ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ! Ύπουλες ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ αναφορές στο λήμμα της Wikipedia για την Μουσουλμανική μειονότητα Δυτικής Θράκης

Κοινοποίηση:
23423-9

Ο Ανθελληνισμός φαίνεται πως έχει ριζώσει -δυστυχώς- για τα καλά στην Ελλάδα! Μέσα από διάφορες ενέργειες ορισμένοι προσπαθούν να περάσουν τα ύπουλα σχέδια τους χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε μέσο. Ένα απο αυτά είναι και το διαδίκτυο. Δείτε τι καταγγέλει  στο makeleio.gr φίλος – αναγνώστης

“Σας γνωστοποιώ ότι το ελληνικό λήμμα της wikipedia, για την μουσουλμανική μειονότητα της δυτικής θράκης, περιέχει ύπουλες ανθελληνικές αναφορές, πχ:

“Η Ελλάδα εφάρμοσε μια πολιτική αφομοίωσης της μειονότητας η οποία παραβίασε τα ανθρώπινα δικαιώματα της μειονότητας όπως: αφαίρεση ιθαγένειας, απαγόρευση αγοράς γης ή κατοικίας ή ξεκινήματος επιχειρησιακής δραστηριότητας, επιδιόρθωση σχολείων, περιορισμούς στην ελευθερίας έκφρασης και στην θρησκευτική ελευθερία.”
“Σήμερα η Ελλάδα αναγνωρίζει την μειονότητα μόνο ως μουσουλμανική (από συνθήκη Λωζάνης) ΠΑΡΟΛΟ που υπάρχουν τρεις εθνοτικές ομάδες οι οποίες αυτοπροσδιορίζονται ως τουρκική, πομακική και Ρομά.”
Γενικά το κείμενο, προσθέτει ο φίλος – αναγνώστης εμφανίζεται ασύνδετο και αντικρουόμενο σε μερικά σημεία, πιθανότατα έχει υποστεί επεξεργασία  από πονηρά ανθελληνικά κέντρα.”
Τα συμπεράσματα δικά σας!
Capture
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αφομοίωση της μειονότητας δεν ξέρω αν έχει επιχειρήσει να κάνει η Ελλάδα (το θεωρώ σχεδόν αδύνατο).
    Ξέρω όμως ότι έχει κάνει κάτι πολύ πολύ χειρότερο.
    Έχει “πουλήσει” τη μειονότητα στην Τουρκία.
    Κάποια “αλήθειες” που αναφέρονται στο “λήμμα” είναι γεγονός, καθώς τα λεγόμενα “μέτρα διοικητικών οχλήσεων” που εφαρμόστηκαν κατά το παρελθόν δεν τα αμφισβητεί κανείς.
    Τώρα αυτό με τους “Πομάκους” είναι πράγματι για γέλια και για κλάματα.
    Βούλγαροι είναι οι άνθρωποι που “ασπάστηκαν” το ισλάμ και δεν έχουν το σθένος να το παραδεχθούν.
    “Πομάκος” = Τίποτα.
    Αυτό ας μην το ξεχνάει κανείς.
    Τα υπόλοιπα είναι… άλλα λόγια να “αγαπιόμαστε”.

  2. Υποχρέωση.λοιπόν κάθε σκεπτόμενου Έλληνα να παρέμβει με διορθώσεις στο Wikipedia

Comments are closed.