«ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΔΑΣΗ & φυτρώνουν ανεμογεννήτριες». ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ για το πώς μεγαλώνει συνεχώς το κοινό ταμείο της «Φαμίλιας των Ελλήνων Κορλεόνε». Να τον καλέσει ο εισαγγελέας να καταθέσει την αλήθεια και να σταματήσει να κάνει τον ψόφιο κοριό. Τον πήρανε χαμπάρι και οι πέτρες τον «εισοδηματία» υπουργό καταστροφέα

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser13-6

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 13-6-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

ΒΑΝΝΕR- SYNDROMES

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

 —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ. STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. 

free the presss

 ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. ΟΙ “ΛΕΚΕΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Στο Μαίναλο στα καμμένα επάνω φύτρωσαν ανεμογεννήτριες, τρανή απόδειξη, στον Γαλατά του Πόρου τα ίδια. Σε ολη την Ελλάδα, η ίδια τακτική, τζάμπα λεφτά από το πράσινο ταμείο (που το πληρώνουμε όλοι μέσα από τους λογαριασμούς) σύσταση εταιρείας με κεφαλαίο 5000€, μια εγγυητική επιστολή αέρας, έτσι γίνεται το παιχνίδι για την σωτηρία του περιβάλλοντος, η κομπίνα είναι απλή και αποδοτική, πράσινη ενέργεια ίσον πράσινα άλογα. Όλοι οι ημέτεροι τρώνε με χρυσά κουτάλια,

  2. Ο πυρομανής ο Μπουμπούκος! Άρα και στο βιβλιοπωλείο του αυτός έβαζε τις φωτιές!

  3. Αντικατάσταση δέντρων με ανεμογεννήτριες αντικατάσταση πληθυσμού…μεγάλες μπίζνες της αντικατάστασης το κάγκελο γίνεται

  4. Για φυλακή είμαστε όλοι στο μπλε πασοκ 😢

  5. Περιμένετε να γίνει θαύμα να τον καλέσει ο εισαγγελέας μπας και σωθεί κανά δασάκι;

  6. Ο Θεός είναι πυρ καταναλίσκων. Κρίνει τον κόσμο με τη φωτιά. Όμως οι φωτιές στα δάση για να βάλουν τις ανεμογεννήτριες της συμφοράς δεν οφείλονται στο χέρι του Θεού.

Comments are closed.