ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Αναληθείς οι ισχυρισμοί του ΕΣΑΚΕ!»

Κοινοποίηση:
Αδελφοί Αγγελόπουλοι

«Δριμύ κατηγορώ» κατά του ΕΣΑΚΕ … εξαπέλυσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» με ανακοίνωση που εξέδωσαν, ισχυρίζονταιότι από την 7η Μαΐου γνώριζε ο ΕΣΑΚΕ το περιεχόμενο της προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ, που αφορούσε στον ορισμό του Παναγιώτη Αναστόπουλου στο ματς με τον Προμηθέα, κάνοντας λόγο για αναληθείς ισχυρισμούς από την πλευρά του Συνδέσμου.

Αναλυτικά η ενημέρωση των «ερυθρόλευκων» αναφέρει:

«Στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ της 15ης Μαΐου 2019, η νομική σύμβουλος της διοργανώτριας αρχής, κ. Γονιδάκη και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Γαλατσόπουλος δήλωσαν ενώπιον όλων των μελών ότι άλλαξε η γνωμοδότηση της νομικής συμβούλου και ότι μπορεί να επικυρωθεί ο πίνακας της βαθμολογικής κατάταξης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Αυτό έγινε γιατί έλαβαν γνώση του περιεχομένου της προσφυγής του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ την προηγούμενη μέρα και με βάση αυτό το περιεχόμενο μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία.

Ακολούθως, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΣΑΚΕ, κ. Παπαχατζής, ενημέρωσε όλους τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από τα γραφεία του Συνδέσμου για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Ωστόσο, σήμερα πληροφορηθήκαμε πως οι παραπάνω ισχυρισμοί ήταν αναληθείς και ότι κατόπιν αιτήματος του ΕΣΑΚΕ, το ΑΣΕΑΔ απέστειλε την προσφυγή μας με mail στον Σύνδεσμο στις 7/5. Δηλαδή αυτή τελούσε σε γνώση του πρόεδρου και της νομικής συμβούλου όταν γνωμοδότησε στο Δ.Σ. της 9ης Μαΐου για την αναβολή της έναρξης των πλέι οφ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: