ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΟΙ Γ@ΦΤΟΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ! Καταγγελία – σοκ από αναγνώστη – Οι πολίτες μηνύουν αστυνομικούς

Κοινοποίηση:
2487c12e-e034-45f7-be08-4501d4ae385b

Διαβάστε τι φοβερά και τρομερά πράγματα καταγγέλλει αναγνώστης του μακελειο:

Καλησπέρα σας είμαι δημότης Λαμίας θέλω να σας κάνω σύντομα μια καταγγελία

στην πόλη της Λαμίας οι Ρομά συνεχώς κλέβουν κόσμο ανοίγουν σπίτια πυροβολούν δίπλα από πολίτες σε περιφερειακά χωρία της Λαμίας και εμένα προσωπικά με έχει χτυπήσει ρομά επειδή δεν είχα λεφτά να του δώσω.
Το αστυνομικό τμήμα και η αστυνομία της Λαμίας κάνει τα στραβά μάτια διώχνοντας τους προσωρινά από το ένα μέρος και την επόμενη μέρα ξαναέρχονται.
Το ίδιο ακριβώς κάνει και ο δήμαρχος Λαμίας ο κ Καραίσκος ο οποίος κάνει συνεχώς τα στραβά μάτια στην εγκληματικότητα των ρομά και υπάλληλοι του στο τηλέφωνο δεν ενδιαφέρονται να απαντήσουν.
Πρόσφατα πρόχειρα να σας αναφέρω ότι ρομά σακάτεψαν στο ξύλο 2 δημοτικούς αστυνομικούς και τους έστειλαν στο νοσοκομείο με ρήξη σπλήνας,έριχναν με καραμπίνες στην περιοχή της Καμηλόβρυσης και της Ανθήλης δίπλα από ηλικιωμένους και έχουν ρημάξει τα σπίτια ,τα Ι.Χ. και τα επαγγελματικά εμπορικά αυτοκίνητα βαν και  φορτηγά στην Λαμία
Τις επόμενες μέρες θα υποβάλλω μήνυση για κακούργημα εναντίον του αστυνομικού τμήματος Λαμίας καθώς και εναντίον του Δήμου Λαμιέων και του κ Θεοδωρικάκου και της ελληνικής αστυνομίας για έκθεση σε συνεχόμενη σωματική βλάβη και κακουργηματικές παραλείψεις προστασίας των δημοτών Λαμίας
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΟΥ ΜΑΦΙΟΖΟΥ ΚΟΥΛΗ

    1. δε θα μπορουσες καν να γραφεις εδω τωρα αν υπηρχε Αδολ\φος… θα σου χε φυγει η μαγκια, δουλος θα ησουν

      1. Θα έγραφα στα Γερμανικά, κύριε βολεμένε (μάλλον@ριστερό ΔΥ σε κόβω).

  2. οχι μονο στην ΛΑΜΙΑ.σ’0λο το τσαντιρι ειναι κρατος εν κρατει. οπως και αλλες κατηγοριες…..ΕΠΙΣΗΣ

  3. Στην περιοχή της Καμηλόβρυσης-στην αρχή του περιφερειακού προς Νοσοκομείο Λαμίας/Δομοκό κλπ … κάνουν ακριβώς το ίδιο όπως και στην περιοχή του Πυρίου Θηβών και στην Άμφισσα-όπου έχουν θημάξει τα σπίτια … την στήνουν κοντά στον δρόμο ειδικά απογευματινές+νυκτερινές ώρες και λιθοβολούν τα διερχόμενα οχήματα .. εάν συμβεί ατύχημα ή κάποιος αιφνιδιασμένος οδηγός σταματήσει να ελέγξει το όχημα του, κάνουν “γιουρούσι”= ληστρική επιδρομή ώστε να αρπάξουν ότι προλάβουν από τα θύματα τους … κάτι ανάλογο έκαναν πολύ πρόσφατα στην περιοχή της Στυλίδας-και μετά την Λαμία-σε παράπλευρο χώρο στάθμευσης για τα οχήματα σε βάρος οδηγού-όπου κατάφεραν και του άρπαξαν χρήματα

  4. Ειδικά Τώρα που έρχονται εκλογές δεν τους αγγίζει τίποτα…

  5. Καλά σας κάνουν οι γύφτοι εκεί στην Λαμία και λίγα σας κάνουν με 43.79% ΝΔ και 4 έδρες . Το πρωί όταν ξυπνάτε να βλέπετε την φάτσα στο καθρέφτη πρώτα . Το παράπονα είναι να είχαμε να λέγαμε . 19000 σταυρούς πήρε ο Σταϊκούρας ,14000 σταυρούς πήρε ο Οικονόμου. Ραντεβού στις κάλπες

  6. Ελλάς η χώρα της Γυφτιάς .
    Η χώρα μας κατάντησε πανδοχείο όλων τον αποβρασμάτων της οικουμένης με εντολές τον μασόνων-σιωνιστών Κυβερνοντων.
    Τι δεν καταλαβαίνουμε ;

  7. Έπρεπε σε πρώτη φάση να είχαν μαζευτεί όσο πιο πολλοί κάτοικοι μπορούν και να υποβάλουν στους άμεσα υπευθύνους όχι μόνο μηνύσεις αλλά και αγωγές αποζημίωσης, σε δεύτερη φάση εάν τους έβγαζαν αόριστες τις αγωγές να καταφύγουν στο ειδικό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων διότι παραβιάζονται κατάφωρα ένα σωρό ανθρώπινα δικαιώματα τους, α και να μάθουν επίσης να ρίχνουν και αυτοί καμιά μπουνιά και κλωτσιά όταν τις τρώνε και όχι να κλαίγονται σαν γκόμενες.

  8. Αν δεν πολιτογραφηθουν αν δεν πανε στο στρατο αν δεν τους βγαλουν ταυτοτητες αν δεν τους εκπαιδευσουν αν δεν τους κοψουν τα επιδοματα με νομιμο τροπο αν δεν τους απογορευσουν να οδηγουν χωρις διπλωμα αν δεν τους ελεγχουν οικονομικα αν αν αν αν δεν προκειται να αλλαξουν.Η σημερινη κατασταση τους βολευει γιατι δεν ειναι ταυτοποιημενοι με δακτυλικά αποτυπωματα.

  9. ΕΝΑΝ ΘΕΟΦΙΛΟΓΙΑΝΝΑΚΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΥΣ…………….

    1. γιατι, νομιζεις οτι ο Παπαδοπουλος κυνηγησε τους ρομα??

  10. Τους ψηφοφόρους της ΝΔ δεν τους αγγίζει τίποτα. Τι δεν καταλαβαίνετε;;;;!!!

  11. Λαμιώτες κάντε τον Τάκη δήμαρχο να εμπεδώσει την ασφάλεια παντού ασφάλεια για όλους, όπως στην υπόλοιπη χώρα. Μην στεναχωριέστε, οι εκλογές είναι κοντά, όταν έρθει η ΚΝΔούλα στα πράματα και γίνει ο Κυριακούλης μας πρωθυπουργός όλα θα τακτοποιηθούν. Οι ψοφοδεξιοί δεν παίζουν με την επιβολή του νόμου.

Comments are closed.