ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ! Δημόσιες υπηρεσίες αβαντάρουν τουρκικά προϊόντα – Δεν θα πιστέψετε τι συνέβη στην Αίγινα [ΦΩΤΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Κοινοποίηση:
idro4

Πρέπει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης πριν να είναι ήδη αργά.

Δείτε τι μας καταγγέλλει αναγνώστης από το νησί της Αίγινας:

“Αγαπητό  Μακελειό

Με αυτή μου την επιστολή θα ήθελα να μοιραστώ μια εμπειρία που έζησα πρόσφατα, στο νησί της Αίγινας και θεωρώ ότι μας προσβάλλει (για μια ακόμη φορά) ως Ελληνες.

Βρέθηκα εκεί λοιπόν φιλοξενούμενος  για λίγες μέρες στο σπίτι φίλου. Κατά την παραμονή μας εκεί (ευτυχώς που δεν συνέβη ενώ ο ιδιοκτήτης θα έλειπε), προέκυψε βλάβη στον υδρομετρητή του σπιτιού , με αποτέλεσμα την διαρροή νερού. Όπως ήταν φυσικό, κλείσαμε άμεσα την παροχή και καλέσαμε / απευθυνθήκαμε στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αίγινας για να επιληφθεί . Κανένα παράπονο από την ανταπόκριση των υπευθύνων, η οποία ήταν άμεση και με ευγένεια προς πολίτες που εξέθεταν το πρόβλημα τους σε δημόσια υπηρεσία αλλά και διάθεση προς αποκατάσταση της βλάβης, το συντομότερο δυνατόν. Ωστόσο αυτό που προσωπικά αλλά κ τον φίλο, μας άφησε άναυδους ήταν το γεγονός ότι μας προέτρεψαν να αγοράσουμε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ένα καινούριο υδρομετρητή, καθώς η εν λόγω υπηρεσία δεν διέθετε τέτοιους, σε απόθεμα. Μας συνέστησαν μάλιστα και συνεργαζόμενο κατάστημα υδραυλικών ειδών, όπου θα μπορούσαμε να προμηθευτούμε τον κατάλληλο και ενδεδειγμένο τύπο υδρομετρητή. Το δεχθήκαμε αλλά δεν σας κρύβω ότι προσωπικά είχα και ένα σκεπτικισμό σχετικά με αυτή την διαδικασία. Ποιος κερδίζει, πόσα κλπ. Ας είναι,  το θέμα δεν άπτεται προς το παρόν.

Προμηθευτήκαμε τον υδρομετρητή σύμφωνα με τα παραπάνω και αναμέναμε  την (επόμενη μέρα όπως ήταν φυσικό) το συνεργείο, να προβεί στην αντικατάσταση. Μέχρι εκείνη την ώρα, δεν είχα δεί καθόλου τον νέο υδρομετρητή. Οταν έφτασε η ώρα να τον παραδώσουμε στο συνεργείο και ανοίξαμε το κουτί, είδα ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΟΣ ότι ο υδρομετρητής ήταν ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ!!!! Αν είναι δυνατόν!!! Δημόσια Ελληνική Υπηρεσία, συστήνει και προτείνει σε Ελληνες πολίτες ,Τουρκικό προιόν. Ειδικά στις ύπουλες και πονηρές μέρες πού ζούμε με τους «κακούς γείτονες», με όλα όσα συμβαίνουν στο Αιγαίο μας, στα νησιά μας  και με τα παλληκάρια μας του Π.Ν. να τους λιανιζουν καθημερινά (βλ. επεισόδιο KEMAL REIS με Φ/Γ ΛΗΜΝΟΣ) θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ  το γεγονός να ενισχύουμε τον Τουρκικό στόλο και τον Μογγόλο Ερντογάν, μέσω (και) ενός απλού υδρομετρητή . Σημειωτέον δε, η βλάβη ελαβε χώρα ακριβώς  τίς μέρες αυτές, πού τα παλληκάρια μας του Π.Ν. όργωναν το Αιγαίο μας. 

Σε ερώτηση μου στον εργοδηγό του συνεργείου γιατί χρησιμοποιείτε Τουρκικά προιόντα, εμείς στην Ελλάδα, δεν έχουμε αντιστοιχα? Η απάντηση του ήταν φυσικά και είχαμε και μάλιστα ήταν κατά πολύ, καλύτερης ποιότητας από τα τουρκικά.  Η εταιρία όμως που τα κατασκεύαζε (TRITON HELLAS) έκλεισε λόγω ακριβής τιμής των προιόντων της. Ετσι, συνέχισε ο εργοδηγός, αναγκαστήκαμε να στραφούμε στους Τούρκους, λόγω….τιμής.

Εχοντας μείνει άφωνος με όσα σας παρέθεσα, ελπίζω σαν λαός κάποτε να βρούμε  επιτέλους το σθένος και το κουράγιο να αλλάξουμε προς το καλλίτερο. Οι άοκνες προσπάθειες των λίγων προς αυτή την κατεύθυνση, φαίνεται ότι δεν αρκούν.

Για την αλήθεια των γραφομένων, σας παραθέτω και  τις σχετικές φωτογραφίες του… προιόντος προς άρση πάσης αμφιβολίας. Ευελπιστώντας σε μία καλοδεχούμενη εκ μέρους σας κριτική, ευχαριστώ εκ των προτέρων.”

Δείτε τις φωτογραφίες που μας απέστειλε ο αναγνώστης προς επιβεβαίωση των λεγομένων του:

idro2 idro3 idro4 idro1

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. “”πρέπει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης πριν να είναι ήδη αργά.”” χαχααχαχχχα ειναι ηδη αργα… μονο οι κατοικοι της ελλαδας δεν το ξερουν…… μη φοβαστε ομως ο κουλης θα τα κανονισει ολα…. και θα σας ταισει τον σανο σας οπως σας αξιζει….. τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω……… φτουυυυυυυυυυυ και παλι φτουυυυυυυυυυ

  2. Ακόμα και οι χεστρες όλες Τουρκία γίνονται.
    Φτήνια παν από όλα.
    Όσο για εμάς κάποτε φτιάχναμε σπίρτα θυμάμαι αλλά τώρα πια δεν υπάρχουν.
    Πάντα έτσι γινόταν όμως πάντα κάποιος πουλούσε φτηνότερα και ο άλλος έβαζε λουκέτο.

  3. Βρήκα σώματα κεντρικής θέρμανσης τουρκικής κατασκευής(τουλάχιστον 6 μάρκες) στην μισή τιμή σχεδόν σε σχέση με τα ευρωπαϊκά…Θεωρώ όμως ότι είναι κατώτατης ποιότητας…Πάντως οι τούρκοι κάτι χρήσιμο κατασκευάζουν,έστω και έτσι…Εμείς σουβλάκια,σάντουϊτς και καφέδες(όλα ”ντελίβερι” βέβαια)…Ούτε για δείγμα ελληνικό σώμα εννοείται…Ομως με εμένα δεν έχουν καμιά τύχη δε πα να τα δίνουν και δωρεάν…

  4. BEKO κουζίνες ,air conditioning,ψυγεία είναι ολα τουρκικής κατασκευής και ο κόσμος τα προτιμά διότι είναι φθηνά .Οχι ομως καλής ποιότητας !Οι Τούρκοι παράγουν τα παντα ενώ εμεις κλείσαμε τα παντα !!!

Leave a Response