ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!! Τρύφωνας Σαμαράς: «Αν ζούσε η μητέρα μου θα μου έλεγε “και ποιος νομίζεις ότι είσαι; Ένας κομμωτής είσαι!”»

Κοινοποίηση:
Σ

Για τη νέα κριτική του GNTM μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αποκάλυψε πως θα ήθελε να συμμετέχει κι εκείνος στο συγκεκριμένο show αλλά δεν του είχε γίνει κάποια πρόταση.

Αναφορικά με την επιστροφή της Βίκυς Καγιά θεωρεί πως «ήταν λάθος της Βίκυς Καγιά που έφυγε αλλά τα λάθη είναι για να μαθαίνουμε».

Όσον αφορά την Σοφία Χατζηπαντελή που έχει γίνει θέμα προς συζήτηση λόγω των φρυδιών της. Ο γνωστός κομμωτής παραδέχτηκε πως μοιάζει με την Φρίντα Κάλο ενώ θεωρεί πως είναι λίγο υπερβολικά τα τόσο πυκνά φρύδια, ωστόσο δεν είναι σίγουρος αν του αρέσουν ή όχι.

Για το ενδεχόμενο να τον δούμε σε ένα τηλεοπτικό project απάντησε πως: «Δεν είναι το Α και το Ω για μένα η τηλεόραση γιατί δεν είμαι παρουσιαστής. Είναι να ταιριάζει όλη η ομάδα».

Τέλος, στην ερώτηση τι πιστεύει ότι θα του έλεγε η μητέρα του σχετικά με την δημοφιλία που έχει αποκτήσει, απάντησε: «Η μητέρα μου αν ζούσε θα μου έλεγε “και ποιος νομίζεις ότι είσαι; Ένας κομμωτής είσαι!”. Την αγαπώ και που τη σκέφτομαι!»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. σου το λενε χιλιαδες δεν ειναι αναγγη να στο πη η μανουλα σου καναμε ηδωλα ολα τα σκουπιδαρια ενω χιλιαδες ελληνεσ επιστημονες διαπρεπουν στην ελλαδα και στο εξωτερικο και δεν βγαζουν τα κολομερια τουσ στην φορα

  2. Εα΄ν δεν είχες φήμη και φράγκα παλιοσκατόπουστα, οι γονείς σου ούτε να σε ξέρουν δεν θα ήθελαν! Αλλά βλέπεις την δόξα και τα λεφτά κανείς δεν εμίσησε…………….

  3. Σωστά. Όπως και κάθε δημοσιογραφίσκοι που νομίζουν ότι έπιασαν τον Πάπα απ τα @ρχιδιά και το παίζουν κάποιοι

Leave a Response