ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ! ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ – ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ Η “ΣΥΜΜΟΡΙΑ” ΚΟΥΛΗ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΤΣΙΟΔΡΑ – ΧΑΡΔΑΛΙΑ – ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Κοινοποίηση:
tsiodras_mhtsotakhs_xardalias

Τροπολογία με την οποία απαλλάσσονται από τις ποινικές ευθύνες τα μέλη της επιτροπής των ειδικών για τις αποφάσεις τους που οδήγησαν στην οικονομική και υγειονομική καταστροφή της χώρας, κατέθεσε η κυβέρνηση στη Βουλή!

Με την τροπολογία γίνεται πλήρης απαλλαγή κάθε ευθύνης των μελών της επιτροπής των λοιμωξιολόγων για κάθε απόφαση που έχουν λάβει αναδρομικά!

Φαίνεται ότι η αποκάλυψη των πρακτικών έχει δημιουργήσει πολλούς τριγμούς και η πλήρης αποκάλυψη αυτών θα επιφέρει μεγάλους τριγμούς στην κυβέρνηση.
Να σημειώσουμε ότι η πρώτη από τις επιτροπές για τις οποίες θεσπίζεται το ακαταδίωκτο δεν είναι συμβουλευτική επιτροπή επιστημόνων, όπως η δεύτερη των προβλέψεων, αλλά κυβερνητικό όργανο (γ.γ. υπουργείου Υγείας, διοικητής ΕΟΔΥ, διοικητής ΕΚΑΒ κλπ.)!
Δηλαδή δύο γενικοί γραμματείς του υπουργείου Υγείας, μέλη της πολιτικής ηγεσίας (Κωτσιόπουλος – Πρεζεράκος), ο διοικητής ΕΟΔΥ (Αρκουμανέας) κι ο διοικητής ΕΚΑΒ – ΕΚΕΠΥ (Παπαευσταθίου) που δεν καλύπτονται από νόμο περί ευθύνης υπουργών ή βουλευτική ασυλία, εξασφαλίζουν ακαταδίωκτο για αποφάσεις κι όχι για «γνώμες» αφού είναι κυβερνητικά στελέχη με εκτελεστική αρμοδιότητα.

Έτσι σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση της ρύθμισης αναφέρεται:

«Τέλος προβλέπεται η απαλλαγή των μελών της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του covid 19 της επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από λοιμογόνους Παράγοντες και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών από οποιαδήποτε ευθύνη για γνώμη που διατύπωσαν, ή για ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στο πλαίσιο της λειτουργίας της οικείας Επιτροπής και δεν διώκονται ποινικά για τα ανωτέρω παρά μόνο για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης ή εξύβρισης».

Πρόκειται για πρωτοφανή νομική κάλυψη των ανθρώπων που με τις αποφάσεις τους ή τις εισηγήσεις τους, έκριναν την πορεία της χώρας και προκάλεσαν χιλιάδες νεκρούς με το μόνιμο lockdown, το κλείδωμα μέσα στα σπίτια τους και βέβαια την οικονομική καταστροφή που προκάλεσαν.

Ουσιαστικά βέβαια, η κυβέρνηση απαλλάσσει τον εαυτό της: Αυτή τους επέλεξε, αυτή τους κάλυπτε και αυτή βρισκόταν πίσω από τις αποφάσεις τους.

Δείτε την τροπολογία στο επίμαχο σημείο:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

78 Σχόλια

  1. Ενας νομος για την καταργηση των ποινων εγκληματιων κατα του Ελληνικου λαου,καταργειται με αλλο νομο της νεας κυβερνησης εαν το θελει γιατι απο τα κομματα στην βουλη μην περιμενει κανεις ,ολοι πουλημενοι ειναι και μαλλον ενα κομμα περα για περα πατριωτικο και οχι μαϊμου.θα σωσει την κατασταση ,και αυτο δεν ειναι αλλο απο το κομμα του Ηλια Κασιδιαρη ,μονο αυτος εχει την λυση ουδεις αλλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯

  3. ετσι καλυφτήκαν μα απο τις μπουνιές κανενός τρελου που εχασε ετσι δικο του ανθρωπο δε νομίζω να μπορούν να γλυτώσουν οι φονιάδες

  4. Με αυτη την πραξη μπορει η Κυβερνηση να τους αθωωσε αλλα ταυτοχρονα ο Ελληνικος Λαος τους καταδικασε Τελεσιδκα

  5. Όπως το ακαταδιωκτο για τους προέδρους των τραπεζών που έδωσαν παράνομα δάνεια στα κόμματα συμμορίες.
    Φάτε δημοκρατία και ξανά ψηφίστε τους τετράποδα…

  6. Όλη η βουλή εξορία να ησυχάσουμε

  7. Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι κι εδώ έκαναν ότι έκαναν και σε άλλες χώρες. Πχ στην Σλοβενία θα ανοίξουν τα μαγαζιά την επόμενη εβδομάδα, οπότε η Ελλάδα δεν ήταν η μόνη χώρα που είχε κλειστά μαγαζιά. Σίγουρα θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του Ηνωμένου Βασιλείου ή του Ισραήλ, θα είχαμε περισσότερους νεκρούς βέβαια αλλά δεν θα ήταν κλειστή η χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά και οι δύο αυτές χώρες δεν περίμεναν την Γερμανία για να παράγουν οι ίδιες εμβόλια, σε αντίθεση μ’ εμάς που αντί να βγάλουμε άδεια για το ρωσικό εμβόλιο και να εμβολιάσουμε το 70% του πληθυσμού, περιμένουμε να μας στείλουν τα περισσεύματα οι Γερμανοί, οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι. Δεν μπορώ να ρίξω το φταίξιμο σε γιατρούς γιατί αυτοί νοιάζονται κυρίως για τις ανθρώπινες απώλειες και όχι για την οικονομία της χώρας. Ήταν σφάλμα του Κούλη που προτίμησε να αφήσει το θέμα σε ανθρώπους που βλέπουν μόνο κάποια δέντρα και αφήνουν στην τύχη του το δάσος, οπότε μην προσπαθείτε να κατηγορήσετε τους επιδημιολόγους και τους γιατρούς γιατί δεν είναι αυτοί που παίρνουν τις τελικές αποφάσεις και τα κριτήρια τους σχετίζονται περισσότερο με την μείωση των ανθρώπινων απωλειών από την πανδημία και δεν μπορούν ίσως να καταλάβουν τις οικονομικές δυσκολίες που θα προκαλέσει κάποιο σοβαρό lockdown σε μεγάλο τμήμα του ελληνικού πληθυσμού. Ο Κούλης και οι σύμβουλοι του φταίνε που είναι φοβικοί και πασάρουν τις ευθύνες αλλού…

  8. ΛΟΙΠΟΝ….ΜΗΝ ΜΑΣΣΑΤΕ ΡΕ……
    ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΤΙ ΝΟΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΟ-ΚΡΥΦΟΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!
    ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ “ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ” ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ-ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΕΙΣ…..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ:
    Στο Διοικητικό Δίκαιο ορίζεται ότι Διοικούσα Αρχή έχει ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ και η οποία ορίζεται και αναγνωρίζεται συνταγματικά:
    -ΑΠΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ (Σ.αρ.24 παρ.1)
    -ΑΠΟ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΩΦΕΛΕΙΑ(Σ.αρ.17 παρ.2)
    -ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!!!!(Σ.αρ106 παρ2)
    -ΑΠΟ ΑΙΤΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ(Σ.αρ 4 παρ 2 & αρ 28 παρ 2)
    ΚΑΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ(?)….ΤΟΣΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ???? ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!!

  9. Κάτι σαν το ” ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ” ………………..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. Ο νόμος δεν υπήρχε όταν εκτελέσθηκε το κακούργημα.
    Ένας δίκαιος δικαστής και μια δίκαιη δικαιωσύνη δικαζει σύμφωνα με τους υπάρχοντες νόμους της στιγμής του εγκλήματος.
    Και όχι μετέπειτα νόμους κουκουλόματος

  11. Τη φυλακη θα τη γλιτώσουν αφου τους καλύπτει το βρωμικο συστημα του κρατους.
    το καρμα όμως ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ. Εβαλαν εκατομυρια κοσμο να κανει ένα εμβολιο που θα τους σκοτωσει αργα ή γρηγορα. Κατεστρεψαν εκατοντάδες χιλιαδες μικρομεσαίους και εκλεισαν τις επιχειρήσεις τους τα μετρα τους.

    Γι αυτό θα πληρωσουν.

    1. O νομος αν προστατευει, προστατευει το χρυσοκουλουρο κτην παρεα του , και οχι τους λοιμοξιολογους, οι οποιοι στην αδεκαστο δικαισυνη για να γλυτωσουν την στενη θα αναγκαστουν να που την αληθεια….Αλλα πως ειναι δυνατον να μας εμβολιασουν με το εμβολιο της ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ αρεσκειας…. ζητω οι ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ….. Αντε ρε ΡΑΓΙΑ και τουτο το πασχα και τουτο το καλοκαιρι , αμ το αλλο???????????

  12. Γιατί βγήκε αυτή η τροπολογία, φοβόσαστε κάτι???έχει γίνει κάποιο λάθος??εεε???
    Η επόμενη κυβέρνηση που θα βγει αν δεν είναι πουλημένη φανταζόμαστε οτι θα κάνει αναίρεση αυτής της τροπολογίας και μετά θα τους δικάσει όπως τους αρμόζει για την καταστροφή του ελληνικού λαού και της οικονομίας!
    Ακούτε εκεί στην αντιπολίτευση!!

    1. καλα περιμενε εσυ να βγει εντυμη κυβερνιση απ τα σπαχνα της εκει μασονικης παρεας

  13. Ένα έχω να πω….Με αυτή την πράξη σας σήμερα δικαιώνονται-επιβεβαιώνονται ο Ποντίκας-Αντωνιάδης!! Αυτοί οι δυο «συνωμοσιολόγοι» όπως βάλατε τον Ευαγγελάτο να τους παρουσιάσει σας ξεμπρόστιασαν!!
    Δεν έχουμε δει να έχετε δώσει κάποια απάντηση επίσημα στην αποδόμιση που σας έχουν κάνει για τα self test, για τα ποσοστά θνησιμότητας της ψευτοπανδημίας!! Ξυπνήστε έλληνες επιτέλους, δειτε την κοροιδία που βιώνουμε και έχουμε χάσει τις δουλειές μας!

  14. Βρεγμένη σανίδα, μέχρι να πάρει ο κώλος σας το χρώμα του ψευτοιού σας!!!

  15. ΚΑΛΌ ΠΆΣΧΑ ….. ΕΛΛΗΝΑΡΆΔΕΣ ΜΟΥ !!!! ΑΥΤΟΊ ΣΑΣ ΑΞΊΖΟΥΝ !!!!

    1. ΚΑΛΟ ΜΑΚΑΡΑΜΑΖΑΝΙ ΤΟΥΡΚΕ ΜΟΥ .. ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΣΟΥ .. ΡΑΓΙΑ.

  16. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ………
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΣΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ……..
    ……………..

    ………………….
    Facemasks in the COVID-19 era: A health hypothesis.
    .
    Προσόψεις στην εποχή του COVID-19: Μια υπόθεση για την υγεία.
    .
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7680614/?fbclid=IwAR0JjZBJRZK_z_ErXGMhVrW0xwuY8Ef5M47PvFozlRwaIldj7NiMgJZbcBc
    .

    ————————————-
    Φυσιολογικές επιδράσεις
    .
    • Υποξαιμία
    • Υπερκαπνία
    • Δυσκολία στην αναπνοή
    • Αυξήστε τη συγκέντρωση γαλακτικού
    • Μείωση των επιπέδων pH
    • Οξύωση
    • Τοξικότητα
    • Φλεγμονή
    • Αυτο μόλυνση
    • Αύξηση του επιπέδου των ορμονών του στρες (αδρεναλίνη, νοραδρεναλίνη και κορτιζόλη)
    • Αυξημένη μυϊκή ένταση
    • Ανοσοκαταστολή

    .
    Ψυχολογική επίδραση
    .
    • Ενεργοποίηση της ανταπόκρισης στο άγχος «μάχης ή πτήσης»
    • Κατάσταση χρόνιου στρες
    • Φόβος
    • Διαταραχές της διάθεσης
    • Αυπνία
    • Κόπωση
    • Συμβιβαστική γνωστική απόδοση

    .
    Συνέπειες για την υγεία.
    .
    • Αυξημένη προδιάθεση για ιογενείς και λοιμώξεις
    • Πονοκέφαλοι
    • Άγχος
    • Κατάθλιψη
    • Υπέρταση
    • Καρδιαγγειακή νόσο
    • Καρκίνος
    • Διαβήτης
    • Νόσος του Alzheimer
    • Επιδείνωση υφιστάμενων παθήσεων και ασθενειών
    • Επιταχυνόμενη διαδικασία γήρανσης
    • Επιδείνωση της υγείας
    • Πρόωρη θνησιμότητα

    Εκτός από την υποξία και την υπερκαπνία, η αναπνοή μέσω υπολείμματος μάσκας υπολείμματα βακτηριακών και μικροβίων συστατικών στο εσωτερικό και το εξωτερικό στρώμα της μάσκας. Αυτά τα τοξικά συστατικά αναδημιουργούνται επανειλημμένα πίσω στο σώμα, προκαλώντας αυτο μόλυνση. Η αναπνοή μέσω μάσκας προσώπου αυξάνει επίσης τη θερμοκρασία και την υγρασία στο διάστημα μεταξύ του στόματος και της μάσκας, με αποτέλεσμα την απελευθέρωση τοξικών σωματιδίων από τα υλικά της μάσκας [1] , [2] , [19] , [26] , [35] , [36] ] . Σύμφωνα με μια συστηματική ανασκόπηση της βιβλιογραφίας, εκτιμήθηκαν ότι τα επίπεδα μόλυνσης από αερολύματα των προσώπων, συμπεριλαμβανομένων 13 έως 202.549 διαφορετικών ιων.

    ……..

    Συμπέρασμα
    .
    Οι υπάρχουσες επιστημονικές αποδείξεις αμφισβητούν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της χρήσης μάσκας ως προληπτικής παρέμβασης για το COVID-19. Τα δεδομένα υποδηλώνουν ότι τόσο οι ιατρικές όσο και οι μη ιατρικές μάσκες είναι αναποτελεσματικές για να εμποδίσουν τη μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο ιογενούς και μολυσματικής νόσου, όπως το SARS-CoV-2 και το COVID-19, υποστηρίζοντας κατά της χρήσης προσώπων. Η φθορά προσώπων έχει αποδειχθεί ότι έχει σημαντικές αρνητικές φυσιολογικές και ψυχολογικές επιπτώσεις. Αυτές περιλαμβάνουν υποξία, υπερκαπνία, δύσπνοια, αυξημένη οξύτητα και τοξικότητα, ενεργοποίηση του φόβου και απόκριση στο στρες, αύξηση των ορμονών του στρες, ανοσοκαταστολή, κόπωση, πονοκεφάλους, μείωση της γνωστικής απόδοσης, προδιάθεση για ιογενείς και μολυσματικές ασθένειες, χρόνιο στρες, άγχος και κατάθλιψη. Οι μακροπρόθεσμες συνέπειες από τη χρήση μάσκας μπορεί να προκαλέσουν επιδείνωση της υγείας,ανάπτυξη και εξέλιξη χρόνιων παθήσεων και πρόωρου θανάτου. Οι κυβερνήσεις, οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής και οι οργανισμοί υγείας θα πρέπει να χρησιμοποιούν μια ευημερούσα και επιστημονική τεκμηριωμένη προσέγγιση όσον αφορά τη χρήση προσώπων, όταν η τελευταία θεωρείται προληπτική παρέμβαση για τη δημόσια υγεία.

    .
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ .
    ΤΡΙΞΤΕ ΤΟ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ-ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΩΝ.
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ….
    ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΛΙ…….

  17. ΚΑΘΑΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΉ ΟΡΓΆΝΩΣΗ.Καρφωνονται και μόνοι τους.Σε οποιαδήποτε αλλη χώρα θα τους ειχαν φάει ζωντανούς.Εδω καταλαβαίνουμε την απατη και τις δολοφονίες και δε κάνουμε τίποτα!Η ΚΑΜΌΡΑ ωχριά μπροστά τους

  18. Να δεις που οι βρωμιαρηδες….
    Θα βγαλουν και νομο…και θα Αθωωνουν…
    ΟΛΑ τα δικαστηρια και τους δικαστες…
    που εβγαλαν συνταγματικα τα μνημονια…και ΞΕ-πουλησαν τη χωρα…
    Αυτοι ρε, πουλανε και τη μανα τους…
    Αντε στο διαολο…

  19. Μετά τον νόμο του σκατοβενιζέλου περί μη ευθύνης των υπουργών(κλέψτε όσο θέλετε),
    τώρα ο νόμος ασυλία του βλακοκούλη περί μη ευθύνης των πλασιέ των δηλητηρίων.
    Έχουμε και τον φτωχομπινέ κουτσούμπα να το παίζει ουδέτερος σε αυτές τις αλητείες
    και να μην τολμά έστω για τα μάτια να καταψηφίσει.
    Όπως με την ζήμενς που τα πήραν όλα τα κόμματα, έτσι κ τώρα είναι πολλά τα λεφτά
    για να αντιδράσει κάποιος. Ο βελόπουλος τουλάχιστον έδειξε μιαν αξιοπρέπεια.
    Δεν ξέρουμε βέβαια τι θα έκανε αν δεν έβγαιναν τα κουκιά στην κούλα

  20. Καλό Πάσχα ραγιάδες προσκυνημένοι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ!!

  21. Ειδικοί νόμοι δεν μπορούν να υπάρξουν. Αυτό λέγεται καταπάτηση συντάγματος και νόμου. Εάν δεν τους ρίξει τώρα ο λαός δεν θα πέσουν ποτέ

  22. Όσοι αυτοκτονείτε μην πάτε χαμένοι μόνοι σας, κάντε μια βόλτα έξω από το μπουρδελο και πάρτε κανένα μαζί σας, 300 έχουμε

  23. Ηξεραν απο την αρχη οτι θα εφερναν την καταστροφη και το χαος και ειχαν προετοιμαστει…… Αυτα συμβαινουν στην Μπανανία – Ελλαδισταν…..Πρωτη φορα ειναι ??????

  24. Ξεφτιλιστηκαν μαζι. Λοιμοξιολογοι και πολιτικοι. Οπως τους αξιζει. Μετα την ασυλια στους βουλευτες, ασυλια και στους λοιμοξιολογους. Ειναι πολλα τα λεφτα απο τα εμβολια γιατι μονο με αυτο ασχολειστε. Ρε γελαει ο κοσμος μαζι σας, πως ανοιγετε τωρα τα παντα με 100 νεκρους τη μερα που λετε;

  25. δεν γλυτωνετε οποια απαλαγη και οποια τροπολια και αν ψηφισετε.δεν θα ξερετε που να κρυφτειτε οταν ερθει η ωρα.

  26. Σχεδόν 2.5 εκ.εχουν κάνει το εμβόλιο ,οι μισοί σχεδόν και τις 2 δόσεις….
    Υπάρχει καμμία αμφιβολία τι θα ψηφίσουν όλοι αυτοί στην επόμενη εκλογή???

  27. Δηλαδή το παραδέχονται ότι είναι ένοχοι . ο κουλη μπορεί να τους βγάλει λάδι αλλά ο θεός όχι όποτε μην ανησυχείτε … το μόνο που θα περιμένουμε είναι η θεια δικαιοσύνη διότι η γήινη δεν υπάρχει εδω και παρά πολλά χρόνια

    1. Ο Σωτήρης είναι θεοσεβουμενος, δεν τον πιάνει. Σίγουρη θέση πάντως στην κόλαση.

  28. απο σεπτεμβριο ετοιμαστειτε για μεγαλο μπαχαλο με υποχρεωτικους εμβολιασμους…..μακαρι να κανω λαθος…ηδη την κορη μου της ειπα τελος της χρονιας να χαιρετησει τους καθηγητες,,,,,το ξυλο ειναι προ των πυλων

  29. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να τιμωρηθούν .Οπότε ας μην κοιμούνται ήσυχοι. Το ότι περάσανε νόμο δε λέει απολύτως τίποτα.

  30. Τότε αγαπούσαν την Ελλάδα και τους Έλληνες….

  31. Οι μόνοι που δεν χαίρονται όταν τελειώσει η πανδημία είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι. Σε συνεχή καραντίνα τάχα μου επειδή βρέθηκαν δίπλα σε κρούσματα…
    Στέφανε για ψάξε για το πολιτικό προσωπικό σε κάποια από τα όπλα, δεν πατάνε καν στο πόστο τους, γυμνοί έχουμε μείνει

  32. Αφού οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν πρώτο με διαφορά 15 ποσοστιαίες μονάδες καλά μας κάνει. Καλά λένε ότι κάθε λαός έχει για κυβερνώντες αυτούς που του αξίζουν.

  33. Ερχεται φυλακη για τα εγκληματα που κανατε λοιμοξιολογοι. Και ψεκασμενος δεν ειναι ο λαος αλλα οι πολιτικοι που αμνηστευουν λοιμοξιολογους και τραπεζιτες. Πλευρη αντι να λες για ψεκασμενους, δεν κανεις κανενα σχολιο που ανοιξατε το τζαμι; εσεις οι γαλαζιοι συριζαιοι το ανοιξατε, φιλοι του ζαεφ γινατε τωρα. Να μας πει και ο τσιοδρας ο ψαλτης που εκλεισε τις εκκλησιες, τις αποδοχες του απο περσι μεχρι σημερα.

  34. Θα τους πολεμήσουμε και θα τους ξηλώσουμε από κυβέρνηση και θα τους κλείσουμε φυλακή τους χουντονουδούληδες της χούντας ΝΔ ΑΕ και θα τους στείλουμε Αγύριστο, Άδη, Κόλαση, Τάρταρα!!!

    1. Θα….θα….θα…θα…..Θα……. και του χρονου να εχετε να λετε…….

  35. Η καθαροτερη αποδειξη του διαπραχθεντος Εγκληματος

  36. Τα ελληνόφωνα ζώα μαζεύτηκαν για να φυλακίσουν την Χρυσή Αυγή αλλά για την καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας και την φυλάκιση των Ελλήνων επί ένα χρόνο δεν έκαναν τίποτα απολύτως. Αύριο μεθαύριο που θα μιλάνε για νέα μνημόνια σαν αυτά που θα σκίζατε να σας δω παλιοξεφτίλες πουτάνες αναρχοκομμουνιστές.

  37. Αλήτες σκουλήκια πολιτικοί θα φάτε καλα δεν ξεχνάμε δεν παραγράφου με λαμογια

  38. Δεν πειράζει υπάρχει και το λαϊκό δικαστήριο και το δικαστήριο του θεού…..Θα έρθει η ώρα τους και θα τρέχουν σαν τα ποντίκια να κρυφτούν στις τρύπες. Ο φτωχός φοβάται το δικαστήριο και ο πλούσιος το στελιάρι. Παλιοσιχαμένοι έχετε μαυρίσει τις ζωές μας και νομίζετε ότι θα τη βγάλετε καθαρή κιόλας. Ούστ να ξεβρωμίσει ο τόπος!

  39. μας δουλευουν μητσοτακης και τσιπρας μαζι με τους αλλους 4 αρχηγους κομματων. με το νομο αυτο επι της ουσιας ο μητσοτακης υποτιθεται οτι προστατευει τους ειδικους-αρχιερεις του κορονοιου απο τα εγκληματα που εχουν διαπραξει και ο τσιπρας αποχωρει απο τη βουλη οχι γιατι απαλλασονται οι ειδικοι αλλα γιατι εμμεσως με την κινηση αυτη η ΝΔ κατηγορει τους ειδικους τους οποιους ο τσιπρας θεωρει ιερα προσωπα βασει των εντολων του αλγοριθμου του γκειτς.
    η απατη του κορονοιου στηριζεται αποκλειστικα στην αγιοποιηση των ειδικων επιστημονων που η μαζα τους θεωρει αυθεντιες και στην ουσια ειναι ασχετοι αχυρανθρωποι που σε καθημερινη βαση τους στελνει ο αλγοριθμος τα πρωτοκολλα και απλως τα δινουν στη δημοσιοτητα.
    σκεφτειτε οτι η aegean πηρε 200 εκατ δημοσιο χρημα χωρις εκχωρηση μετοχων και κανει συστηματικη προπαγανδα αγιοποιωντας τον τσιοδρα κανοντας τον μεχρι ολοσελιδο εξωφυλλο στο περιοδικο της.
    τελικα ο αλγοριθμος φαινεται οτι θεωρει τον μητσοτακη καμμενο χαρτι και παιζει πλεον τσιπρα με ολιγον δενδια και ολιγον σχοινα.
    γελανε και τα τσιμεντα με τον γκειτς που αισθανεται οτι χανει την παγκοσμια κυριαρχια του και ειναι σε πανικο.

  40. Το κωμικοτραγικο είναι ότι αυτοί οι απατεώνες κρετινοι φυλάκισαν την χρυση αυγη για τα ιδεολογικά πιστευω τους!!!

  41. Μην ανησυχείτε βρε, δεν θα πάτε φυλακή, θα σας κρεμάσουμε

  42. Θέλω να βγεί ένας ΠΑτελονάτος και να ψηφίσει νόμους με αναδρομική ισχύ και να τους πάει μ@μιωντας όλους αυτούς τους ΑΛΉΤΕΣ που καταστρέψανε και ξεπούλησαν την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια!
    Κ@ριοληδες!

    1. Οι παντελονατοι εχουν τελειωσει,, καποτε υπηρχαν καιποιοι αστροκλαραδες με αρ@@@@α πανε και αυτοι γινανε φιλιπινεζοι ,,, Ελλαδουλα μας εμεις οι αναξιοι των προγονων μας σε τελειωσαμε…Στο διαολο ραγιαδες και εγω μαζι σας…..

  43. Λαμογιασσσαααα αλητσραδεεεεεεςςςςςς !!!!!!! Πιστολιες θέλετε καθίκια.

  44. Ομολογούν δηλαδή ότι είναι εγκληματικές οι ευθύνες τους,αλλα … αυτοαπαλλάσσονται ! Και θα βρεθούν “καθηγητές” Νομικής και “δικαστές” που θα πούν ότι αυτό το άθλιο νομικό κατασκεύασμα είναι “νόμιμο και συνταγματικό” ! Πλήρης ανομία , με επίσημη βούλα ! Και βέβαια οταν και όποτε δωσουν τη σκυτάλη στη συμμορία της Κουμουνδούρου ,όλα αυτα θα επικυρωθούν . Θα δείτε οτι οι Ψυριζαίοι δε θα πουν μιλιά για το αισχος , αφου ειναι ολα προσυμφωνημένα μεταξύ τους.

    1. “” αφου ειναι ολα προσυμφωνημένα μεταξύ τους.”” επειδη ξερουν τι βδελυγματα ειναι οι κυβερνομενοι………….. χαζοι ειναι να μην κανουν νομους οπως τους θελουν;;;;;; Με τις υγιες σας.

  45. Τέτοια κυβέρνηση αλητήριων, δεν έχει περάσει ποτέ από την Πατρίδα μας!! Ξεγυμνώθηκαν μόνοι τους.Είναι ξεδιάντροποι! Το άκρον άωτον της μαφίας!! Χειρότεροι ακόμη και από αυτούς που δείχνουν…

    1. “”Τέτοια κυβέρνηση αλητήριων, δεν έχει περάσει ποτέ από την Πατρίδα μας!! ””” εισαι σιγουρος οτι ακομη ειναι πατριδα σας;;;;;;; Ψαξτο

  46. Να ταν μονο αυτοί που έπρεπε να μπουν στη φυλακή….. Μήπως έχει μπει και κανένας απο τους προηγούμενους;;

  47. Περιμένω να το ξανά πουν οι πετροπερδικες να το πουν και τα αηδόνια!!!!! ΣΎΝΤΟΜΑ ΝΑ ΠΈΣΕΙ Η ΧΟΛΈΡΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΚΟΥ ΤΟΝ 45 ΕΤΏΝ…….. ΜΌΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΚΆΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΏΝ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ……

  48. Την φυλακή μπορεί να την γλίτωσαν (για την ώρα) τα “ΑΛΛΑ” όμως που θα ακολουθήσουν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

    1. Ξεκινήστε στο μετερίζι σας, ξέρετε τι εννοώ πολύ καλά, να κάνετε πρώτα σε αυτόν και στα τσιράκια του αυτό που πρέπει και να πάρει ο κόσμος σας και τα πάνω του, γιατί θα πάρει και θα πάρει και με τη μία μάλιστα. Κι ότι κι αν χρειαστεί θα βάλει και πλάτη ξανά και όπως παλιά. Δεν θ’αφήσουμε το μετερίζι μας που μας μεγάλωσε και ανδρωθήκαμε έτσι, έστω πλέον κι αν δεν χωνευόμαστε μεταξύ μας…..Αν…..λέω……Αν…..

  49. ΑΛΗΤΕΣ!!! ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΟΙ ΑΘΩΟΙ ;;;; ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ “ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ”;;;;

  50. Η Ελλάδα είναι μια μαυρισμένη χώρα όπως την μαύρισαν οι ψηφοφόροι και μετά οι πολιτικοί. Όταν μια χώρα έχει ξεριζωμένη την αξιακη της ύπαρξη σε όλους τους τομείς ο διαμελισμός είναι αναπόφευκτος. Και όταν μιλάμε για διαμελισμό εννοούμε το πιο χειρότερο και έσχατο σημείο πριν την απότομη και μεγάλη πτώση. Η πτώση όμως κάποιοι βοήθησαν να δημιουργηθεί είτε με την ανοησία, την αφέλεια, τον φανατισμό και θα εξακολουθούν να υπάρχουν χωράφια για να κάνουν την κατάσταση ακόμα χειρότερη. Αυτά Στέφανε.

  51. Απατεώνες είναι, αν δεν έχουν κάνει σημεία και τέρατα, γιατί φοβήθηκαν και πέρασαν αυτό το νόμο ?

  52. Όποιος δεν φέρει ευθύνη ουσιαστικά τι είναι; ΑΝΕΎΘΥΝΟΣ. Αυτό ψήφισαν για τους εαυτούς τους και τους κολλητούς τους. Μπράβο, ευχαριστούμε που το παραδέχεστε.

  53. Ντου από παντού να ξεβρωμισει η σαπιλα και ο φασισμος

    1. Ασε μας ρε συντοπίτη. Τους είδαμε και τους αριστερούς

  54. Λαμόγια αληταραδες κρέμασμα από την γλώσσα και τα @ρχιδι@ θέλετε..

  55. οταν αλαξει κυβερνηση να ακυρωδιυν τον νομο να πανε ολοι αυτοι φυλακη κατεδτρεψαν την ελλαδα και τους ελληνες πρεπει να πληρωσουν

    1. Και οι ελληνες ;;; Ποιος θα τους φυλακισει για την καταστροφη της ιδιας τους της χωρας;;;;;;

  56. Εμπιστευτείτε τους ανεύθυνους. Ανευθυνότητα και επιστήμη δεν πάνε μαζί. Άλλοι επιζητούν την ανευθυνότητα.

  57. Και εσυ μακακα Ελληνα εξακολουθησε να τρυπιεσαι για να σωσεις το τρισαθλιο τομαρι σου απο το τιποτα που σου πλασαρουν..Συνεχισε να ψηφιζεις τον καθε ανικανο και βρωμερο που σου πλασαρει στο χαζοκουτι που παρακολουθεις αλοιφες,βιβλια και φαρμακα για την προστασια του πρωκτου σου..Αντε να χαθεις πια πληγη του συμπαντος και αρνητη της γνωσης που εχεις κανει την ημιμαθεια οδηγο της ζωης σου…Ο καθε Ευαγγελατος ειναι ο Θεός σου…Βλακα!!!

  58. Αποποινικοποίηση και διαγραφή τώρα των προστίμων του κοβιντ. Για λόγους Δικαιοσύνης και ισότιμης μεταχείρισης. Να δούμε πόσο εμποτισμένοι με δημοκρατικές αξίες είστε. Δακτυλοκουνιστρες του απλού κοσμακη. Μας έχετε δημιουργήσει ένα κάρο προβλήματα τόσο καιρό και δεν θα λογοδοτήσει κανείς!!! Έλεος δηλαδή

Comments are closed.