23/10/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ – Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: «Η ΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ “ΚΑΜΠΑΝΑ” ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ»

Κοινοποίηση:
nikitas-kaklamanis

«Είναι τουλάχιστον αφελές να πιστεύουμε ότι ένας ανασχηματισμός θα εκτονώσει τη λαϊκή δυσαρέσκεια»

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, με άρθρο του στην «Εστία της Κυριακής», εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση τονίζοντας πως η ήττα δεν είναι ένα απλό “καμπανάκι”, είναι μια μεγάλη “καμπάνα” και όλοι ξέρουμε για ποιον χτυπάει.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Το σοκαριστικό ποσοστό της αποχής και η άνοδος των “δεξιών” απομιμήσεων, χωρίς σοβαρές προτάσεις και πρόγραμμα, δεν είναι ένα απλό “καμπανάκι” για την κυβέρνηση. Είναι μια μεγάλη “καμπάνα”. Και όλοι ξέρουμε για ποιον χτυπάει…», και συνεχίζει:

«Είναι τουλάχιστον αφελές να πιστεύουμε ότι ένας ανασχηματισμός θα εκτονώσει τη λαϊκή δυσαρέσκεια. Γιατί είναι σαν να παρακολουθεί ο πολίτης να “παίζουμε μουσικές καρέκλες” και να αλλάζουμε απλά θέσεις στο παιχνίδι».

Ο Νικήτας Κακλαμάνης επισημαίνει πως «η μερίδα του λέοντος σε επίπεδο ευθυνών βαραίνει την κυβέρνηση», αναφέροντας πως η τακτική διακυβέρνησης του «προχωράμε τόσο όσο» έφερε στην επιφάνεια ένα βαθύ αίσθημα μοναξιάς:

«Η παραδοσιακή, η γνήσια λαϊκή Δεξιά είχε προ πολλού παραγκωνιστεί από ένα αυτοσχέδιο παράρτημα του ΠΑΣΟΚ εντός της παράταξης. Οπότε ήταν λογικό και επόμενο πώς αυτό θα προκαλούσε αποστροφή- αν όχι οργή. Κι αυτό γιατί η ΝΔ είχε πάντα τη δική της εσωτερική, αλλά συμπαγή πολυμορφία. Δεν χρειάστηκε ποτέ δεκανίκια. Ανήκε πάντα στον προοδευτικό χώρο, στην κοινωνικά φιλελεύθερη κληρονομιά της και στον λαό».

Στην αρχή δε του άρθρου, πέραν της «Εθνικής μας Μοναξιάς» του Δημήτρη Μητροπάνου τονίζει πως η πολιτική δεν είναι σόου μπιζ επικαλούμενος ένα στόχο του Γιάννη Μηλιώκα: Όπως αναφέρει η πολιτική δεν είναι λάιφ στάιλ, δεν είναι φούμαρα, δεν είναι «τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα κόλλα».

«Τώρα- όχι αύριο- είναι η ώρα για άμεση δράση. Είναι η ώρα για επιστροφή στις ρίζες της λαϊκής δεξιάς. Είναι η ώρα για την επιστροφή της πολιτικής για την ζωή και την κοινωνία», αναφέρει ο Νικήτας Κακλαμάνης.

«Την ώρα που παρατάξεις όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ (που άλλοτε έβγαζαν φλύκταινες με τον όρο “πατρίδα”) τολμούν και εντάσσουν τώρα τον όρο “πατριωτισμός” στο αφήγημά τους, η ΝΔ δεν φαίνεται να ιδρώνει.

Με “λεξιλόγιο πολύ ελληνικό”, λοιπόν, πιστεύω πως είναι ώρα να επιστρέψουμε στις πατριωτικές μας ρίζες και να ασχοληθούμε σοβαρά με τα εθνικά μας θέματα. Με μια εξωτερική πολιτική χωρίς εκπτώσεις, που θα απαντά καταλλήλως σε συστηματικές προκλήσεις της Τουρκίας, της Αλβανίας και των Σκοπίων», τονίζει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Αυτός ο ανασχηματισμός ήταν της κυρά Θοδωρας
    Όπως και η ακολουθούμενη εξωτερική και οικονομική πολιτική.
    Κυριάκο παλαιού από τις ιδέες και αντιλήψεις της κυρά Θοδωρας και διάβασε σωστά τα θέλω του οαου που σε ψήφισε διότι σε περιμένει η τύχη του Τζέφρυ και του Τσίπρα.

  2. Σιχαμα νικητα χορτασες χρημα απο την πολιτικη. Την φτωχεια του λαου την βαπτιζεται ακροδεξια και φασιστες Ελα τωρα λεσι κακλαμανη στην μερια που πειναει και δειξες μας τι θα ψηφισεις

  3. 18 τακατό την επόμενη φορά μπάρμπα Νικήτα

  4. Ο/Η Ποτέ ξανά ΝΔ, ποτέ ξανά ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΣΑ ή ΠΑΡΙΖΑ, ποτέ ξανά το προδοτικό ΚΚΕ λέει:

    Κυρ Νικήτα, τώρα είναι αργά….τώρα ξύπνησε ο κόσμος…Ποτέ ξανά ΝΔ, ποτέ ξανά ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΣΑ ή ΠΑΡΙΖΑ, ποτέ ξανά το προδοτικό ΚΚΕ. Υπάρχει και άλλος δρόμος και λέγεται Ελληνική Λύση. Η μόνη πολιτική απάντηση στο χάος που έχει επιφέρει η μεταπολιτευτική “τρομοκρατία” στον Ελληνικό λαό έρχεται από την Ελληνική Λύση και τον Κυριάκο Βελόπουλο. Θα ψηφίσουμε εθνικά, πατριωτικά, δημοκρατικά και για τη μεγάλη ανατροπή, η ΝΔ πλέον δεν είναι τέτοιο κόμμα και δε πρόκειται να ξανα-γίνει. Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω, όποιος περιμένει απλά να αλλάξουν στάση τα δήθεν κόμματα εξουσίας για να γυρίσει στο μαντρί, “σκοτώνει” όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και το συμπολίτη του. ¨Οσο για το ΠΑΣΟΚ και έναν εκ των διεκδικητών της ηγεσίας του “κινήματος”, τον κύριο Χ. Δούκα έγραψε σήμερα τα εξής “Βρέθηκε στο Athens Pride – “Η Αθήνα στέκεται σταθερά υπέρ της συμπερίληψης”. Σας έφαγε όλους η “περηφάνεια” Νικήτα. Το μπούλο και άντε γειά πλέον!

    Υ.Γ. Όπως έλεγε και ο Abraham Lincoln “Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου.” Τα όλοι είναι ίδιοι είναι το παραμύθιασμα που λέτε στον εαυτό σας μερικοί γιατί δε πάει το χέρι να μή ψηφίσετε Κούλη…τόσο έρμαια και τυφλοί είστε?

  5. Ο Νικήτας δέν μάσησε ποτέ τα λόγια του. To the Point οί αναλύσεις του !

  6. Νικήτα αρκετά εκλογές εδώ και τώρα μαφιόζει

  7. Ο κ.Κακλαμανης εχει δικηο αν εννοει τα λεγομενα του καθ οτι στηριζε μεχρι τωρα τη κυρα Κουλα! Μαλλον προκειται παλι για επικοινωνιακο πυροτεχνημα κατευνασμου της δεξιας μαζας! Η κυρα Κουλα με νυχια και με δοντια πρεπει να μεινει στη καρεκλα της για να επιβαλλει τις “μεταρρυθμισεις” των δανειστων Φριτς! C est la verite που λεει κι ο κολλητος του Μανολο των Παρισιων!

  8. Εφόσον έκανε το μέγα λάθος ο Γεώργιος Παπαδόπουλος και δεν “ανασχημάτισε” πλήρως την οικογενειοκρατία και το πολιτικό σύστημα το 1967, σήμερα μιλάνε όλοι μιλάνε και οι *****. Εάν δεν κρατικοποιηθούν όλων οι περιουσίες που τις απέκτησαν μετά την ενασχόληση με την πολιτική από το 1831 ημερομηνία δολοφονίας του Ιωάννη Καποδίστρια και μετά, δεν φυλακιστούν όσοι έκλεψαν και ζημίωσαν οικονομικά και εθνικά τη χώρα, δεν στερηθούν πολιτικών δικαιωμάτων έως και οι συγγενείς μέχρι 4ου βαθμού, μέλλον η Ελλάδα δεν έχει. Όσο για τις απόψεις του Νικήτα, είναι ο καλός και ο κακός μπάτσος. Ο Κούλης μια χαρά πήρε το μύνημα. Είπε και είναι η αλήθεια, το 60 % έπαιζε το πουλάκι του, ενώ εάν ψήφιζε μικρά έστω κόμματα, δε θα είχε την αλαζονεία του 28% αλλά του 11%. Άλλη φορά ραγιάδες να ψηφίζετε. Ευχαριστώ εάν δημοσιευθεί.

  9. ποιος κυριάκος, ποιος ανδρουλάκης, ποιος κουτσουμπας-κασελάκης … εχουν μαζέψει μόνιμα πρόβατα και μας πανε στο γκρεμό … ποιο γκρεμο … στο γκρεμό πάμε απο την εποχή των πρόσφατων εμφυλίων συμμοριτοπόλεμων… Τώρα πλέον το πλοίο μπάζει νερά είτε το λένε μεταναστευτικό είτε ακρίβεια είτε δολοφονίες με εμβόλια και διάλυση του ΕΣΥ είτε διάλυση του πυρίνα της οικογένειας με το πουσταριό των 174 ψήφων ..

  10. Τώρα είναι αργά για δάκρυα,, φάγατε με τους σημιτικους, καταστρέψατε τους Έλληνες καί την Ελλάδα καί τώρα ξυπνήσατε,, καλά είστε εκεί, συνεχίστε νά κοιμαστε τον ύπνο τού δικαίου.

  11. ΝΙΝΗΤΑ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ,,,,ΠΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ…….ΟΧΙ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ…… ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΕΤΡΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ………… ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ.

  12. Πρώτο θα πάτε στη φυλακή και μετά θα απολογηθείτε

  13. Εγώ θέλω Βαγγέλα Μεϊμαράκη για πρόεδρο της ΝΔ. Στέφο, βάλε το βίντεο που είναι στο ερωτοδικείο και μιλαει για μπούτια ή στήθος. Να μαθαίνουν οι νεότεροι, όχι τίποτα άλλο 🤣

  14. Δεν πειράζει Νικήτα. Άσε τον Κυριάκο να καταλάβει ότι κατάλαβε και στις επόμενες εκλογές, έτσι όπως το πάει, ο λεγόμενος “ακροδεξιός χώρος” θα φτάσει αισίως το 30%. ΜΑκάρι να συνεχίσει τα ίδια… μπας και γλιτώσουμε απο αυτόν

  15. ενταξει νικητα και εσυ στο κολπο οπως ολοι ,δηθεν οτι τσακωνομαστε δωσε στο λαο σανο ,το τρωει,του αρεσει,εχετε βρει και τα κανετε τοσα χρονια ,το λαο δεν δουλευεται τοσα χρονια αυτο κανεις και εσυ τωρα ,αλλα ειπαμε βρισκετε και τα κανετε

  16. Ανασχηματισμός σημαίνει ότι άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε την καπα του αλλιώς. Κυβέρνηση ανίκανων.

Comments are closed.