με εσωσε η τύχη μου ??? ρε χαιβάνια οτι βλακεια σας σερβίρουν τα καναλια το τρωτε φοβητσάρηδες βαλτε το μυαλο να κανει συνειρμο ψαχτετο καλύτερα το πράμα θα βρείτε πολυ απ πισω βρωμιά και μιζα

  11. Ουστ μωρή μούμια…κιμ.πατα το κουμπί να τελειώνουμε..να ξαναρχίσουν όλα πάλι απ το μηδέν!!!

  12. 🤨Σπάσαμε όλα τα ρεκόρ τη στιγμή που ο κοσμος εμβολιάζεται. Χμμμμ….🤔Δε μας τα λέτε καθόλου καλά, μα καθόλου όμως.

  13. Η ΜΟΥΜΙΑ ΕΜΙΛΗΣΕ…….ΡΕ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΑΙ ΠΟΙΑ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΕΤΑΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΥΛΩΣΕΤΑΙ ΟΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΙΣ ΓΙΑ ΣΑΣ………..

  14. Για σκιάχτρο πάντως… δεν διαφέρεις!
    Ουστ από δω.!

  15. Αχ βρε Παγώνη
    ο παππούς σε βλέπει, λιώνει
    Ξεχνάει το κωρονοϊό
    τρελιάρικο ξανθό
    Δε έχει σημασία τι λες
    ο παππούς έχει αναλαμπές
    Βρήκαμε μπελά
    σταμάτα το μπλα μπλά
    Το πάμπερς έριξε στον τρουβά
    όλη μέρα ακούει Ρουβά
    Σταμάτησε το χαμομήλι
    διπλό ουίσκι πίνει
    Όπως έχει ξεθαρρέψει
    η γιαγιά δεν θα το αντέξει

  16. Αυτό δεν το αποφασίζουν τελευταία στιγμή. Έχουν αποφασίσει εδώ και καιρό ότι το Πάσχα τα θέλουν όλα κλειστά.

  17. Αυτή είναι άνθρωπος η καρτουν;ακόμη και η φωνή της ακούγεται αφυσικη

  18. Κακό ψοφο να έχει η παλιογρια,όλοι αυτοί έχουν ξεχάσει πως ο παντοδύναμος Θεός βλέπει και τιμωρη. Έχουν ξεχάσει πως και αυτοί έχουν οικογένειες.ερχεται η ώρα.

    1. Πως δεν έχουν οικογένειες Nikos έχουν πολλά σκυλιά γατιά αυτά έχουν οι σκατοψυχοι άχρηστοι αλλά λίγα τα ψωμιά τους γυρίζει ο τροχός.

  19. Η Παγώνη και οι λοιποί…. Χαρδαλιάς, Τσιόρδας, Κικίλιας….μιας και είναι στην πρώτη γραμμή από την πρώτη στιγμή και έρχονται σε επαφή με τόσους…πως και δεν κόλλησαν ακόμη τον ”φονικό ιό” ??? Ναι ναι παίρνουν τα κατάλληλα μέτρα……α ρε κοιμόμαστε και μας κοροιδεύουν!!

  20. Τι χειρότερο να βλέπουμε εσένα χαμελεον, αντε μωρι ξαναμπές στιν κασασου έχεις και εσύ άποψη @ρχιδο

Comments are closed.