ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ! Τα “μπούμπουκια” που είχαν ρημάξει τα σπίτια σε όλη την Αττική(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Τις φωτογραφίες από τα μέλη της 6μελούς σπείρας που έκλεβαν σπίτια σε όλη την Αττική.

Από τους έξι κλέφτες οι τέσσερις έχουν συλληφθεί και οι δύο αναζητούνται.
Η σπείρα χρησιμοποιούσε τηλεφωνικές συνδέσεις που ήταν καταχωρημένες σε ανύπαρκτους αλλοδαπούς (ghost phones ), επικοινωνούσαν με υποψήφια θύματα που είχαν καταχωρήσει αγγελίες για υπό ενοικίαση σπίτια και προσποιούνταν τους ενοικιαστές.

Όταν έμπαιναν στο σπίτι αφού απασχολουσαν τους ιδιοκτήτες έκλεβαν χρήματα και κοσμήματα.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους συλληφθέντες :

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη του Δημητρίου και της Ελισάβετ, γεννηθέντα την 1-9-1987 στην Αθήνα,

police1

ΜΑΚΡΗ Παναγιώτη του Συμεών και της Μαρίας, γεννηθέντα την 22-7-1996 στην Αθήνα,

police2

ΒΕΛΗ Μιχαήλ-Χαράλαμπο του Νικολάου και της Γιαννούλας, γεννηθέντα την 6-12-1993 στην Αθήνα και

police6

ΛΑΖΟ Σωτήριο του Λαζάρου και της Αθανασίας, γεννηθέντα την 16-7-1991 στην Αθήνα

police3

και τους μη συλληφθέντες:

ΒΕΛΙΟ Αντώνιο του Γεωργίου και της Αιμιλίας, γεννηθέντα την 14-5-1991 στην Αθήνα,

police4

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ Βασίλειο του Ευαγγέλου και της Πελαγίας, γεννηθέντα την 15-2-1977 στα Άνω Λιόσια.

police5

Χαρακτηριστικό του mondus operandi ήταν ότι χρησιμοποιούσαν για την κάθε περίπτωση κλοπής δύο οχήματα με σκοπό το δεύτερο όχημα που ακολουθούσε το πρώτο να τους καλύπτει ώστε να μη μπορούν να γίνονται αντιληπτοί, λαμβάνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο μέτρα αντιπαρακολούθησης.

Παράλληλα φρόντιζαν να χωρίζονται σε ομάδες με διαφορετική κάθε φορά αποστολή. Η πρώτη υποομάδα αναλάμβανε την τηλεφωνική επικοινωνία με τα θύματα και τους απασχολούσε, δημιουργώντας παράλληλη και πρόσβαση στην οικία. Η δεύτερη υποομάδα ήταν αυτή που έψαχνε τους χώρους και έκανε την κλοπή ενώ η τρίτη υποομάδα παρείχε κάλυψη ως οδηγοί των αυτοκινήτων διαφυγής.

Μέχρι στιγμής έχουν εξακριβωθεί 8 τέτοιες κλοπές.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους, τη διευκόλυνση διερεύνηση της επίδοσης – συμμετοχής τους και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις, σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22940-29415 του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας-Πικερμίου και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

 1. Ποιος σοβαρος ανθρωπος ανοιγε την πορτα του σπιτιου του για να διαπραγματευτει την περιουσια του με τετοιες σκατοφατσες;

 2. που είναι οι φιλοζωκες οργανώσεις ο ενας φαίνεται να εχει φαη ξυλο απο τουσ μπάτσους .

 3. Κωλόγυφτοι του κερατά.
  Εκτέλεση δια νόμου, για να ξεβρωμίσει ο τόπος από αυτά τα κατακάθια.
  Παράσιτα της κοινωνίας.
  Κάνουν τους μάγκες και τους νταήδες όταν είναι μαζεμένοι πολλοί από τη φάρα τους.
  Ένας-ένας είναι κότες

 4. Ελληνικά ονόματα διαβάζω και ψάχνω να βρω τι σχέση έχουν οι πακιστανόφατσες με τα ονόματα και τη λύση στο αίνιγμα τη δίνει η λέξη β ρομα. Το επιστέγασμα του πολιτισμού των τσαντιριών, η εργατικότητα σε πάσης φύσεως ξαλαφρώματα, το μπόλιασμα της φυλής που εδώ και 2000 χρόνια παραμένουν ως επί το πλείστον κατσαπλιάδες, απολίτιστοι, ανένταχτοι και παραβατικοί. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα κυρίες και κύριοι β ρομα να γίνετε ρομα. Όχι τίποτα άλλο αλλά ανεβάζουν και το γενικό δείκτη εγκληματικότητας των Ελλήνων, αυτών που έχουν ρίζες στον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και κόσμο και όχι τους φυτευτούς που μας ήρθαν από την Ασία και αποτελούν τους β ρομα.

Leave a Response