Κάλεσμα της ΕΟΚ στους κριτές για την προσεχή Τετάρτη

Κοινοποίηση:
Βαγγέλης Λιόλιος

Κάλεσμα στους συνδέσμους των κριτών για συνάντηση την προσεχή Τετάρτη (14/12) απευθύνει η ΕΟΚ, προκειμένου να λυθούν με διάλογο οι διαφωνίες που προέκυψαν και να μην μπει λουκέτο στο πρωτάθλημα με μονομερείς ενέργειες. Αναμένεται η αντίδραση των κριτών, που είχαν αποφασίσει αποχή μέχρι να αναγνωριστούν από το κράτος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
Σε συνέχεια ανακοινώσεων ορισμένων Συνδέσμων βοηθών διαιτητών (σημειωτών και χρονομέτρων) περί αποχώρησης τους από τα πρωταθλήματα και κατόπιν των ανακοινώσεων που εξέδωσαν οι φορείς του αθλήματος (Ο.Δ.Κ.Ε., Σ.Ε.Π.Κ., Π.Σ.Α.Κ. και Ε.Σ.Α.Κ.Ε.), οι οποίοι με τις τοποθετήσεις τους ουσιαστικά απέρριψαν την πρακτική μονομερών ενεργειών, προτείνοντας διάλογο για την επίλυση των όποιων προβλημάτων και με ξεκάθαρη, όμως, θέση για την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, η ΕΟΚ καλεί σε συνάντηση όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ( ΕΣΑΚΕ, ΟΔΚΕ, ΣΕΠΚ, ΠΣΑΚ και τους Συνδέσμους βοηθών διαιτητών) την Τετάρτη 14/12 και ώρα 12 στα γραφεία της με θέμα συζήτησης τη δημιουργηθείσα κατάσταση επι του ζητήματος που έχει προκύψει.
Επαναλαμβάνουμε ότι η πόρτα της Ομοσπονδίας ήταν, είναι και θα είναι πάντα ανοιχτή σε όλους και ότι μόνο όταν όλοι είμαστε ενωμένοι μπορούμε να βοηθήσουμε το άθλημα να προχωρησει μπροστά, χωρίς, όμως, μονομερεις ενέργειες και κυρίως, με επίλυση των προβλημάτων με ουσιαστικό διάλογο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: