ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ! Δείτε τι έλεγε ο Κούλης το 2009: «Δεν είμαι άνθρωπος που επιδιώκω την προβολή»(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΚΟΥΛΗΣ

Τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης τήρησε τίποτα από αυτά που είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Ant1 τον Ιουνίου του 2019;Β

«Ο πολιτικός μπορεί να πρέπει να κάνει και τη δουλειά του, χωρίς να πολυφαίνεται. Και ο άλλος, ο πολίτης να βλέπει το αποτέλεσμα στην καθημερινότητά του. Δεν είναι όλα προβολή ή δραματοποίηση ή show. Δεν είμαι άνθρωπος που επιδιώκω την προβολή», έλεγε τότε.

Τώρα;

facebook sharing button Share
twitter sharing button Tweet
whatsapp sharing button Share
messenger sharing button Share
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

 1. Μια πρόχειρη ανάλυση
  O τρόπος που κινεί τα χέρια του κάθε φορά που βγαίνει να μιλήσει στους ‘συμπολίτες του’ προδίδει ότι υπάρχουν νήματα και μαριονετίστες από πάνω. Και η μύτη του έχει μεγαλώσει πρόσφατα. Επίσης, κάθε φορά που αναφέρει τους όρους ‘Δημοκρατία’, ‘Σύνταγματικότητα’, ‘Ελευθερία’ και ‘δεν είναι υποχρεωτικό’, το βλέμμα του αποφεύγει το φακό. Τι άλλο; Α, ναι, περπατάει σα να έχει καταπιεί μπαστούνι, που καταδεικνύει ή α. ότι ο δάσκαλος στο ιδιωτικό νηπιαγωγείο του έλεγε να μην καμπουριάζει ή β. έχει πτυχίο από το Χάρβαρντ (σε καλή τιμή)…

 2. Ρε τι φάτσα είναι αυτή; Ότι πρέπει για ΦΑΠΕΣ.
  Ουστ ρε κοπροσκυλο κοπρητη

 3. Πρόσφατα πολλοί ειδικοί και μη ( ψυχολόγοι – αστυνομικοί – δημοσιογράφοι-σχολιαστές) και άλλοι ειδήμονες ασχολήθηκαν με έμφαση για να μας πουν ότι είχαν καταλάβει στην περίπτωση των γλυκών νερών από τις πρώτες ημέρες την αδιαφιλονίκητη ενοχή του ανθρώπου που έκανε το ειδεχθές έγκλημα διότι τους μίλαγε η γλώσσα του σώματος του ενόχου. Θα ήθελα κάποιος από αυτούς να μου ερμηνεύσει τι λέει η γλώσσα του σώματος του ανωτέρω εικονιζόμενου με τις τόσες ανεπανάληπτες εκφράσεις του προσώπου του. Εκτός και είναι μουγκή και δεν έχει φωνή η γλώσσα του σώματος του συγκεκριμένου ανθρώπου.

 4. Άμα ήταν άντρας και είχε ούμπαλα αν αντιμετωπίσεις καταστάσεις που δεν μπορείς να ελέγξεις παραιτήσαι. Αυτό είναι τίμιο. Έχει να φάει, δεν θα πεινάσει! Δεν προσπαθείς με κάθε μέσο να επιβάλλεις τα πρωτόκολλα της Σιών!

 5. ρεεεεεεε ουυυυυυυυστ.
  κοιταξτε φατσα εσεις που τον ψηφίσατε.
  ενα καθαρμα ενα κοπροσκυλο που σας κανει την ζωη ποδήλατο.
  να δουμε ποτε θα μαθετε να ψηφίσετε εναν πατριωτη.
  η σας αρεσει να περνατε περιπέτειες.
  ουυυυυυσττ ρεεεεεεε

Leave a Response