ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΜΕ ΔΟΜΗ ΜΑΦΙΑΣ: ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΕΧΕΙ Η «ΝΑΝΣΥ» – ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ – ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ; ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ;

Κοινοποίηση:
kikloma-ekviaston

Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τη δράση του κυκλώματος, που πουλούσε προστασία σε καταστήματα και ξενοδοχεία της Αθήνας, ώστε να μην υπόκεινται σε ελέγχους, ενώ ο κύκλος των εμπλεκομένων όλο και διευρύνεται

Ο ιθύνων νους του κυκλώματος, η «Νάνσυ» έχει παρελθόν στις απάτες  καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που αναφέρονται στη σχετική δικογραφία, η 43χρονη με καταγωγή από την Πάτρα, που είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια τη δομή, την ιεραρχία και τη δράση της σπείρας με κέρδη άνω των 700.000 ευρώ ανά έτος, είχε συλληφθεί δύο ακόμη φορές κατά το παρελθόν για διάπραξη κακουργημάτων

Το 2009 είχε κατηγορηθεί για απόπειρα απάτης καθώς, παριστάνοντας τη μεσίτρια, αποπειράθηκε να πουλήσει ακίνητο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, αξίας 120.000 ευρώ. Δεν κατάφερε όμως να ολοκληρώσει την παράνομη πράξη της καθώς πιάστηκε στα πράσα.

Το 2010, βρέθηκε ξανά αντιμέτωπη με τον νόμο, αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά την κατηγορία της υπεξαίρεσης χρηματικού ποσού, ύψους περίπου 125.000 ευρώ, από το γραφείο ασφαλίσεων όπου εργαζόταν εκείνη την περίοδο. Και στις δύο περιπτώσεις τής είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η 43χρονη αρχηγός του κυκλώματος, που συνελήφθη μαζί με 13 ακόμη μέλη της, είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα ακριβά ρολόγια.

Επόπτες Υγείας, δημοτικοί αστυνομικοί και υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού στο κύκλωμα εκβιαστών!

Επόπτες Υγείας ήταν οι 12 από τους συλληφθέντες για το κύκλωμα εκβιαστών που αποσπούσε χιλιάδες ευρώ από επιχειρηματίες προκειμένου να «καλύπτουν» τις παρανομίες τους ή να κάνουν τα στραβά μάτια σε ελέγχους. Στο κύκλωμα εμπλέκονται μεταξύ άλλων, δημοτικοί αστυνομικοί αλλά και υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού, οι οποίοι είναι μέλη του ΠΑΣΟΚ.

Οι 12 Επόπτες υγείας της Περιφέρειας Αττικής (9 εργάζονταν στις ελεγκτικές υπηρεσίες του Κεντρικού Τομέα και 3 στις αντίστοιχες υπηρεσίες του Βόρειου Τομέα) τέθηκαν σε αργία, με τον Νίκο Χαρδαλιά να ανακοινώνει αλλαγές και μετακινήσεις. «Μηδενική ανοχή σε κάθε παράνομη ενέργεια, που αμαυρώνει το κύρος της Περιφέρειας και προσβάλλει τους πολίτες» ήταν το μήνυμα Χαρδαλιά ο οποίος δρομολογεί αλλαγές όπως θέσπιση δικλείδων ασφαλείας στη λειτουργία των ελεγκτικών μηχανισμών, ενίσχυση της υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου της Περιφέρειας και αλλαγή του τρόπου συγκρότησης των συνεργείων δευτεροβάθμιου υγειονομικού ελέγχου, καθώς οι εργαζόμενοι που τα συγκροτούν θα ορίζονται πλέον με κλήρωση.

Φερόμενη αρχηγός του κυκλώματος είναι η 43χρονη «Νάνσυ» από την Πάτρα, η οποία έχει δεσμό με έναν από τους δημοτικούς αστυνομικούς, ο οποίος ήταν επίσης ψηλά στην ιεραρχία του κυκλώματος. Η 43χρονη έφερε πάνω της ένα σημειωματάριο όπου αναγράφονταν αναλυτικά τα καταστήματα και δόσεις που καλούνταν να πληρώσουν οι επιχειρηματίες.  Εισπράκτορας ήταν ένας 55χρονος, ο οποίος εκτελούσε και χρέη οδηγού για την αρχηγό του κυκλώματος.

Σε αναστολή τα υψηλόβαθμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που εμπλέκονται στη σπείρα εκβιαστών

Nωρίτερα, η Χαριλάου Τρικούπη έθεσε σε αναστολή τα δύο υψηλόβαθμα στελέχη που κατηγορούνται ότι εμπλέκονται στο κύκλωμα εκβιαστών.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα των δύο στελεχών: «Λόγω της φερόμενης εμπλοκής τους σε ποινική υπόθεση, που είδε το φως της δημοσιότητας, η Επιτροπή Δεοντολογίας Καταστατικού και Πιστοποίησης ανέστειλε την κομματική ιδιότητα δύο μελών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, τους οποίους και ενημέρωσε σχετικώς, μέχρι το πέρας της ποινικής διαδικασίας».

Σημειώνεται ότι και οι δύο είναι υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού, οι οποίοι τέθηκαν σε αναστολή καθηκόντων με απόφαση της Λίνας Μενδώνη. Πρόκειται για τους Ι. Π.  μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, γραμματέα του Γενικού Συμβουλίου ΠΟΕ ΥΠΠΟ και πρώην πρόεδρο ΠΟΕ ΥΠΠΟ και τον Γ. Β. αναπληρωτή γραμματέα τομέα πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρο ενιαίου συλλόγου Υπαλλήλων ΥΠΠΟ Αττικής Στερεάς και Νήσων.

«Δεν είναι καινούργιο, το ζούμε χρόνια»

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων, Γιώργος Καββαθάς μίλησε για ένα χρόνιο φαινόμενο: «Οι εκβιασμοί δεν είναι κάτι καινούριο για εμάς είναι κάτι το οποίο το ζούμε πάρα πολλά χρόνια και βλέπουμε ό,τι οι επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης είναι έρμαια στα χέρια του οποιουδήποτε ελεγκτικού μηχανισμού. Και θέλω να τονίσω ό,τι δεν υπάρχουν μόνο σωστοί δημόσιοι λειτουργοί, υπάρχουν δυστυχώς και κακοί. Και εκεί πρέπει να βρούμε τις ασφαλιστικές δικλείδες έτσι ώστε να μην μπορούν να κάνουν τέτοιες ενέργειες οι οποίες και εκθέτουν τις αρχές και από την άλλη μεριά εκβιάζουν τους επαγγελματίες» είπε και πρόσθεσε ότι ο «ο φόβος είναι αυτός που κρατάει τα στόματα κλειστά και αυτό συμβαίνει σε πάρα πολλά επίπεδα της δημόσιας διοίκησης».

 

Για κύκλωμα που απλώνεται σε περισσότερες από τρεις δημόσιες υπηρεσίες, μίλησε ο  Βασίλης Πολυμερόπουλος, μέλος εκτελεστικής γραμματείας ΑΔΕΔΥ: «Κοιτάξτε είναι ένα λυπηρό γεγονός και ένα γεγονός το οποίο δεν τιμά κανέναν, αλλά και οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι καταστηματάρχες είναι μέρος της ελληνικής κοινωνίας, υπάρχουν καλοί, κακοί, μέτριοι και αυτά τα φαινόμενα είναι άκρως καταδικαστέα και δυστυχώς είναι προς συζήτηση , όχι το ότι δόθηκε μια μίζα ή ότι πίεσε κάποιος. Εδώ πέρα έχουμε ένα κύκλωμα, αυτό είναι πρωτοφανές. Έχουμε ένα κύκλωμα το οποίο είναι επιπεδοποιημένο, το οποίο έχει μια συγκεκριμένη δομή, το οποίο απλώνεται σε τρεις ή τέσσερις δημόσιες υπηρεσίες, κάτι το οποίο είναι σπάνιο και αυτό μας προβληματίζει, γιατί ξεφεύγει από τη κλασική αντίληψη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

 1. Το ΠΑΣΟΚ από παλιά ήταν διεφθαρμένο. Μόνο ο Άκης μπήκε φυλακή. Ψάξτε ονόματα και θα βρείτε πολλά λαμόγια οι οποίοι ήταν και πολυθεσίτες. Αρχίστε με τους προέδρους-διευθυντάδες στο καζίνο και θα οδηγηθείτε σε πολλά λουλούδια. Από το έτος 2000 και μετά. Εκείνη την εποχή υπήρχε κάποιος με κρητικό επίθετο που όμως δεν είναι κρητικός, διορίστηκε επί Πλυτά υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων και έκτοτε διόρισε όλο του το σόï σε Δήμους αλλά και στο δημόσιο. Την γυναίκα του την διόρισε στον Δήμο Αθηναίων. Τον γιόκα του τον διόρισε στο υπουργείο εσωτερικών επί ΠΑΣΟΚ, και αυτό το παλληκάρι πήρε προαγωγή επί ΝΔ. Την αδελφούλα του την διόρισε σε άλλο Δήμο για να μην κουράζεται η καϋμένη στο πήγαινε-έλα στην Αθήνα. Βίος και πολιτεία ο τύπος. Πλοκάμια παντού. Πολύ σωστά λένε κάποιοι ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση.

 2. Μόνον ο Κυριάκος και οι υπουργοί του έχουν τα κάκαλα και ξεσκεπάζουν συμμορίες. Σιγά σιγά ξεδοντιάζεται το καρκίνωμα τσίμπλα και θασοκ. Έχει και συνέχεια. Μείνετε συντονισμένοι.

 3. …και την οικογένειά του το η πιάσανε ή ακόμα με τους μαφιόζους;

 4. Γι’ αυτό οι 3 στους 4 Δ.Υ. χαλάνε αβέρτα λεφτά δεξιά κι’ αριστερά για τον χαβαλέ τους. Και να… τα εξοχικά και να… τα μπεμβεδάκια και να… τα ποτάκια και να… τα ταβερνάκια και να… τα ταξιδάκια και να… τα βερσάτσε οι μανταμούδες οι κουραδοκαλεκλούδες του Δημοσίου. Δεν υπάρχει βρωμόμπατσος άνω των 40-45 να μην έχει σπίτι 200-300 χιλιάρικα μαύρα. Δεν υπάρχει γιατρουδάκι του εσύ να μην έχει μισό χαρτί μαύρο. Πολεοδομίες, τα ίδια σκατά. Υγειονομικό, βρώμα και αλητεία. Δήμοι, επίσης.

 5. Καλές προαγωγές στα παιδιά! Λάβανε το «βάπτισμα του πυρός»! Και υπουργούς να τους δούμε βρε!🤡

 6. Οι εγκληματικές οργανώσεις είναι στην εξουσία και στην βουλή έβαλαν την Χ.Α φυλακή για να αλωνίζουν ελεύθερα

 7. Για αδελφό πρώην αντιδημάρχου της Αθήνας λένε στο κυκλωμα. Ποιος;

  Αχ δεν γλιτώνουμε από τον καρκίνο των λαμογιών και κλεφταράδων. Σειρά θα πάρουν τα παιδιά τους, σημερινά κωλοπαίδια με πανάκριβα αυτοκίνητα (από το ματωμένο χρήμα των γονιών τους) και σπουδές στα πιο ακριβά κολέγια. Καμία σωτηρία.

 8. …….ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Μ3 ΚΑΙ ΠΟΡΣΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ??…..ΟΛΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ……ΕΛΛΑΔΑ…..ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ Κ@Λ%ΧΑΝΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ,ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ,ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ…..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ…..

 9. Οι κολητοι απ το κομμα της λενε, νανσυ κανε λιγο υπομονη και καλα να φαινεται οτι λειτουργει το κρατος και σε μερικες μερες που θα τοχουν ξεχασει οι χοζοελληνες θα σε αφησουμε εξω ταχα με περιοριστικους ορους

 10. Ακριβώς όπως έγινε και με τα χρυσά αυγά και τις κρατικές συμφωνίες τους για προστασία εκατομμυριούχων και εκβιασμούς σε μαγαζιά της νύχτας. Το μόνο που άλλαξε είναι το κόμμα. Αλλά ούτως η άλλως τα χρυσά αυγά η κότα του ΠΑΣΟΚ τα έκανε, βλέπε κλαψιάρη Μπούκουρα. Όταν τα τρώγαμε το παίζανε μάγκες και τώρα που την τρώνε, κλαψουριζουν. Ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας.

 11. Καταραμένοι ψηφοφόροι της αγγλοσαξωνικης ολιγαρχικής κοινοβουλευτικής συμμορίας καταστρέψατε και σκλαβώσατε την Πατρίδα .
  Η κατάρα του Έθνους των Ελλήνων στα κεφάλια σας .

 12. Η ΝΔουλάρα να βγει επισης εγκληματική οργάνωση με τους πάτσηδες, έχει ξεπεράσει την Πασοκάρα στη ληστεία και την καταστροφή της Ελλάδας κατά 50000%, καμμένη γη στην κυριολεξία, εποικισμός, πυροβολισμοί, δολοφονίες στη μέση του δρόμου, επίορκοι αστυνομικοί που εμπορεύονται πρέζα, δικαστικοί που τα έχουν κάνει πλακάκια με τους εγκληματίες και τους αφήνουν συνεχώς ελεύθερους, έκανε το αγαθό του ρεύματος εμπόρευμα, προσπαθεί να κάνει το ίδιο με το νερό
  ΝΔουλάρα και Πασοκάρα χρωστάνε μαζί ένα δισεκατομμύριο και συνεχίζουν να τρώνε και να ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ οι απίθανοι εγκληματίες!

  1. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ Ν.ΔΟΥΛΑΡΑ ΟΛΕ, ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΒΑΛΑΝΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ,ΜΕ IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ.

  2. Αυτό ακριβώς που είπες είναι το τραγικό. Ότι ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ για εμάς αυτοί οι απατεώνες. Λέτε οι εκλογές να είναι καθαρές ?

 13. Ειμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα ειμαστε….
  Τί να λέμε όμως…..αυτούς θέλει ο κόσμος, αυτούς ψηφίζει. Να τους χαιρόμαστε…

 14. Έτσι όπως πάει το πράγμα η συσταση μιας εγκληματικής οργάνωσης μπορεί να δηλώνετε ελεύθερα στην Ελλάδα κάνοντας απλώς μια έναρξη στην ΔΟΥ και δηλώνοντας το αντικείμενο απασχόλησης πχ εκβιασμοί κλπ.Επισης μπορεί να δηλώνετε ως πρώτο επάγγελμα με δεύτερο δημόσιος υπάλληλος η αντίστροφα η σαν επι πλέον προσόν.Με αυτό τον τρόπο σε αυτό το διαλυμένο κράτος θα είσαι νόμιμος ελεύθερος πλούσιος και ωραιος.Αν τα παραπάνω σας φαίνονται παράλογα τότε δεν έχετε καταλάβει τίποτα τι ακριβώς συμβαίνει.

 15. Αυτοί είναι πραγματική εγκληματική οργάνωση, μιας και είχαν οικονομικό όφελος.

  Επίσης τα εμπλεκόμενα άτομα είναι μεγάλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι ένας κουκουές που έκανε μεροκάματα ως σεκιουριτάς και ξαφνικά ο εργοδότης του μπήκε φυλακή ως εγκληματική οργάνωση (χωρίς οικονομικά οφέλη).

  Αλλά τέτοιους συνηρμούς κάνει μόνο η ΚΛΑΠΑ. Όπως είδαμε και με τον Αντωνιάδη.
  Και θα πρέπει να γίνουν φύλλο φτερό ΟΛΕΣ οι εμπλεκόμενες υποθέσεις της κυρίας αυτής. Γιατί ήδη βλέπουμε ότι δουλεύει ως δικαστής-εκτελεστής.

  Όπως έγινε με Πλιώτα-Βλάχου (Χρηματηστήριο) και εντεύθεν με όσα έχουν εμπλακεί αυτοί οι 2. (Κορονοχούντα, παράνομες παρακολουθήσεις της ΕΥΠ κλπ).

 16. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ
  ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΙΕΡΑΡΧΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΔΟΜΕΣ…….
  ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ (ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΒΡΑΚΙΑ)
  ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ
  ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ

Leave a Response