ΚΡΑΤΟΣ ΜΠ@@ΡΔΕΛΟ! ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΞΕΡΟΧΟΡΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΝΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ; (ΦΩΤΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” &ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
rafina

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και πάνε κ κλαίγονται ότι δεν έχουν προσωπικό, όταν οι δήμοι είναι τίγκα απο τους κομματοδιορισμένους κ δεν δουλεύει κανένας!

Άλλοι ειναι αποσπασμένοι σε γραφεία υπουργών και άλλοι στη Βουλή και άλλοι αλλού για θελήματα πολιτικών

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη δημάρχων της Αττικής με τον Υπουργό και Υφυπουργό Εσωτερικών για τα θέματα πυροπροστασίας.

Στα όρια τους έχουν φτάσει οι Δήμαρχοι της Αττικής με την υφιστάμενη κατάσταση λόγω της συγκέντρωσης τόνων από τα οργανικά -φυτικά υπολείμματα(ξερόχορτα, κλαδέματα) που έχουν συσσωρευτεί σε όλους τους δήμους λόγω των καθαρισμών οικοπέδων από τους ιδιοκτήτες αυτών, κάτι που εκφράστηκε στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τον Υπουργό Εσωτερικών Θόδωρο Λιβάνι και τον Υφυπουργό, Βασίλη Σπανάκη.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, κοινή συνισταμένη των τοποθετήσεων τους ήταν, ότι χωρίς ενίσχυση σε ανθρώπινο δυναμικό και μηχανήματα έργου, η εξίσωση παραμένει άλυτη και ο κίνδυνος για πυρκαγιά από τις στοίβες ξερόχορτων και άλλων που έχουν συγκεντρωθεί σε πολλά σημεία σε όλη την Αττική πολύ υψηλός.

Ο Υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος και ο Υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης ένιωσαν την αγωνία των δημάρχων αλλά και άκουσαν το δίκαιο παράπονο τους περί ευθυνών που τους αναλογούν, όταν οι δυνατότητες τους είναι περιορισμένες λόγω έλλειψης προσωπικού και μηχανημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δήμαρχοι ζήτησαν την άμεση στήριξη της Πολιτείας προκειμένου να είναι σε θέση να μαζέψουν όλα αυτά τα κλαδέματα που έχουν προκύψει μετά τον νόμο για την πυροπροστασία. Οι δήμαρχοι στην τηλεδιάσκεψη δεν εμφανίστηκαν αντίθετοι με τον νόμο, αλλά με το γεγονός πως οι δημοτικές αρχές δεν έχουν εκ των πραγμάτων την δυνατότητα να μαζέψουν από όλα τα σημεία των δήμων τα υπολείμματα από τους καθαρισμούς.

Αρχίζουν και αποστέλλονται αιτήματα
Η ηγεσία του ΥΠΕΣ, ζήτησε από τους δημάρχους να στείλουν εγγράφως τις ανάγκες που έχουν, σε μια εκδήλωση πρόθεσης για την ενίσχυση τους. Το ίδιο ζήτησε και ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Αττικής και Δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος, στην προσπάθεια όλης της αυτοδιοίκησης να αντεπεξέλθει ενός έργου το οποίο είναι αδύνατο λόγω των περιορισμένων δυνατοτήτων που έχει.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες οι δήμαρχοι, εξέφρασαν το παράπονο τους, ότι γίνονται αποδέκτες όλου του φταιξίματος σε ότι και αν γίνει, ενώ δεν μπορούν να κάνουν τίποτα παραπάνω.

ΚΡΑΤΟΣ ΜΠ@@ΡΔΕΛΟ! ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΞΕΡΟΧΟΡΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΝΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ; 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ τα χάλια του Δήμου Ραφήνας – Και μετά διαμαρτύρονται γιατί τους κράζουμε! 

Οι φωτογραφίες είναι από τον Δήμο Ραφήνας. Κάποιοι καθάρισαν τα οικόπεδά τους, αλλά όλα έμειναν στους δρόμους. Κι όπως βλέπετε στην άκρη του δρόμου που αρχίζει δασική περιοχή, ενώ βρίσκονται και κοντά στα σπίτια.

Και ύστερα, οι άνθρωποι του δήμου διαμαρτύρονται γιατί τους κράζουμε… Ορίστε τα χάλια σας κύριοι…

rafina2rafina1rafina

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Οι υπάλληλοι του δήμου το μόνο που ξέρουν είναι να κυκλοφορούν με τα αυτοκίνητα του δήμου αφού έχουν σχολάσει. Άλλοι πηγαίνουν και διακοπές στα χωριά τους και οι δήμαρχοι τσιμουδιά… Πληρώνουμε εμείς το πετρέλαιο για να τουλατσάρουν όπου θέλουν. Πολλοί από αυτούς χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα του δήμου για να πηγαίνουν τα παιδιά τους σε δραστηριότητες… Για να μην μιλήσω για το προσωπικό των γραφείων που στην πλειονότητα είναι γυναίκες… Έξω απο το δημαρχείο έχουν κάνει το τηλέφωνο σκουλαρίκι και τις έχω συναντήσει πολλές φορές να κάνουν αγορές ρούχων σε καταστήματα της περιοχής μου, ψώνια σε supermarket εν ώρα ‘εργασίας’! Αλλά το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Το ίδιο δεν κάνει και ο Κούλης? Βουτάει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, το οποίο πληρώνουμε εμείς σαν μαλάκες, παίρνει και τον χάρο την Μαρέβα μαζί και πάνε… Υ. Γ. Μία γνωστή μου, η οποία εργαζόταν στον δήμο είχε πάθει τενοντίτιδα από τις πανσιέντζες που έπαιζε στον υπολογιστή… Αν δεν λέγεται αυτό κατάντια….

  2. και πως θα μαζεψουν ψηφαλακια αν δεν προσλαβουν προσωπικο στις εκλογες ? η νδ καλα το χειριζεται βλεπει οτι θα πεσει στα ταρταρα και δημιουργει στρατο

  3. Οι δημοτικοί υπάλληλοι είναι τα μεγαλύτερα κομματόσκυλα και τα μεγαλύτερα κοπρόσκυλα.

  4. Στέφανε αύριο πάρε τηλέφωνο τη δήμαρχο Ραφήνας και το δήμαρχο Σπάτων. Και οι δύο είναι για τα μπάζα. Θα καούμε ζωντανοί. Εκτός αυτού τα οικόπεδα είναι ακαθάριστα. Όσο δεν μπαίνουν πρόστιμα δε συγκινείται κανείς να καθαρίσει το οικόπεδό του.

  5. Γιαυτό ψηφίζουμε καμόραΝΔ, για να τα ξύνουμε με γκασμά, όπως ο τουρίστας ο μιζοκούλης

  6. Ας φέρουν καλά φυλασσομένους φυλακισμένους, για να τα μαζέψουν & όχι να τους έχουμε να κάθονται & να κοπροσκυλιάζουν στις φυλακές.

  7. Κι εμας μας λεγαν να καθαρισουμε τα οικοπεδα ( αυτα που δεν εχουν καν ΚΑΕΚ ) και να δηλωσουμε οτι ειναι καθαρισμενα στα gov τζι αρ τους. Κι ο δημος ειναι “δασκαλε που διδασκες”. Μηπως θελουν να βγαζουμε και κανα αγροτικο το βραδυ να μαζευουμε τους καδους; Μονο για να πληρωνουμε δημοτικα τελη ετσι;

  8. Το σωστότερο άρθρο, αλλά δεν ιδρώνει το αυτί τους, πλως καραδοκούν για πρόστιμα!

  9. Αυτά είναι από τα ίδια τα έργα για καθαρισμό δασών για πυρασφάλεια από τις περιφέρειες παράτησαν έτσι τά κομμένα μισές δουλειές έτσι είναι όλα τα δάση Αττικής,Ραφήνα βραβρωνα,,Σούνιο ,Λαυρεωτική , κάντε μια βόλτα να δείτε την κατάντια του κράτους των εργολάβων ,εν όψη αντιπυρικής περιόδου θα μας κάψουν ζωντανούς

  10. Ληγή η προθεσμία και περιμένουν να γεμίσουν τα ταμεία από τα πρόστιμα .αυτά έχουν προσωπικό να τα “μαζέψουν” αμέσως

  11. Και έρχεται να συμπληρώσουν τα έργα καθαρισμού των δασών από την περιφέρεια για πυρασφάλεια,,,έχουν κόψει το δάσος και έχουν παρατήσει τα κλαδιά ξεραμένα πια μέσα σε αυτό αμάζευτα.

  12. Στο δημο που ειμαι εγω εχει 600 ΠΕΡΙΠΟΥ υπαλληλουσ και οι μισοι ξυνουν τα φρυδια τουσ απο το πρωι εωσ τισ 2 μμ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ

    1. Εσύ, Μήτσο, είσαι από εκείνους που δεν τα ξύνουν;

  13. Καποιοι τρελλοι θα αρχισουν να βαζουν φψτιες εκδικησης μεχρι να αποσυρθει ο κωλονομος που σκοπο εχει να σας παρει και το βρακι που φορατε ……

  14. Η λύση απλη και μια να στείλουν όλους τους λαθρομετανάστες τόσες χιλιάδες ειιναι τι μονο να τραβανε χρηματα καθε μηνα σπο τα ΑΤΜ ξερουν;

  15. αλητες οπως τα λετε ειναι και ειστε οι μονοι που το αναδεικνυετε
    που να δειτε εικονες στην σαλαμινα απο τυχη δεν εχει καει το νησι
    καμια προσευχη για τους πεθαμενους

  16. Αυτοί μπήκαν εκεί για να πληρώνονται όχι για να δουλεύουν.

    1. Συμφωνώ απολύτως πληρώνονται κανονικά δραστηριοποιούνται με τις ευλογίες των εκάστοτε αιρετών στον ιδιωτικό τους βιοποριστικο πλάνο και δεν τους καίγεται καρφί για τίποτα.

Comments are closed.