ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ! ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! 23 ΡΑΝΤΖΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ “ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ”! ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ…

Κοινοποίηση:
ραντζα 2

Εικόνες που θυμίζουν κάθε άλλο παρά χώρα της Ε.Ε επικρατούν στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», όπου οι διάδρομοι έχουν γεμίσει με ράντζα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση – καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ, 23 ράντζα (φορεία) βρίσκονταν το πρωί της Δευτέρας (30/10) στην ψυχιατρική κλινική μετά από εφημερία.

«Και όμως τα ράντζα συνεχίζουν να υπάρχουν στα Νοσοκομεία.

Στον Ευαγγελισμό σήμερα το πρωί μετά από εφημερία 23 ψυχικά ασθενείς βρίσκονται νοσηλευόμενοι σε φορεία στους διαδρόμους της Ψυχιατρικής κλινικής. Η κλινική έχει ανεπτυγμένες 20 κλίνες και σήμερα πρωί νοσηλεύονται 43 ασθενείς.

23 γυναίκες και άνδρες στους διαδρόμους σε φορεία με μία κοινόχρηστη τουαλέτα, μία ντουζιέρα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Φταίει ο Ευαγγελισμός που αναγκάσθηκε να αναπτύξει 23 ράντζα, φορεία. Ασφαλώς όχι. Παρόμοια κατάσταση και στις άλλες ψυχιατρικές κλινικές των Νοσοκομείων και τα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία.

Τι φταίει;

Η κατάρρευση της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης», καταλήγει η ανακοίνωση στην οποία επισυνάπτεται φωτογραφία με τις συνθήκες νοσηλείας που έστειλε στην Ομοσπονδία ένας ασθενής.

rantza

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Εδώ στον Πύργο ηλειας είχαμε νοσοκομείο χτίσαμε όμως καινούργιο φέρανε καινούργια κρεβάτια Κάποια λαμόγια διευθυντές πούλησαν τα καινούργια κρεβάτια που είχε το νοσοκομείο και φέρανε από το παλιό νοσοκομείο τα σιδερένια κρεβάτια σακατεμένα .ακόμα κάποιοι κλέψανε πούλησαν τα καινούργια κρεβάτια και στη θέση τους βάλανε την παλιά σαβούρα του παλιού νοσοκομείο Χωρίς λάστιχα οι ρόδες τους Όταν μεταφέρουν κάποιον ασθενή τραντάζεται ολόκληρος ποιοι θα πληρώσουν και αυτό το έγκλημα κάνεις ,ζούμε στο πιο χειρότερο κράτος της γης είναι όλοι απατεώνες οι Έλληνες όλοι ανεξαιρέτως λίγοι είναι οι τίμιοι άνθρωποι μετρημένοι στα δάχτυλα του χεριού μας .

  2. Είναι αφτο που λέω πάντα.
    Ότι ο Φύρερ τους βοήθησε όλους
    Άρα δώστε την δυνατότητα να ξαναβγεί η Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμισει ο τόπος από την μέθη.

  3. Καλά ράντζα χωρίς να είμαστε σε πανδημία; Πώς γίνεται αυτό; Άλλα μας έλεγαν οι μπιστήμονες πριν 2-3 χρονάκια! Δεν ξεχνάμε

  4. Οσες δεν το εχετε καταλαβει ακομη οτι το καθεστως το παει λαου-λαου για ιδιοτικοποιηση της υγειας δια της “τεθλασμενης” δυστυχως θα το καταλαβουν οταν θα ειναι πλεον αργα.Αυτη τη τακτικη πρεσβευε απο τοτε που ηταν υπουργος.Να μη τα ξεχναμε αυτα.Η αντιπολιτευση απουσα και αυτη γιατι τους βολευει η κατασταση

  5. όπως και τα ΝΔο- ΝαζίΔια του δημοσίου……
    20% υποστηρίζουν και τον Συριο δικτάτορα και Δικτάτορα της Τουρκίας κ.ο.κ.
    Ετσι ανέβηκε κσι ο χίτλερ

  6. Να τους στειλουμε στο ΑΟΥΣΒΙΤΣ. Οι Γερμανοι εχουν τεχνογνωσια…..

Comments are closed.