Κάλυμνος: Καλλιεργούσαν κάνναβη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια – Δύο συλλήψεις

Κοινοποίηση:
kannavifyto-696x550-1

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία… 37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν σε αυτοσχέδια θερμοκήπια ένας 31χρονος και μια 22χρονη στην Κάλυμνο. Οι δυό τους πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω στο σημείο και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί της Καλύμνου, αφού εντόπισαν την περιοχή όπου οι συλληφθέντες καλλιεργούσαν τα δενδρύλλια κάνναβης, άρχισαν να παρακολουθούν το σημείο και μόλις οι δύο φερόμενοι ως δράστες πήγαν εκεί για να προβούν σε καλλιεργητικές εργασίες τους συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω.

Κατά την αυτοψία που έγινε στον χώρο, βρέθηκαν συνολικά και εκριζώθηκαν 37 φυτά κάνναβης πλήρους ανάπτυξης, καθώς και καλλιεργητικός εξοπλισμός.

Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην κατοικία και σε όχημα του 31χρονου βρέθηκαν επιπλέον 20 φυσίγγια πυροβόλου όπλου, 10 μαχαίρια διαφόρων τύπων, ζυγαριά ακριβείας, θρυμματιστής και συσκευή καπνίσματος κάνναβης.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και οπλοκατοχή. Αμφότεροι οδηγούνται σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: