Ισχυρές βροχές πλήττουν τον Βόλο. Δρόμοι ποτάμια και καλλιέργειες κατεστραμμένες…

Κοινοποίηση:
vroxi_2

Σφοδρή βροχόπτωση σαρώνει τον Βόλο και μεγάλα τμήματα της Μαγνησίας με κύρια χαρακτηριστικά τις μεγάλες ποσότητες νερού, τις αστραπές και τους κεραυνούς. Στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας έβρεχε ασταμάτητα όλη τη νύχτα, αλλά η σφοδρή καταιγίδα ξεκίνησε λίγο μετά τις 6 το πρωί και συνεχίστηκε για ένα τρίωρο με ασταμάτητη ένταση μετατρέποντας δρόμους σε ποτάμια και πλατείες σε λίμνες, ενώ η ορατότητα περιορίσθηκε κατά πολύ και δεν ξεπερνούσε τα εκατό μέτρα, ακόμη και στο κέντρο του Βόλου.

Ο χείμαρος Κραυσίδωνας έχει φέρει μεγάλες ποσότητες νερού από τις πλαγιές του Πηλίου, η στάθμη του έχει ανέβει κατά πολύ, αλλά δεν υπάρχει κίνδυνος υπερχείλισης. Η θερμοκρασία έχει πέσει και στις 9 το πρωί τα θερμόμετρα έδειχναν 12 βαθμούς στο κέντρο του Βόλου.

Στο Πήλιο, μετά τη χθεσινή χαλαζόπτωση στην περιοχή της Ζαγοράς και την πλήρη καταστροφή στις δενδροκαλλιέργειες με κεράσια, μήλα, αχλάδια και όλα τα φημισμένα φρούτα του Ανατολικού Πηλίου, η κακοκαιρία συνεχίζεται με βροχοπτώσεις σε όλο τον ορεινό όγκο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: