ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ “ΒΟΜΒΑ” από Έλληνα του εξωτερικού για την ΕΡΤ που πληρώνουμε

Κοινοποίηση:
ΕΡΤ

Η καταγγελία του Έλληνα του εξωτερικού:

“Αγαπητοί φίλοι,

Θέλω να καταγγείλω ότι για όλους εμάς τους Έλληνες της διασποράς η κρατική ΕΡΤ θα αποφασίζει πλέον τι θα βλέπουμε από το πρόγραμμα της.

Συγκεκριμένα έκοψε όλη τη ζωντανή αναμετάδοση των καναλιών ΕΡΤ 1, 2 & 3 και μας υποχρεώνει να βλέπουμε online μόνο την ERT WORLD. Ενώ πριν έκοβε τη live μετάδοση προγράμματος με δικαιώματα μόνο στην Ελλάδα – ΣΩΣΤΟ! – τώρα τα έκοψε ΟΛΑ!

Και εντελώς τυχαία… η Θεία Λειτουργία κάθε Κυριακή έχει και buffering… μπλοκάρει αν και έχουμε εδώ στη Ρουμανία υψηλές ταχύτητες πρόσβασης – 1 GIGABIT!

Δείτε και μιλήστε μαζί τους να δούμε τι θα σας πουν!

Καλή δύναμη.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. σωστο αυτο για την ερτ αλλα νά μη ξεχναμε τα πολλα εκατομμυρια που πήραν τα ιδιωτικα για να μας πουν πως νάπλενουμε τα χερια μας.πακτωλο χρηματων πήρανε για το αυτονοητο. και τους χζρισε και τηνετησια φορολογια τρησιμισυ εκατομυριων .ειναι παρανοικο αυτο που συμβαινει! ακομα και το νάμας λενε εκατο φορες την ημερα για το τι σημαινει η σήμανση καταλλητοτητας λες και ειμαστε ηλιθιοι οτι το -18- πχ σημαινει καταλλλοηλο για πάνω από18. οσο πιο συχνα τα μεταδιδουν τοσα περισσοτερα παιρνουν ! για νοσυλευτες και πυροσβεσες δεν εχουν.

  2. Επιβεβαιώνω κ εγώ από Αμερική.
    Μόνο το ERT World που δείχνει κάτι μ@λακίες με γλάρους που πετάνε ενώ καίγεται η Ελλάδα!

  3. εγώ δεν βλέπω κανένα από τα κρατικά κανάλια. Πως μπορώ να ρυθμίσω να μην πληρώνω τα τέλη της ερτ στους λογαριασμούς του ρεύματος; υπάρχει κάποιος που μπορεί να απαντήσει;

  4. Ετσι ειναι σωστα τα λεει! το δοκιμασα και εγω μεσω VPN και η ελληνες του εξωτερικου παρακολουθουν μονο ERT WORLD τοτε ποιος ειναι ο λογος υπαρξης των υπολοιπον online καναλιων??.
    Τελικα καποιοι εκει στην ερτ εχουν παρει πολλη θαρρος κλειστε το μαγαζι και φυγετε να γλυτωσουμε και τα εξι ευρο απο τον λογαριασμο της ΔΕΗ.

Leave a Response