ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΟΛΟΓΟΣ, ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ: “ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ – ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΣΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
5e9985f5220000cb028272c1

Ο καθηγητής Ioλόγος, Νομπελίστας Luc Montagnier και ο Marc Doyer προσκλήθηκαν να μιλήσουν  στο Radio Courtoisie. Ο Luc Montagnier είναι βιολόγος, ιολόγος και βραβευμένος με Νόμπελ ιατρικής το 2008 και ο Marc Doyer είναι μέλος της ένωσης Verity France και ιδρυτής της ομάδας υποστήριξης Mauricette. Η σύζυγός του πάσχει από τη νόσο Creutzfeldt-Jakob μετά τον εμβολιασμό.

Ο Νομπελίστας Luc Montagnier, κατήγγειλε στο Radio Courtoisie: «πρέπει οι γιατροί να καταλάβουν το κίνδυνο ότι υπάρχει προς χρήση αυτή η βραδυφλεγής βόμβα. Πρέπει να σταματήσουμε να εμβολιάζουμε»

Ο Νομπελίστας αποκαλύπτει: «Απλά πρέπει να πληροφορηθείτε για τις παρενέργειες. Ωστόσο τα ΜΜΕ εξακολουθούν και οι κυβερνητικές αρχές διαγράφουν τα στοιχεία, αποδείξεις. Εάν συνεχίσουμε να εμβολιάζουμε με πλήρη δύναμη, θα υπάρχουν περισσότεροι ασθενείς». Επίσης τόνισε ότι με τις νέες πληροφορίες που διοχετεύουν ενσπείρουν τον φόβο και έτσι υποβαλλόμενοι στο φόβο οι πολίτες είναι έτοιμοι να δεχθούν οτιδήποτε.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο καθηγητής Montagnier ως βιολόγος και ιολόγος, λέει ότι αντιμετωπίζουμε μια βραδυφλεγή βόμβα: ο κίνδυνος είναι ότι τα «εμβόλια» του Covid μπορούν να προκαλέσουν τη νόσο Creutzfeldt-Jakob γρήγορα ή μακροπρόθεσμα. «Είναι μια πολύ σπάνια ασθένεια κανονικά, αλλά εδώ έχουμε ήδη οκτώ περιπτώσεις που αναφέρθηκαν από νευρολόγους. Όσο περισσότερο κάνετε την ένεση, τόσο περισσότερο αυξάνεται ο κίνδυνος, ο κίνδυνος υπάρχει. […] Και μπορεί κανείς να πεθάνει από μυοκαρδίτιδα πριν πεθάνει από ασθένειες πριόν.»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. βγηκε προεδρος των γιατρων στη Νοτια Αφρικη κ λεει οτι η ομικρον δεν σκοτωνει κ οσο παει
    εξασθενει..να καθησουμε σπιτι 5 μερες κ θα ειναι ολα ενταξει…θα μας τρελανουν ποιον να πιστεψουμε πια???

  2. Κοίτα ο καθηγητής με έβαλε σε υποψία μήπως ο αθλητής που πήγε σε νευρολόγος και του βρήκε ότι εφτεγε από το εμβόλιο έχει αυτήν την ασθένεια κλπ

  3. τα ανεβαζω κ κανεις δεν ανταποκρινεται μαλλον εχουν εμβολιαστει ολοι οι φιλοι μου ΚΡΙΜΑ ..Η ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ,,,,ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ…ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ..

  4. Παρεμποπτόντως ο αγαπημένος καθηγητής Montagner έχει από χρόνια αποσυρθεί ατην Μίνα διεξάγοντας πειράματα στα οποία προσπαθεί να αποδείξει ότι μεταφέρεται ψηφιακά το DNA…

  5. μια χαρα.για ποιον λογο να τα σταματησουν;μειωση πληθυσμου θελουν.γιαυτο κατασκευασαν τοσους ιους και τους αμολανε.ειτε απο τον ιο ειτε απο το μπολι,ο στοχος θα επιτευχθει

  6. Αφου ειναι τοσο επιθετικη να χτυπησει ολους αυτους που το λενε.Φαγαμε τα ψεματα σε ολα τα επιπεδα.Χορτασαμε και τωρα αρπαζουμε αξινες , ωρα για δουλεια.

  7. Εμένα 2 φίλοι μου πέθαναν απο ανακοπή μετά το εμβόλιο, ο ένας την ίδια μετά και ο άλλος μετά απο 1 μήνα……….Τα παιδιά τους ποιος θα τα μεγαλώσει ρε κοπρόσκυλα, γιαυτο θα σας πολεμάω γ@μημενα σκυλιά!!!!!!!!

  8. Στεφανε καλα ξηγιεσαι ρε φιλε …αλλα αυτη η κουφ@λα ο κουλης μας βαζει να κανουμε rapid test.
    Δεν συμφερει σε εναν χαμηλομισθο να εχει με
    μειωση 80€ το μηνα.
    Αν δεν υπηρχε αυτο οι εμβολιασμοι θα ηταν 40%.
    Και δεν υπαρχει Δικαιοσυνη στη χωρα!
    Δυστυχως!

  9. Ο Μητσοτάκης δέν νοιάζεται γιά τό άν θά πεθάνουν Ελληνες….θέλει νά μάς μπολιάσει όλους…καί ας αρρωστησουμε και ας πεθάνουμε….τό έχει δείξει άλλωστε…στίς δομές έχει λαθρομετανάστες πού θά αναπληρώσει τόν πλυθησμό τής Ελλάδας… θυμάμαι μία δήλωση πού είχε κάνει ότι οί λαθρομετανάστες πρέπει νά ενταχθούν στήν Ελληνική κοινωνία…τό ίδιο είχε πεί καί ό Τσίπρας…ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ….. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ….Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ….ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ …ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ….!!!!

  10. Εγώ άνοιξα τώρα την τηλεόραση τη εκλησα τα βοθροκαναλα δείχνουν ότι η όμικρον είναι επιθετική σε 2 βδομάδες θα γεμίσει το σύστημα και θα πεθάνουν πολύ,,,να ψοφισουν όλοι αυτοί που τα λένε και έχουν τα βοθροκαναλα δεν τους αντεχουμε ,άλλο όλοι ακόμα και η Αγγλία λένε ότι δεν είναι επιθετική αυτοί εδώ βρωμάνε όλοι

  11. Κυριε Μοντανιε μην ανησυχειτε εκτος εξαιρεσεων δεν παιρνουν χαμπαρι ο κοσμος εδω κατι γειτονες εκαμαν και την τριτη δοση και δεν χαμπαριασαν απολυτως τιποτα ψωφισαν τα εμβολια. 😆

  12. …κ οι σοβαροι επιστημονες ανακοινωνουν στα συνεδρια κ δημοσιευουν τις ερευνες σε επιστημονικα περιοδικα…οχι σ εκπομπες…ποσο σανο πια…

  13. Η νόσος Creutzfeldt-Jakob που λέει είναι η λεγόμενη νόσος των τρελών αγελάδων. Ουσιαστικά ο εγκέφαλος εκφυλίζεται, πεθαίνουν τα νευρικά κύτταρα και πεθαίνει και ο άνθρωπος. Όντως σπάνια! Δεν εξηγείται αλλιώς να έχουμε 8 κρούσματα τελευταία. Εκτός και αν πούνε πως φταίνε οι αγελάδες και όχι τα εμβόλια..

  14. Σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια δηλαδή. Νόσος των τρελών αγελάδων.
    Κάτι που ξέραμε από τον Ιανουάριο!!!!

Comments are closed.