ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΙΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ! Μόνο με τους λαθροεισβολείς ασχολούνται όλοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Ούτε λεπτό δεν καταδέχτηκαν να παραμείνουν οι πρόσφυγες στο Πορετσό – «Καλύτερα στη Μόρια»…

Δεν έχουν τέλος το θράσος και οι απαιτήσεις των λαθρομεταναστών οι οποίοι κατά εκατοντάδες καταφθάνουν κάθε μέρα στην Ελλάδα.Το γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες το βίντεο που απαθανατίζει τους λαθρομετανάστες να φωνάζουν «no good,no good» και να αποχωρούν άρον-άρον από το μοναστήρι.

Οι λαθρομετανάστες, που ήταν γυναίκες με παιδιά, έφηβοι και έφηβες από τη Σομαλία, το Σουδάν, το Κονγκό, το Ιράκ και ελάχιστοι από τη Συρία, άρχισαν να αποχωρούν, λίγο μετά την άφιξή τους (μεταφέρθηκαν στους κοινόχρηστους χώρους δομής φιλοξενίας στη Μυρσίνη Ηλείας)

Δεν ήταν όμως σε καμία περιπτωση όλοι Σύριοι, όπως διαβεβαίωσαν οι αρμόδιοι.
Οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι των χωριών Πλατανίτσα και Αγράμπελα, οι οποίοι αντέδρασαν στην απόφαση του μητροπολίτη Ηλείας να φιλοξενηθούν πρόσφυγες στο μοναστήρι, έμειναν έκπληκτοι όταν μέσα σε λίγα λεπτά τους είδαν να βγαίνουν και πάλι έξω και να επιβιβάζονται στα λεωφορεία.

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι οι εγκαταστάσεις του μοναστηριού ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και εξοπλισμένα με καινούργια κρεβάτια και στρώματα.

Αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε είναι ότι όποιος έχει ανάγκη, πραγματική ανάγκη, δεν διαλέγει,πόσο μάλλον να απαιτεί το μέσο της σωτηρίας του.

ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΖΑΛΙΖΟΥΝ!

Δείτε το βίντεο

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

 1. Βλέπεις για τους Έλληνες άστεγους δεν υπάρχει επιδότηση ενοικίου από τις ΜΚΟ, κι έτσι η αγία Εκκλησία δεν ανοίγει τις μονές και τα παρεκκλήσια γι΄αυτούς καθότι δεν εισπράττει παραδάκι!!!!

  1. Ποιες ΜΚΟ ρε κακομοίρη; Με λεφτά δικά μας τόσα χρόνια ταϊζουν τα λαθροσκουπίδια και πληρώνουν τις ΜΚΟ!
   Οι χώρες της Ευρώπης έχουν κλείσει τα σύνορα εδώ και 4 χρόνια δεν δέχονται κανέναν!

   1. Πολύ Σωστός, Έτσι Ακριβώς Είναι Όπως το Λες.

    Οι Χώρες της Ευρώπης Έχουν Κλείσει τα Σύνορα Εδώ και 4 Χρόνια δεν Δέχονται Κανέναν, ή για να Είμαστε πιο Ακριβείς, Δέχονται Μετανάστες από ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ( ΕΚΤΟΣ ΕΕ ), Αλλά Υπάρχει Πολύ ΑΥΣΤΗΡΗ Νομοθεσία για Μετανάστες που Προέρχονται από ΑΣΙΑ και ΑΦΡΙΚΗ, Λόγω του Έντονου Μουσουλμανικού Στοιχείου, και τα Προβλήματα που Δημιουργούν οι Μουσουλμάνοι από την Άρνησή τους για Μία ΟΜΑΛΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.

    Δηλαδή Επειδή οι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ Αρνούνται να Προσαρμοσθούν στις Συνήθειες, στα Έθιμα, στις Αξίες, στην Κουλτούρα της Χώρας που τους Φιλοξενεί, και Θέλουν οι Άλλοι Λαοί να Προσαρμόζωνται στις Δικές τους Συνήθειες, Έθιμα, Αξίες, και Κουλτούρα, Όπου Αυτό Φυσικά και ΔΕΝ Μπορεί να Γίνει Αποδεκτό.

    ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΌ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΉΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ή ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΌΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 90% !!!

    Άγγελος από Μιλάνο

   2. Κακομοίρη άμα διάβαζες καλά και δεν βιαζόσουν να απαντήσεις, θα έβλεπες ότι λέω “επιδότηση ενοικίου από τις ΜΚΟ”.
    Δεν γράφω από που τα αρπάζουν οι ΜΚΟ. Από Ευρωπαϊκή Ένωση, από εμάς, ή από όλους….
    Άντε ξύπνα!!!!!!!!!!

Leave a Response