ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ ΚΟΥΛΗ @ ΥΠΟΥΡΓΩΝ Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ. -Πως το Μαξίμου επιχείρησε να αποκρύψει τη ΝΕΑ ΦΟΒΕΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ με θύμα γυναίκα αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ που τη ΣΑΚΑΤΕΨΕ ο «γαλάζιος» κτηνώδης σύζυγος. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ που εκθέτουν ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση για τους ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ και τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ που τρέφει στις τάξεις της. ΝΔ : Η μεγαλύτερη εγκληματική ΜΑΦΙΑ της χώρας

Κοινοποίηση:
1_SK.indd

im_teaser_05-08-2023

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

 Στο φύλλο του ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 5 και 6–8-2023 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

24_Maketa_MAKTV.indd

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

alitheia-aima-banner

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Η αλητεια και ο υποκοσμος πανε παντα με την εκαστοτε εξουσια,για να κανουν τις δουλειες τους. Οι δηθεν δημοκρατιες ειναι συμμοριες του υποκοσμου. Τα κομματα ειν;θ συμμοριες μπραβων σαν το Μιχο,ολα αυτα ειναι αλυσιδα. Παρτε διαβαστε το “Νονο” ,που εγινε και ταινια,να καταλαβετε τι πραγματικα ειναι η Αμερικη. Τ; δςθχνουν ολες οι παλιες γκαγκστερικες ταινιες. Την Ιταλια την κυβερναει η Καμορα, οι πολιτικοι ειναι ολοι υφισταμενοι της. Το ιδιο ειναι η Ελλαδα απο το 1974 , δυστυχως ο Παπαδοπουλος αφησε τις πολιτικες αλητοσυμμοριες ασυδοτες και το πληρωσε.Ειναι ερπετα,τσογλανια,χωρις ηθικη.

  2. Η σάπια μέχρι το μεδούλι νουδούλα των ανωμάλων,θα το καλύψει κι αυτό,αλλά δεν πειράζει ο γιδολαός θα του δώσει 60% στις επόμενες εκλογές

  3. Τι καθάρματα ψηφίσατε, ρε καθάρματα ραγιάδες υποτελείς ;

  4. Η ΝΔ πού τρέφει τέτοια κτήνη είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Μαζί μέ το δικαστικό σύστημα πού αφήνει όλους τους εγκληματίες ελεύθερους. Μόνο τόν Ηλία κρατάνε μέσα. Πουσαι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ.!

  5. Νδ-κομμα τραμπουκων και αυταρχικών ανθρωπων.Κατα τα αλλα σας εφταιγε η χρυση αυγή

  6. Η συμβαση Cooper εληγε, Οκτωβριο 2010! Και ο νοων, νοειτω!

  7. Κατα τα αλλα, η χρυση αυγη υπηρξε εγκληματικη οργανωση……..και ο Ηλιας μεσα…….

    1. H Xρυση Aυγη ειναι αγγελούδι μπροστά στη Νεα Δημοκρατία η οποία ειναι επίσημη εγκληματική οργανωση με πλοκάμια στην Δικαιοσύνη στην Αστυνομία και βουτηγμένη στην δολοπλοκία και διαφθορά.

    2. ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΧΑΥΓΗΤΕΣ ΠΩΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ. ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΧΑ ΟΠΩΣ Η ΝΔ

Comments are closed.