Κάντο όπως ο Τάισον! Μποξέρ προσπάθησε να δαγκώσει το αυτί του αντιπάλου του (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
berlanga

Ο Έντγκαρ Μπερλάνγκα προσπάθησε να μιμηθεί τον Μάικ Τάισον κατά τη διάρκεια της μάχης του με τον Αλέξις Ανγκούλο.

Σε μια φάση που διέφυγε της προσοχής του διαιτητή, ο Μπερλάνγκα φαίνεται να δαγκώνει τον Ανγκούλο στον λαιμό, σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να του δαγκώσει το αυτί, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε σε δηλώσεις του μετά τη νίκη του!

Με ρεκόρ 19-0, είναι σίγουρο πως ο Ανγκούλο δεν θα περίμενε να πρέπει να αμυνθεί απέναντι στον αντίπαλό του για κάτι άλλο εκτός από τις γροθιές του.

Ωστόσο, ο Έντγκαρ Μπερλάνγκα έχασε την ψυχραιμία του στον 7ο γύρο και το πράγμα παραλίγο να ξεφύγει.

«Έπαιζε με αγκωνίδια προσπαθώντας να ξεφύγει. Ήμουν έτοιμος να του την κάνω όπως ο Μάικ Τάισον», ανέφερε σχετικά, έχοντας τη δυνατότητα να συνεχίσει τον αγώνα και να πανηγυρίσει το 20-0 με ομώνυμη απόφαση.

Στην άλλη περίπτωση, το 1997 στο Παγκόσμιο Βαρέων Βαρών της WBA, ο Μάικ Τάισον είχε απέναντί του τον Εβάντερ Χόλιφιλντ, ο οποίος του είχε πάρει τον αέρα και τον είχε εκνευρίσει στους πρώτους γύρους, με αποτέλεσμα ο πρώτος να χάσει τα λογικά του και να κάνει δύο απόπειρες για να τον δαγκώσει.

Στην πρώτη περίπτωση δέχθηκε ποινή δύο πόντων, ενώ στη δεύτερη -που ήταν και… γεμάτη- είδε τον διαιτητή να τον αποβάλει για την πράξη του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: