ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΧΑΜΟΣ στον Δήμο Καλαμάτας με χιλιάδες ραβασάκια! ΑΠΕΙΛΟΥΝ με κατασχέσεις από λογαριασμούς και μισθούς!

Κοινοποίηση:
ραβασακια

Διαβάστε την καταγγελία που έφτασε στα ηλεκτρονικά συρτάρια του “Makeleio.gr” αναφορικά με τον Δήμο της Καλαμάτας:

“Θα ηθελα να κανω μια καταγγελια:
σας ενημερωνω οτι εδω και τρεις μερες ο δημος καλαματας εστειλε 40000 χιλιαδες ραβασακια σε πολίτες οτι χρωστανε νερο. Οι κλησεις απο το 2009 το 2010 2011 2012 με λογαριασμους που δεν ξέρανε η πολιτες εως τωρα, μιας τοτε στα χωρια εγινε ο νομος καποδιστρια και οι λογαριασμοι απο τα χωρια το 2011 πηγαν στον δημο καλαματας.
τι κανανε;;;
αντι να ενημερώσουν τον κοσμο οτι εχει μεινει υπολοιπο, τα αφησαν! ποιος δημαρχος βγαινει για να μην παρει το πολιτικο κοστος και ηρθαν σημερα οπου ο Βασιλοπουλος ξαναβγηκε για δευτερη 5ετια;
Πχ ενας λογαριασμος 400 ευρω με τις προσαυξησεις ειναι 1200 και απειλουν για κατασχεσεις απο λογαριασμους και μισθούς παρακαλω βοηθηστε!”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. που τα γραφει αυτα να ξερει οτι σε ολους τους δημους της χωρας τα χρωστουμενα της υδρευσης πηγαινουν στην εφορια απο τα 300 ευρω και μετα , καλα θα κανεις φιλε εσυ που διαμαρτυρεσαι γιατι τα εχεις απληρωτα και μαζευτηκαν να τα πληρωσεις και οχι να διαμαρτυρεσαι και να παραπληροφορεις τους αλλους.
    Τζαμπα μαγκες ειστε ολοι , 41% βγαλατε να σας παρουν και τα σωβρακα τωρα γιατι αυτοι ειστε 0 iq στα κωλοχωρια οι μισοι και οι αλλοι μισοι πηγατε στις πολεις και την ειδατε πρωτευουσιανοι ……….ταγαρια και τηγανοκεφαλοι ειστε , μπεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  2. ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟΣ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ .ΘΑ ΣΥΜΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ

  3. Νατανε μονο ο δημος καλαματας? Μασαμπουκα ολα τα λαμογια τσι κουλαρας! Οτι φαμε κι οτι αρπαξει ο κωλος μας!

  4. Πάρτε καραμπίνες και εξολοθρεύστε όλο το δημοτικό συμβούλιο και τους τοπικούς βουλευτές του ενιαίου κόμματος ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ.
    Έτσι για να σφίξουνε οι κώλοι

  5. Μην πληρώσετε τίποτα.τα έχουν φάει από μέσα και τώρα σας λένε να πληρώσετε εσείς τα φαγοποτια τους.ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ και τελειώνουμε με δαυτους πια.

Comments are closed.