Ισραηλινός αναλυτής: «Η Τουρκία θα χτυπήσει την Ελλάδα μεταξύ 3 Νοεμβρίου και 20 Ιανουαρίου του 2021 αν ηττηθεί ο Ν.Τραμπ»!

Κοινοποίηση:
1

Ανησυχητικές είναι οι εκτιμήσεις των αναλυτών αναφορικά με τις εξελίξεις που θα μπορούσε να υπάρξει στα ελληνοτουρκικά σε περίπτωση ήττας του Ν.Τραμπ, το χρονικό διάστημα των 78 ημερών από τις 3 Νοεμβρίου 2020 μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2021 που θα παραδώσει την εξουσία.

Ο Ισραηλινός αναλυτής Seth J. Frantzman, ανησυχεί ότι η Τουρκία θα εκμεταλλευτεί την εκλογή του Τζο Μπάιντεν για να χτυπήσει ακόμα και τα συμφέροντα του Ισραήλ!  

«Η Τουρκία τηρεί στάση αναμονής για πρόκληση κρίσης με το Ισραήλ, λόγω της ισχυρής υποστήριξης που δίνει η κυβέρνηση Τραμπ στο Ισραήλ. Τι θα γίνει όμως αν βγει ο Μπάιντεν;», δηλώνει ο ίδιος.

Και αν ανησυχούν οι Ισραηλινοί για την κίνηση της Τουρκίας, εντός της περιόδου του κενού εξουσίας και του πιθανού χάους που θα δημιουργηθεί στις ΗΠΑ, φαντασθείτε πώς θα είναι τα πράγματα για την Ελλάδα…

Τα ξημερώματα της επόμενης Τετάρτης θα ξέρουμε αν όντως ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την Ελλάδα…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΙΣΧΥΕΙ! ΕΙΤΕ ΝΙΚΗΣΕΙ ΕΙΤΕ ΧΑΣΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΟΙ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ. ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ. ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ?

Comments are closed.