ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ!!! Υποχρεωτικός εμβολιασμός στον στρατό: Τι θα ισχύει για τους μόνιμους και τους νέους από Σεπτέμβριο

Κοινοποίηση:
stratos2-710x401

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο υιοθέτησης και της πρότασης του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, για τη χορήγηση εμβολίου κατά του κορωνοϊού στους νεοσύλλεκτους μόλις καταταγούν.

Στις Ένοπλες Δυνάμεις όλα είναι έτοιμα, ώστε μόλις δοθεί η εντολή να αρχίσει αμέσως ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των μόνιμων στελεχών τους αλλά των νεοσυλλέκτων, σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα. Πλέον, αναζητείται ο τρόπος προκειμένου η συγκεκριμένη απόφαση να μην είναι αντισυνταγματική. Ωστόσο φαίνεται πως ο συγκεκριμένος «σκόπελος» έχει ξεπεραστεί από την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε υγειονομικούς και εργαζόμενους σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων.

Εάν δει κανείς τις νομικές παραμέτρους του νόμου που ψηφίστηκε, θα διαπιστώσει ότι ο νομοθέτης δίνει την ευχέρεια στον κάθε υπουργό, στο πεδίο των αρμοδιοτήτων του, εάν διαπιστώσει ότι κινδυνεύει η υγεία των στελεχών ή διακυβεύεται η ασφάλεια, να προχωρήσει με απόφασή του στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.
Στις Ένοπλες Δυνάμεις για ορισμένες κατηγορίες μόνιμου προσωπικού τηρείται απαρέγκλιτα ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, χωρίς έως τώρα να υπάρξει η παραμικρή διαμαρτυρία ή άρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας.

Οι αρνητές

Όπως συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία, έτσι και στις Ένοπλες Δυνάμεις υπάρχουν αρνητές εμβολίων. Πρώτο μέλημα η πειθώ, ώστε να πειστούν να κάνουν το εμβόλιο (για το καλό πρωτίστως το δικό τους, της οικογένειά τους και της μονάδας) και εν συνεχεία, εάν δεν πειστούν, τότε θα έρθει ο υποχρεωτικός εμβολιασμός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Δηλαδή οποιος φαντάρος δεν κάνει το μπόλι θα απολυθεί; και που είναι το κακό; αν αρνηθεί τον εμβολιασμό δεν μπορείτε να του κάνετε τίποτα μόνο απόλυση

  2. Οι στρατευσιμοι ειναι ενηλικες και εχουν το αυτεξουσιο της επιλογης τους.Δεν πιστευω να θελουν να τους μπολιασουν με το πατριωτικο προσχημα της διατηρησης της ελευθεριας της πατριδας οταν την ιδια στιγμη οι συνοριοφυλακες μιλανε για αθροες εισβολες.Εχουν λοιπον το δικαιωμα να μην το λαβουν καθοτι δεν μπορει να συναδει ως στρατιωτικη υποχρεωση να το κανουν και επισης θεωρω πως ακομα και αυτο το κλασσικο εμβολιο που κανουν στους νεοσυλλεκτους .

  3. Τα ίδια έλεγε και ο Γκέμπελς και ο λαλιώτης

  4. Και εάν μετά από 1 – 2 χρόνια στο στρατό μας θα πέφτουν σαν τα κοτόπουλα λόγω παρενεργειών που κανείς δεν γνωρίζει?
    Θα έρθει ο τούρκος να τα βρεί όλα έτοιμα με στρωμένα χαλιά.
    «Μπράβο στην κυβέρνηση»

  5. Οταν παρουσιαστώ θα αρνηθω το εμβόλιο.
    Ας με βγαλουν Ι5.

  6. Στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν υπάρχουν αρνητές εμβολίων. Ίσως κάποια επιφυλακτικότητα. Και καμία υποχρεωτικότητα. Οι ένοπλες δυνάμεις είναι το πιο υγιές κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας και ελπίζουμε να παραμείνει.

  7. Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΊ ΜΈΧΡΙ ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ.
    ΟΎΤΕ ΠΆΝΩ ΑΠ’ ΤΟ ΠΤΏΜΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΆΝΕΙ ΤΟ ΜΠΌΛΙ ΣΑΣ…

    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΆΝΕΙ, ΑΚΌΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΒΆΛΕΤΕ ΦΥΛΑΚΉ…..
    ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΈΞΕΙ ΧΑΡΧΆΛΙΑ…

  8. Τι είναι αυτή η χούντα!
    Με την σειρά και όποιος μα κάτσει!
    Οι εκπαιδευτικοί με τις κινήσεις τούς την γλίτωσαν τουλάχιστον προσωρινά.
    Άντε να δούμε αν θα είναι κότες οι στρατιωτικοί μας!

Comments are closed.