ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για αυξημένες χρεώσεις στην κινητή τηλεφωνία

Κοινοποίηση:
makeleio2-2

Είμαι συνταξιούχος και έχω καρτοκινητή στον ΟΤΕ.

Δεν κάνω τηλέφωνα, συνήθως με παίρνουν τηλέφωνο και απλά έχω την καρτοκινητή για να κρατάω το ίδιο νούμερο.

Κάθε 2 μήνες ανανεώνω την καρτοκινητή και η χαμηλότερη τιμή ήταν 8 ευρώ. Ξεκίναγε από 8 ευρώ και ανέβαινε 10, 20, 30 ευρώ κλπ. όσο ήθελες. Έβαζα 8 ευρώ κάθε 2 μήνες και πάντα είχα υπόλοιπο μέσα αφού δεν κάνω τηλέφωνα.

Σήμερα πήγα να ανανεώσω την καρτοκινητή και η χαμηλότερη τιμή ξεκινάει από 13 ευρώ αύξηση 60% και πάνω, πήρε 5 ευρώ αύξηση. Και δεν μπορείς να το γλυτώσεις γιατί θα χάσεις το νούμερο. Πείτε κάτι. Υπάρχουν φτωχοί άνθρωποι συνταξιούχοι φοιτητές άνεργοι που δεν έχουν λεφτά για συμβόλαια, βάζουν 8 ευρώ το δίμηνο και έχουν κινητό. Γιατί το πήγαν ξαφνικά στα 13 ευρώ;

Δεν υπάρχει κράτος, έλεγχος είναι δυνατόν αυθαίρετα ο ΟΤΕ να βάζει αύξηση 60% σε ένα είδος πρώτης ανάγκης όπως είναι το τηλέφωνο;

Ευχαριστώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ο/Η κάνετέ τους και κανένα καψόνι για να σας παρακαλάνε μετά ... λέει:

    Αν ομοννοούσε αυτός ο ηλίθιος λαός και καταργούσε μόνον για ένα μήνα την κινητή και την σταθερή τηλεφωνία, εκεί θά’βλεπες κλάμα από τους κλεφταράδες … Θα έρχονταν παρακαλώντας, με έξτρα προσφορές και εκπτώσεις …
    Εφ΄όσον, όμως, δεν υπάρχει σχεδιασμός και συντονισμός από τους ραγιάδες, υπάρχει ατέρμονη ασυδοσία από τους κλεφταράδες και τους μασκαράδες που λέει και το λαϊκόν άσμα ……

  2. Πώς σας ανανεώνουν για δύο και τρεις μήνες που γράφεται…. ενα ΜΗΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΆΡΚΕΙΑ Η ΚΑΘΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ με τους απατεώνες

  3. Δεν υπάρχει ΟΤΕ, υπάρχει η μπότα του κατακτητή, λέγεται Γερμανία ( Ντοιτσε τελεκομ), , όπως σε όλα τα άλλα.

  4. Το πρόβλημα με την κινητή τηλεφωνία πέρασε τα όρια έχουν κάνει χιλιάδες καταγγελίες στην ΕΕΤΤ η οποία κοιμάται και αυτή.Το πρώτο και κυριότερο είναι το εξής.Θελει κάποιος να βάλει επειδή έτσι γουστάρει 100€ χρόνο ομιλίας.Για πιο λόγο του τα παίρνετε πίσω αν δεν τα μιλήσει;Για να υπάρχουν συνεχώς ανανεώσεις και να τα οικονομουν εις βάρος του πολίτη.Και θα τελειώσω με το εξής.Στην Γερμανία με συμβόλαιο δύο ετών με 26 ευρώ τον μήνα σου δίνουν όποια συσκευή επιθυμείς δώρο και ας κάνει και 1.000 ευρώ ενώ εδώ με 40 ευρώ το μήνα και με διετές συμβόλαιο σου δίνουν επιδότηση αξίας 180 ευρώ.Συγνωμη που θα το πω αλλά άντε γαμηθείτε όλες οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

    1. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας…το κράτος της κλεψιάς

  5. Εμ έτσι είναι θείο. Στις εκλογές ψήφισες και τώρα ήρθε ο λογαριασμός. Έρχεται και το ρεύμα από 1/1 και τα διόδια. Θα φας καλά.

  6. Ναι, είναι 13 για 2 μήνες αλλά δεν μπορούν να μας αλλάζουν τους όρους έτσι κάθε 6 μήνες μετατρέποντας το καρτοκινητό σε συμβόλαιο με το έτσι θέλω. Ξύπνατε ραγιάδες και αφήστε τη καλοπέραση σας. Είναι όλα για τη περαιτέρω φτωχοποίησή μας.

  7. Κάποιο λάθος κάνεις είναι 13 ευρώ για 2 μήνες. Εγώ που ανανέωσα χτες Κυριακή 3 Δεκεμβρίου μου ήρθε μήνυμα στο κινητό από την Cosmote ότι έχω χρόνο μέχρι 1 Φεβρουαρίου, άρα είναι για 2 μήνες και όχι για 3 μήνες.

  8. Στα 13 που ανανεώνω είναι για 3 μήνες, προσέξτε το, κατά τα λοιπά ήταν είναι και θα παραμείνουν κλεφταράδες στο μπουρδέλο του Μητσοκλέφτη.

Comments are closed.