ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! Ιδού η αξιοκρατία της Κεραμέως – “Βόλεψε” την συνεργάτιδα της στο…

Κοινοποίηση:
κεραμέως

Είναι απαράδεκτη η Υπουργός Παιδείας κ. Κεραμέως(που αναφέρεται συχνά στην αξιοκρατία)  να διορίζει την συνεργάτιδα της κ. Λυτρίβη Ιωάννα Διευθύνοντα Σύμβουλο στον (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.).

Θα είχε κάποια δικαιολογία η Υπουργός  αν η κ. Λυτρίβη Ιωάννα είχε κάνει παρεμφερείς σπουδές με το αντικείμενο του (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π). Δυστυχώς η υποψήφια είναι τελείως άσχετη με το αντικείμενο του (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) που είναι η Συμβουλευτική και ο Επαγγελματικός Προσανατολισμός.

Σύσσωμη  η Αντιπολίτευση οφείλει να ζητήσει από την Υπουργό Παιδείας να δώσει όλα τα Βιογραφικά των Υποψηφίων για την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. στη δημοσιότητα και εάν υπάρχουν άλλοι υποψήφιοι που οι σπουδές τους συνάδουν με το αντικείμενο του (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) να  ζητήσει την αποπομπή της κ. Κεραμέως από τον κ. Μητσοτάκη ως καθαρά προσωπική της συμφεροντολογική επιλογή.

Αν δε αποδειχθεί ότι υπάρχουν άλλοι υποψήφιοι που έχουν ανάλογα προσόντα που απαιτεί ο (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) οφείλει από μόνος του άμεσα ο κ. Μητσοτάκης να αποπέμψει την κ. Κεραμέως ,  αν θέλει να διατηρήσει το κύρος του, και να μην κατρακυλήσει μαζί με την κ. Κεραμέως, στον κατήφορο της αναξιοπιστίας και αναξιοκρατίας. Στην παιδεία κ. Πρωθυπουργέ μπορεί να μην δίνονται τα ανάλογα κονδύλια , ας διατηρήσει τουλάχιστον το προσόν της αξιοκρατίας, σε διαφορετική περίπτωση θα γίνουμε ζούγκλα.

Ευτυχία Παπασταύρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

 1. Αγαπητέ Στέφανε

  Ασφαλώς και θα Υπάρχουν Άλλοι Υποψήφιοι και με Καλύτερο Βιογραφικό από την Κοπέλα που Τελικά Προσελήφθη από τη Νίκη Κεραμέως για τη Θέση που Λέτε. ΔΕΝ Χωρά Καμία Αμφιβολία για Αυτό.

  Όμως το Μεινονέκτημα των Υποψηφίων Είναι Ότι ΔΕΝ Έχουν Προσωπική Φιλία με την Υπουργό. Έτσι ΔΕΝ Γίνεται Πάντα στην Ελλάδα;

  Και Πρόσληψη Όχι Απλά για Μία Θέση Χαμηλού ή Μεσαίου Διοικητικού Υπαλλήλου. Αλλά για τη Θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου σε Έναν Οργανισμό, και Όποιος Γνωρίζει την Ιεραρχική Δομή στις Επιχειρήσεις, ο Ρόλος του Διευθύνοντα Συμβούλου Είναι ο Νο.1 σε Μία Εταιρία, και οι Αποδοχές Είναι ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΕΣ,

  Κάπως Έτσι Χάνονται οι Αξίες στην Ελλάδα. Και Πόσα Παιδιά Αναγκάζονται να Φύγουν στο Εξωτερικό, για Εργασία, Αναλόγως των Προσόντων τους, του Μορφωτικού τους Επιπέδου και Αναζητούν Θέσεις Εργασίας Υψηλού Διοικητικού Προφίλ με Υψηλές Αποδοχές, και Προσλαμβάνονται με ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.

  Και Αυτό Κατά την Προσωπική μου Άποψη, Αγαπητέ Στέφανε, Έχει Μεγαλύτερη Σημασία, Διότι Είναι Άλλο να Προσλαμβάνεσαι σε Μία Θέση Ανώτατου Διοικητικού Στελέχους σε Μία Εταιρία ( και να Απολαμβάνεις τις Υψηλές Αποδοχές, τα Bonus και τα Benefits που Αναγνωρίζονται σε Αυτές τις Θέσεις ), Επειδή Έχεις Μία Υψηλή Γνωριμία, και Άλλο να Παίρνεις τη Θέση Αυτή με την Αξία σου, με ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, Αυτό Μετράει Περισσότερο στη Ζωή.

  Ευχαριστώ,

  Με Εκτίμηση,
  Πολλούς Χαιρετισμούς,

  Άγγελος από Μιλάνο

Leave a Response