Κάνιε Γουέστ: Στον ανακριτή ο ράπερ καθώς γρονθοκόπησε θαυμαστή του

Κοινοποίηση:
kanye-west

Το περιστατικό που προκάλεσε την καταγγελία για επίθεση με φυσική επαφή φέρεται να έλαβε χώρα στο κέντρο του Λος Άντζελες γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης, δήλωσε η εκπρόσωπος του LAPD, Ρεντίνα Πουέντες.

Το ΤΜΖ δημοσίευσε βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να κείτεται στο έδαφος ενώ ο ράπερ, ουρλιάζει σε δύο γυναίκες συνεργάτιδές του.

Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι ο Κάνιε Γουέστ γρονθοκόπησε τον άνδρα καταφέροντάς του δύο χτυπήματα, ένα στο κεφάλι και ένα στον λαιμό και όταν αυτός έπεσε στο έδαφος, χτύπησε άσχημα το κεφάλι του στο οδόστρωμα.

Ο Κάνιε λέγεται ότι ζήτησε από τους ανθρώπους που στέκονταν έξω από το Soho Warehouse να μην τον βγάζουν φωτογραφίες και τους είπε κάτι του τύπου “εσείς δεν καταλαβαίνετε” για όσα περνά αυτό το διάστημα. Όταν κάποιος του απάντησε “είναι Ok, όλοι περνάμε δυσκολίες με την οικογένεια” τότε ο Κάνιε του έριξε δυο γροθιές.

Όπως έγραψε το ΤΜΖ, ο Κάνιε πήγαινε στο κέντρο του Λος Άντζελες έπειτα από ηχογράφηση σε στούντιο αργά το βράδυ. Βίντεο καταγράφουν τον ράπερ ήδη εκνευρισμένο να αποχωρεί από το στούντιο γύρω στις 2.30 το ξημέρωμα”.

Ο ράπερ επιτέθηκε στον θαυμαστή περίπου μισή ώρα μετά. Το Page Six μετέδωσε ότι το θύμα ζήτησε αυτόγραφο από τον Κάνιε ενώ αυτός καθόταν στο SUV έξω από το ιδιωτικό κλαμπ Soho Warehouse.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: