Ιταλία: Κυνηγός φαντασμάτων βρέθηκε νεκρή – Δολοφονία ή ανθρωποθυσία;

Κοινοποίηση:
Italia_-Ku-dasos

Η 22χρονη Οριάνα-Νάταλι Λάισνα βρέθηκε νεκρή έξω από νεκροταφείο στην κοιλάδα Αόστα – Μία σύλληψη

Το πτώμα μιας κυνηγού φαντασμάτων, γνωστής influencer στο TikTok, βρέθηκε αιμόφυρτο σ’ ένα εγκαταλελειμμένο νεκροταφείο, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο θάνατός της επήλθε στο πλαίσιο μίας αρρωστημένης ανθρωποθυσίας.

Πρόκειται για το πτώμα της Οριάνα-Νάταλι Λάισνα που βρέθηκε στην κοιλάδα Αόστα της Ιταλίας στις 6 Απριλίου, από έναν πεζοπόρο ο οποίος σκόνταψε πάνω της. Πιστεύεται ότι η νεαρή γυναίκα υπέστη σφαγή μεταξύ 26-27 Μαρτίου.

Τα ρούχα της 22χρονης ήταν βουτηγμένα στο αίμα και η αστυνομία δήλωσε ότι μέρος του αίματος έχει συλλεχθεί προκειμένου να ακολουθήσουν οι σχετικές διαδικασίες από τα αρμόδια εργαστήρια καθώς και η πρώτη πραγματογνωμοσύνη, αναφέρει η Sun.

Η αυτοψία αποκαλύπτει ότι η 22χρονη είχε πολλαπλές μαχαιριές στον λαιμό και το στομάχι της, καθώς και τραύματα από πυροβόλο όπλο στο σώμα και τον λαιμό της, τα οποία μπορεί να προκλήθηκαν μετά τον θάνατό της.

Η 22χρονη βρέθηκε χωρίς έγγραφα ή το τηλέφωνό της, αλλά μ’ ένα πακέτο ροζ ζαχαρωτά και ψώνια δίπλα της. Πιστεύεται ότι η νεαρή γυναίκα ταξίδεψε από το σπίτι της, το οποίο βρίσκεται στη Γαλλία, έως την Ιταλία στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού σχετικά με το κυνήγι φαντασμάτων στο TikTok.

Ένας μάρτυρας που εντόπισε την 22χρονη στην περιοχή έκανε λόγο για έναν άνδρα που ήταν μαζί της, λίγο πριν από τον θάνατό της και δήλωσε ότι το «ζευγάρι ήταν ντυμένο σαν βαμπίρ». Είπε χαρακτηριστικά πως: «Ήταν ντυμένοι σε στυλ γκόθικ, όλα τα ρούχα ήταν σκούρα. Σκέφτηκα πως έμοιαζαν με βαμπίρ».

Αν και η αστυνομία έχει συλλάβει έναν άνδρα σε σχέση με τη δολοφονία, ερευνάται επίσης η θεωρία ότι ο θάνατος της 22χρονης ήταν «συναινετική δολοφονία» ή θυσία. Αντίστοιχα, ο εισαγγελέας της περιοχής δήλωσε «δεν επρόκειτο για μια περίπτωση αρπαγής, ζήλειας ή πάθους». Συμπλήρωσε ότι «πρόκειται για μια κλασική δολοφονία». Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Ιταλό Τέιμα Σοχάιμπ, 21 ετών, στη Γκρενόμπλ της Γαλλίας, ως ύποπτο για τον φόνο. 21χρονος καταζητούνταν στη Γαλλία από τα τέλη Μαρτίου, σύμφωνα με πληροφορίες, κατηγορούμενος για τον θάνατο της 22χρονης.

Ο Τέιμα Σοχάιμπ, 21ετών, που έχει συλληφθεί κατηγορούμενος για τον θάνατο της 22χρονης – Πηγή: Instagram

Τέλος, να αναφερθεί πως το ζευγάρι διατηρούσε σχέση εξ αποστάσεως, αλλά στον 21χρονο είχε απαγορευτεί να πλησιάσει τη Οριάνα-Νάταλι Λάισνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τί σόι 22χρονοι είναι αυτοί; Αντί να κάνουν σ3ξ όλη την μέρα, κυνηγάνε φαντάσματα! Έλα μ@υνί στον τόπο σου.

Comments are closed.