ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ “ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ” ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΙΤΑΡΙΟΥ – “ΑΦΕΝΤΙΚΟ” ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ Ο ΤΑΓΙΠ

Κοινοποίηση:
zelensky_erdogan

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα επισκεφθεί αύριο Παρασκευή την Κωνσταντινούπολη, όπου θα συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανακοίνωσαν απόψε η τουρκική προεδρία και το υπουργείο Εξωτερικών.

Στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρεθούν οι εξελίξεις στο μέτωπο του πολέμου, η πρωτοβουλία εξαγωγής ουκρανικών σιτηρών μέσω της Μαύρης Θάλασσας και οι διμερείς σχέσεις, ανέφερε η τουρκική προεδρία σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ.

H Τουρκία, μεταξύ άλλων, προμηθεύει στο Κίεβο μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktar TB2, ενώ πρόσφατα ο διευθύνων σύμβουλος της κατασκευάστριας εταιρείας Baykar, Χαλούκ Μπαϊρακτάρ, είχε δηλώσει ότι κατασκευάζεται στην Ουκρανία εργοστάσιο παραγωγής μη επανδρωμένων αεροσκαφών, το οποίο θα τεθεί σε λειτουργία σε ένα χρόνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ερντοκλαν ο Ρωσος δεν συγχωρει επειδη τυγχανει ναχετε μια λυκοφιλια!
    Διαβασε και λιγο ιστορια στα γεραματα ραμολιμεντο!

  2. Η Ελλάδα από Λάρισα και κάτω και 3 μίλια σε Αιγαίο να το θυμάστε.

  3. “” “ΑΦΕΝΤΙΚΟ” ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ Ο ΤΑΓΙΠ “” και οχι μονο …… το ελλαδισταν… στα χερια του….. και τα κατοικιδια ζωα…. τσικνιζουν…….

  4. Ποιος κοροϊδεύει ποιον…..μήπως όλοι τους όλους μας? ( ναι εμάς, τα χαϊβάνια)

  5. Καζαν καζαν και στο τελος ολα δικα του…..

Comments are closed.