ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ Ο “ΣΕΡΙΦΗΣ”: «Κ. Χαρδαλιά, εμείς είμαστε από άλλο Θεό;» [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
nikos-xardalias

Για τα προβλήματα που άφησε πίσω της η καταιγίδα «Ιανός» ενημερώθηκε αναλυτικά σε σύσκεψη που έγινε στο κτίριο της Π.Ε. Ζακύνθου, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

«Γίνεται μια υπεράνθρωπη προσπάθεια από τα συνεργεία της ΔΕΗ, με τις βλάβες να φθάνουν τις 650» ανέφερε μετά το τέλος της συνεδρίασης ο κ. Χαρδαλιάς, ενώ ακόμα συμπλήρωσε ότι «το νησί δέχτηκε μια καιρική επίθεση, από την επίθεση αυτή δημιουργήθηκαν τεράστια προβλήματα στο δίκτυο, και αυτή τη στιγμή γίνεται μια προσπάθεια μέσα στο χρόνο που μας επιτρέπουν οι συνθήκες».

Στην συνέχεια, για την αντιμετώπιση του τεράστιου προβλήματος στην ηλεκτροδότηση, (εξ αιτίας του οποίου για 48 ώρες μετά την καταιγίδα η Ζάκυνθος βρίσκεται στο σκοτάδι) δήλωσε ότι «χθες το μεσημέρι πέρασαν 21 στελέχη τα οποία δουλεύουν νυχθημερόν κάτω από δύσκολες συνθήκες, διότι οι άνεμοι δεν ξηλώνουν μόνο τα δίκτυα, αλλά και δέντρα – και αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των ανθρώπων της ΔΕΗ. Μέχρι το βράδυ, θα έχουμε τελειώσει συντριπτικά το ζήτημα της αποκατάστασης και κάποια μικρά προβλήματα με τις μικρές τάσεις, θα αποκατασταθούν έως αύριο το πρωί».

Το παράπονο κατοίκου της περιοχής: Εμείς είμαστε από άλλο θεό;

Το «παράπονό» της εξέφρασε στον υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, ο οποίος έκανε περιοδεία στην πόλη της Ζακύνθου, μια κάτοικος της περιοχής επισημαίνοντας πως οι κάτοικοι είναι τόσες μέρες χωρίς ρεύμα. «Δεν έχουμε και νερό», επισήμανε η ίδια, ενώ τόνισε πως έχουν ανθρώπους με ειδικές ανάγκες να φροντίσουν. Είπε πως τα ξενοδοχεία έχουν ρεύμα και νερό, ενώ τα σπίτια όχι. «Εμείς είμαστε από άλλον Θεό;», πρόσθεσε.

«Γι’ αυτό είμαστε εδώ», απάντησε ο κ. Χαρδαλιάς, προσθέτοντας πως μόλις χτες δόθηκε άδεια για απόπλου, ώστε να φτάσουν στο νησί τα συνεργεία της ΔΕΗ. Δεσμεύτηκε μάλιστα πως σήμερα θα υπάρξει αποκατάσταση στην ηλεκτροδότηση, στο μεγαλύτερο μέρος της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ , ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ( τον πρηγουμενο του συριζα τον εστειλε για χορτα ).

  2. ΒΓΗΚΕ ΠΑΛΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ…ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥΣ ΜΠΗΚΕ!!! ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ…Ο ΙΑΝΟΣ ΣΤΑ 4 ΣΕ ΧΩΡΕΥΕΙ

Comments are closed.