ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΝΑ “ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ”! Αυτός είναι ο 44χρονος σάτυρος που βίασε 15χρονη στην Λιβαδειά(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Δίνονται στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λιβαδειάς, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Λαμίας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ημεδαπού άνδρα, ο οποίος συνελήφθη την 28-05-2021, κατόπιν σχετικού Εντάλματος σύλληψης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας.

Πρόκειται για τον ΣΚΑΜΑΓΚΗ Σωτήριο του Λάμπρου και της Νίνας, γεννηθέντα την 20-04-1977, στην Αιτωλοακαρνανία.
1 2 3

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22610 – 88888 και 22610 – 88850, του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, είναι χρονικής διάρκειας ενός (1) μηνός, ήτοι από ώρα 11:00 της 02-06-2021 έως και ώρα 11:00 της 02-07-2021. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου, δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. παλιογαμ@@νε θα φας καλά τώρα που θα πας στην φυλακή, θα στο κάνουν το κ@@ακι σουρωτήρι, ας ελπίσουμε οι συγκρατούμενοι να σου δώσουν ενα μαθηματάλι οπως κάνουν στους βιαστές παιδιών… μην σου πω στον Λιγνάτη να σε πάνε
    κωλ@κράτος ξευτιλισμέμο ευνουχίστε τους βιαστές να τους δούμε μετά

  2. Χημική αποσύνθεση του εργαλείου του εγκλήματος του.

  3. ρε τον μεσιλικα κ@υλωνει με τα ανιλικα εχει και παιδια και γυναικα και τον υποστιριζουν ??? μηπως παρεακι κανουν ανωμαλιες η οικογενεια αυτη ????????????????????? πως ανεχετε η γυναικα του αυτα τα πραματα και ο πατερας της τον στιριζει λεγοντας οτι κουλαμαρα του ελθει ????????????????

  4. Λυπάμαι, αλλά πρέπει να ειπωθεί!
    Ο σάτυρος, πως τον ονόμασαν; …. που και το ομώνυμο τραγούδι λέει για αυτόν, και τα δημοσιεύματα, λένε για αυτόν, όντως είναι λειτουργός της αυτού μεγαλειότητος!
    Δεν μπορώ να ανεχθώ, την καταστροφή, δια της ιδίας οδού και του “κοριτσιού” του φίλου μου.
    Τελειώνετε, για να μη τα πάρω στον εγκέφαλο και σας τελειώσω, όλους μαζί!
    “Αρχίζω και τα παίρνω…..”

  5. Σε Γκουλάγκ στην Ρωσία άμεσα το καθίκι..και τα εισιτήρια πληρωμένα από αυτό το υποκείμενο.. και τα καύσιμα.. και μετά βλέπουμε

Comments are closed.