Κάλλιο αργά… – ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα στηρίζει τη θέση της Κύπρου για κυρώσεις

Κοινοποίηση:
ypex-11-3-2020

 

Η Ελλάδα στηρίζει τη θέση της Κύπρου σχετικά με την επιβολή στοχευμένων κυρώσεων σε πρόσωπα και οντότητες που εμπλέκονται στις παράνομες δραστηριότητες της Τουρκίας στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της, επισημαίνει ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα δημοσιογράφου.

«Η Ελλάδα υποστηρίζει σταθερά τη θέση της Κύπρου για την εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου της ΕΕ, σχετικά με την επιβολή στοχευμένων κυρώσεων έναντι προσώπων και οντοτήτων που εμπλέκονται στις συνεχιζόμενες παράνομες δραστηριότητες της Τουρκίας στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Γεννηματάς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. καλιο αργα παρα ποτε..αλλλα εχουμε πολυ χαμηλα τον πυχη…, γιατι οι κυρωσεις που πρεπει να ζηταμε ειναι κατα της τουρκικης οικονομιας και οχι κατα προσωπων και εταιριων που εμπλεκονται , αφου αυτος που τις στελνει ειναι η κυβερνηση της τουρκιας, να ζητησουμε να ληφθουν οικομικα μετρα κατ ατου ερντγαν και τα μελη της κυβερνησης του, μς μπλοκαρισμα τραπεζικων λογ,σμων κατασχεση περιουσιακων στοιχειων και επι πλοιων αεροπλανων τουρκικων συμφεριοντων…, να δουμε θα φυγει αρον ΄΄΄ αρον.. ή οχι..αυτα τα μετρα ειναι χαδακια … και κοροιδια για τους ελληνοκυπριους…

Comments are closed.