ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ! Δείτε τι λέει ο Πακιστανός προπαγανδιστής και φρίξτε: «Αφήστε την Τουρκία έχουμε λογαριασμούς με την Ελλάδα»

Κοινοποίηση:
πακιστανοι αθηνα

Έρχονταν ως κατατρεγμένοι αλλά πλέον αποκαλύπτουν τις προθέσεις τους για την Ελλάδα. Έτσι ο Πακιστανός Μουχάμαντ Ιμπραήμ Καζί που είναι από τους πρωταγωνιστές της πακιστανικής προπαγάνδα κατά της Ινδίας και φυσικά υπέρ της Τουρκίας αποκαλύπτει και τους σχεδιασμούς του.

Σε μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, απειλεί ανοιχτά την Ελλάδα, λέγοντας ότι οι πακιστανοί έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με την χώρα μας για να ξεκαθαρίσουν.

Αναφερόμενος στην υποτιθέμενη δολοφονία ενός ατόμου από τις ελληνικές αρχές στον Έβρο. Μόνο που μέσα στο ανθελληνικό του παραλήρημα, ομολογεί ότι το συγκεκριμένο άτομο που έχασε τη ζωή του σε τουρκικό έδαφος, από υποτιθέμενο πυροβολισμό της ελληνικής πλευράς, δεν ήταν πρόσφυγας, αλλά πακιστανός υπήκοος!

Γράφει συγκεκριμένα:

«Αφήστε την Τουρκία. Έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς να διευθετήσουμε (με την Ελλάδα), καθώς οι Ελληνικές Συνοριακές Δυνάμεις σκότωσαν έναν Πακιστανό κατά παράβαση της σύμβασης του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες του 1951, πυροβολώντας τον Muhammad Gulzar στο στήθος»!

 

Ο Πακιστανός προπαγανδιστής προσπαθώντας να ξεπλύνει την Τουρκία, στρέφεται κατά της Ελλάδας για υποτιθέμενη παραβίαση της σύμβασης του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, μόνο που ένας Πακιστανός υπήκοος δεν μπορεί να είναι πρόσφυγας. Ακριβώς με την ερμηνεία της συγκεκριμένης σύμβασης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΔΙΩΞΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΜΠΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ.

  2. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΣΚΟΥΡΙΑΖΟΥΜΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΣΟΥΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ…………………………………

  3. Όταν γίνει το μπαμ ρε παλιομ@λάκες και μαζευτούν καμιά πενηνταριά από αυτούς και γυρεύουν να φέρουν κάτω την πόρτα του πεντάγωνου τι σκατά θα κάνετε ρε κυβερνηταριό της φούτσας;

  4. Καλά δεν ντρέπονται καθόλου? Να λένε τέτοιες μαλακίες κι ασυναρτησίες οι Πακιστανοί? Άντε μπράβο. Άντε τώρα διότι το έχουν παρατραβήξει οι Πακιστανοί. Τώρα φταίμε κι εμείς καθώς και το κράτος που τους δίνει θάρρος. Καλό θα ήταν κάποιος να τους μαζέψει. Άντε μπράβο.

Leave a Response