Ισλαμιστής κληρικός παράνομου τζαμιού στην Αθήνα ζητεί την καταδίκη των 500.000 ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Ο Αχμάντ Ελντιν, ιμάμης του παράνομου(;) τζαμιού Σαλάφ ους Σαλίχ «Αρ Ραχμάν», σε βίντεο του πανηγυρίζει για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως «εγκληματική οργάνωση» και επιτίθεται στους ψηφοφόρους της ζητώντας την τιμωρία τους επειδή είναι «συνένοχοι».

 

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«500.000 Έλληνες ψήφισαν Χρυσή Αυγή τα προηγούμενα χρόνια, τι γίνεται με αυτούς, αυτοί είναι συνυπεύθυνοι είναι συνένοχοι; Αυτοί έδωσαν την πρώτη ώθηση στη Χρυσή Αυγή.»

«Αυτοί οι 500.000 που είναι και που βρίσκονται και τι μερίδιο ευθύνης έχουν. Αυτοί οι 500.000 δεν προέκυψαν από το σύστημα της δημοκρατίας; Η ιδεολογία του εθνικισμού τι μερίδιο έχει;»

«Μέρα παρά μέρα είχαμε καταγγελίες στο τζαμί μας, είναι σημαντικό να καταδικαστούν οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής».

Ο Αχμάντ Ελντίν και το τζαμί του είναι ιδιαίτερα ενεργεί στα social media και μάλιστα στην ιστοσελίδα του «διαφημίζει» πως έχει προσηλυτίσει στο ισλάμ και άνδρα των ΜΑΤ.

Μάλιστα σε άρθρο του κατηγορεί το περιοδικό Charlie Hebdo, το οποίο είχε δεχθεί πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση, για την δημοσίευση σκίτσων του Μωάμεθ και καλεί την Γαλλία να το τιμωρήσει για προσβολή θρησκευτικών συμβόλων, ενώ για τον πρόσφατο αποκεφαλισμό Γάλλου καθηγητή θεωρεί πως φταίει και η «ισλαμοφοβία».

Επιπλέον ο ίδιος υποστηρίζει πως του έγινε πρόταση να γίνει ο ιμάμης του τζαμιού στο Βοτανικό αλλά αρνήθηκε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

59 Σχόλια

  1. Τι λές ρε τριτοκοσμικέ χιμπατζή, που ήλθες απρόσκλητος και έχεις το θράσος να μας κάνεις υποδείξεις και μαθήματα δημοκρατίας. Οι όμοιοί σου αποκεφαλίζουν και πετούν ανθρώπους από ταράτσες, λιθοβολούν γυναίκες μέχρι θανάτου, ακρωτηριάζουν κοριτσάκια κλπ κλπ. Ελληνες, αυτό είναι το αποτέλεσμα της ψήφου μας και της ανοχής μας. Σκέψου να αποκτήσουν περισσότερη δύναμη, θα πάει η σαρία σύννεφο.Ξυπνάτε και φερθείτε αναλόγως.

    1. Το σωστό στην χώρα μας θα ήταν να προσφέραμε την σαρία σε όλους τους ισλαμιστές…εκαψες; κάηκες, βίασες; παλουκώθηκες, κλπ. Αλλά όλοι αυτοί είναι αριστεροί ισλαμιστές, προβοκάτορες του κ@λου, από την στιγμή που έχουν άποψη περί δημοκρατίας. Ο Έλληνας δεν θα αλλάξει μέχρι να φτάσει στο απροχώρητο!!! Μας παίζουν 3 χρόνια τώρα μια τεντώνει το σκοινί μια χαλαρώνει και ο Έλληνας τον ύπνο του δικαίου!!!

  2. Η ΜΟΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ,,,, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΕΤΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΕ

  3. Μόνο που δεν είναι χώρα του η Ελλάς! Ας τον να λέει!

  4. Οι προδοτες ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ φταινε που τους μαζεψανε στην ελλαδα ολους αυτους τους τζιχαντιστες και τους εδωσαν και δικαιωματα.Παμε ολοταχώς να γίνουμε ισλαμπαμπάντ.

  5. Θα σας πω εγώ πως ζει αυτό το αρχι@ι νοικιάζει σπίτια από Έλληνες τα επινοικιαζει σε Πακιστανούς κ Αφγανούς με το κεφάλι έχει Μερσεντές κ κυκλοφορεί νοικιάζει Πακιστανούς στα βενζινάδικα ο μουλος χωριά τις συμμορίες των φαναριών

  6. Μπιφτέκι με τρίχες κοινός π@π@ρι. ” Κάνε τουμπεκί ψιλοκομμένο και αμόλα για να το καταλάβεις πιο εύκολα.” +1 Στην λίστα όταν έρθει η ώρα, δεν θα προφτασεις να φύγεις…φατσες δεν ξεχνάμε και μην ανησυχείς δημοκρατικά με συνοπτικές διαδικασίες θα σε παλουκώσουμε εσένα και οποίο άλλο βδελυρό κατασκεύασμα έχει παράξει το ισλάμ. Θα πληρώσετε με το αιμα σας κάθε καταστροφή Εκκλησίας, ιδιωτικών χωρών και πάνω από όλα την μέγιστη προσβολή και αχαριστία σας προς εμάς όταν κάναμε τα στραβά μάτια και σας δεχτήκαμε. Την έκφραση οι ήρωες πολεμάνε σαν τους Έλληνες δεν την έχεις ακούσει μάλλον, καλομελέτα κι έρχεται!

  7. ΤΙ ΝΟΜΙΣΕΣ ΘΑ ΦΟΒΗΘΩ ΕΣΕΝΑ ΡΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΕΙ ΞΥΡΙΣΟΥ

  8. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΟΣ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΣΑΜΠΕΡΛΕΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΘΑ ΣΗΚΩΘΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΣΑΣ ΡΕ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ 500000 ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΡΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ

  9. διερωτουμαι αν εχει χαρτια το τζιχατι.ΚΑΙ ΑΝ πληρωνει φορους.ΜΗΠΩΣ εχει να προτεινει ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ απο την ιδεολογια του, για τους 500,000 ηλιθιους.??

  10. Κατ αρχήν τι δουλειά κάνει ο κύριος αυτός.Πως βιοπορίζεται.Πληρώνει φόρους?Ειναι ενταγμένος στον κοινωνικό ιστό?Αν όχι,ποιοι τον προστατεύουν και τον ανέχονται?Μιλάει για δημοκρατία επειδή εδώ τον βολεύει,αλλά πολύ θα γούσταρε σαρία και μαχαίρι στους αλλόθρησκους.Για να τελειώνουμε.Το πείραμα αρμονικής συνύπαρξης Ισλάμ-Δύσης είναι απολύτως αποτυχημένο.Οι δυτικες κυβερνήσεις δεν μπορούν πλέον να ανασχέσουν τον προσυλιτισμό στο ακραίο ισλάμ των δεύτερων και τρίτων γενεών των εμιγκρέδων με την δήθεν δυτική αγωγή και την ιδιότητα του ευρωπαίου πολίτη.Είναι αυτό που ευστοχότατα είπε κάποτε ο Οσάμα Μπιν Λαντεν.Αν μεταφέρουμε την τζιχάντ στα εδάφη τους,θα τους κατατροπώσουμε και το ισλάμ κυριαρχήσει παντού.Είναι το δογμα που κυριαρχεί απόλυτα στις τάξεις των μουσουλμάνων.Ξεχάστε λοιπόν την δημοκρατία που ξέρατε αφού οι πόλεις μας σύντομα θα γίνουν πεδία ανορθόδοξου και ασύμμετρου πολέμου…

  11. Εγω ειμαι ο ενας ρε αρχιδι, ελα να με βρεις να μου κλασεις τα παπαρια, μπαστάρδι…

  12. χαιδεψτε κι αλλο το φιδι που βαλατε στον κορφο σας….
    εχει αρχισει και γιγαντωνεται!
    οταν σας δαγκωσει (ή οταν σας φαει) τοτε θα ειναι αργα για δακρυα ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!
    ααα το αλλο δεν σας το ειπα…
    αυτοι οι λαθροουρακοταγκοι θεωρουν τις γυναικες πιο κατω και απο τα οικοσιτα ζωα….
    ελα να διαλεγουμε τουνικες και μπουργκες λεμε!!!

  13. ….ιδιος ο γιος του Δαρειου του α’…..απο γιδοβοσκος της ερημου , γιδοβοσκος των στεππων….βγαζουν οι στεππες γοριλακια που με τα χατσαρια γινονται βοηθοι του μωαμεθ του θεικου λησταρχου…..σκηνητης δηλητ ηριαστης σφαγεας ατοφιος ο αρχαγγελος. Φατσοβιος εκπολιτιστης.

  14. Νομίζω ότι ο κύριος αυτός, απλώς εκθέτει τις σκέψεις του. Δεν ευθύνεται ο λόγιος, αλλά το ακροατήριο, διότι είτε τον αποδέχθηκε ως πτωχό κι αναξιοπαθή είτε εξέλεξε αυτούς που τον βάπτισαν ως τέτοιον. Ο καθένας μας είχε κάνει την επιλογή του. Άλλην ο Κολοκοτρώνης, άλλην ο Νενέκος!

  15. Αυτός πρέπει να είναι προϊόν κτηνοβασιας.
    Καμία φορά τρελαινονται τα γονίδια και γίνεται γονιμοποίηση.

  16. Από τις 72 παρθένες άμα περισσέψει καμία θέλω και εγώ μία

  17. Αυτό που δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα σχετικά με της 72 παρθένες είναι… Τι είναι αυτές οι παρθένες;;;
    Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Αλαχ είναι μεγάλος ποιμένας, έχει όλων των ειδών θηλυκά ζώα. Κατσίκες, προβατίνες, αγελάδες, γαϊδούρες, καμήλες, σκύλες, γουρούνες και πολλά και διαφορα. Μόνο θηλυκά. Και διαλέγεις, αλλά μόνο ένα είδος. Και περνάς ζωή χαρισάμενη.

    1. Δεν υπάρχουν πλέον παρθένες στο παράδεισο, αφού ο Λέμμυ των Μοτορχεντ έχει πεθάνει εδω κ χρόνια.

  18. Τινα αυτα που λες ρε μουνοσκυλο….?
    Περιμενεις, παραδεισο, με παρθενες…και πιλαφια…?
    Zero Dark Thirty…ζωο χεσμενο, στα τεσσερα, με κηδεμονα…
    Κατι ξεραν οι αμερικανοι…

  19. Πήραν λόγο και οι ανθρωποφάγοι της σαρίας και των αποκεφαλισμών και κατηγορούν τη δημοκρατία η οποία σήμερα είναι κοινοβουλευτική δικτατορία βέβαια.
    Θα τα πούμε σύντομα από κοντά. Θα δεις που είναι οι 500.000 Έλληνες εθνικιστές και εσύ με τα λαθροανθρωποφάγα πιθήκια σου και οι εγχώριοι προδότες που σας ταΐζουν.
    Προφυλακτικά πολλά να έχεις για τις 72 παρθένες.

  20. Αυτό το μουνόπανο θέλει πρώτα να τον βαφτίσουμε Χριστιανό, μετά να τον περάσουμε ένα χέρι ασβέστη για να ασπρίσει, και ύστερα εκτέλεση.
    Σε ζωντανή μετάδοση σε όλη την Ελλάδα, έτσι για να σφίξουνε οι κώλοι των ισλαμοπίθηκων που θα μας υποδείξουν αυτά τα καριόλια τι θα ψηφίσουμε στην πατρίδα μας

  21. Ήρθαν και οι χιμπατζήδες να μας διδάξουν δημοκρατία. Αυτά είναι τα έργα του ” δημοκρατικού μας τόξου”. Αν δεν σας αρέσει ο ελληνικός λαός στα τσακιδια , και μη ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας τους πολιτικούς μας και τ’ αναρχοκουμούνια.

  22. Να πας στη χωρα σου αρχι@ι να κανεις κουμαντο.Ουστ που σας μαζεψανε ολους στην Ελλαδα και θα τη κανετε οπως τα μπου@δελα τις πατριδες σας.

  23. Είναι δυνατόν ένας ιμάμης να έχει δικαίωμα λόγου και να ζητάει την τιμωρία 500000 χιλιάδων Ελλήνων επειδή ψήφισαν την ΧΑ;Και ακόμα δεν έχει απελαθεί;Ποιος του έδωσε αυτό το δικαίωμα να έχει άποψη για το τι κάνουμε εμείς στην χώρα μας;Τι νομίζει ότι εδώ είναι το Ισλαμαμπάτ;

  24. ΜΙΛΗΣΕ Ο ΑΡΚΟΥΔΟΓΥΦΤΑΣ ΓΙΔΟΓΑΜΗΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ. Ε ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΗΔΑΤΕ. ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΥΠΑΡΧΕΙ .

  25. Μην εκνευρίζεστε αγαπητοί μου, ας είμεθα φιλόζωοι.

  26. ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΛΑΘΡΟΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΗ ΣΟΥ ΜΟΧΑΜΕΝΤΗ ΣΚΟΥΛΗΚΙ…ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΕΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΑΖΙΣΤΕΣ

  27. ΠΟΙΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ ΜΟΥΛΕ…???? ΠΟΣΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΦΑΞΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…??? ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΜΟΥΛΕ….ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ….ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ…??? ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ….???? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΑΤΑ…. ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ….!!!! ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ…!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ…..ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ….!!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ….ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.!!!

  28. αντε χασου ρε βρωμιαρη ελα να σου κανουμε το τραπεζι με γουρουνοπουλα ψητη ηλιθιε

  29. Να χαιρόσαστε αυτούς που ψηφίζετε τόσα χρόνια, γαμώ το φελέκι μου ανεγκέφαλοι, κοιτάξτε τα κατορθωματά σας,την εξουσία της Ελλάδας μας την έδωσαν στους ισλαμοπιθίκους και στους γύφτους. Κοιμηθείτε ησυχοι, τα παιδιά σας, θα χ….ν στους τάφους σας…

  30. Αδωνις Γεωργιαδης
    Περιμενουμε λοιπον να εφαρμοστει ο νομος. Ολα τα δεκαδες υπογεια τζαμια, κλεισιμο απο τις αρχες.

  31. Πατήστε το όνομά του στο διαδίκτυο και θα μάθετε για το παλληκάρι ! Ας μας πει πως ζει !

  32. Θεωρητικά, η Δημοκρατία είναι η εξουσία, η ισχύς, η βούληση των πολλών. Πρακτικά, στην Ελλάδα, στο λίκνο της Δημοκρατίας, οι μειονότητες, από σκύλους μέχρι γύφτους, από γκέι μέχρι χασικλήδες, από αράπηδες μέχρι εμιγκρέδες, από κουνιστούς μέχρι και ψευτοιμάμηδες, έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους πολλούς. Το χέρι του νομού και οι θεράποντες της Θέμιδας, χαϊδεύουν και υποστηρίζουν τη μειονότητα, ενώ κυνηγούν αλύπητα την πλειοψηφία, από το πετσί της οποίας θρέφονται καθημερινά και αμείβονται παχυλά . Εδώ, δυστυχώς, η κοινή λογική αδυνατεί να ερμηνεύσει και απλά σταματάει.

  33. Αν συνεχίσουμε με την ίδια δουλικότητα, θα δούμε καί χειρότερα. Τα βρωμοκάναλα ούτε που τολμάνε να το δείξουν το θέμα με τον ιμάμη.

  34. Αυτο θα πει θρασος!!!!!! Απο τα χαδια των Συριζαιων και της ΝΔ αποθρασυνθηκαν και λενε οτι θελουν!!!!!! Και αντι να τους απελασουν, γιατι σε λιγο, θα παθουμε τα…καλα των Γαλλων, τους εχουν μαζεψει να τους δοσουν ασυλο, να ειναι νομιμοι σφαγεις ….μεθαυριο!!!!!! Οι πολιτικαντηδες δεν παραδηγματιζονται απο αυτα που συμβαινουν στην Γαλλια!!!!!!

  35. ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;

  36. ΡΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΠΤΙΧΟ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ… ΓΙΑ ΠΕΣΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΙΣΑ ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ

  37. Δυστυχώς αυτά είναι τα κατορθώματα του Κούλη και του Σαμαρά και όλης αυτής της φάρας. Να τους χαιρόμαστε.

  38. Καλα κάνει ο αλλόθρησκος, οι Έλληνες έχουν άγχος για το big brother. Δώστε τους κ αλλα δικαιώματα πουλημένα τομάρια. Κρίνει αυτός που βιάζονται μεταξυ τους κ συμπεριφέρονται σαν να μην συμβαίνει τιποτα. Επειδη τα λεφτά ειναι πολλά, εύχομαι στο τελος να σας περισσέψει 1 ευρω από τους γιατρούς κ να ανάψετε ενα κεράκι για συγχώρεση.

  39. Βρίζει ο γάιδαρος τον κόκορα κεφάλα. Υπάρχουν μεγαλύτεροι εγκληματίες από εσάς τους μαλακό μουσουλμάνους στον κόσμο ρε μαλακα;;;;;;;;μιλάνε όλοι μιλάνε και η κωλοι!

  40. ρε ουστ απο εδω ρε που θα μας πεις και τι θα κάνουμε

  41. Επί Γιωργάκη Παπαδόπουλου θά αδειαζαν μία τρόμπα φλίτ στά γένια τού ισλαμιστη γιά νά τά ξεψειρίσουν καί μετά θά τόν έστελναν συστημένο στήν τρώγλη του στήν Ασία.
    Γιάννης Λάκων

  42. Βρωμερός ισλαμοπίθηκος που δεν πρέπει να κυκλοφορεί ανάμεσα μας

    1. Λιγα με τους χιμπατζηδες φιλος..ειναι καλα ζωα

  43. να πας στην πατριδα σου νατα πεις αυτα εδω δεν εχεις δικαιωμα λογου…..καιμονο που λες εσυ αυτα τους αθωονεις στην συνηδιση μας βρωμιαρη.που θα παει ρε ετοιμασου να πας απο εκει που ηρθες..αντε δρομο ουστ

  44. Αν μας ζήταγες κανα καθρέπτη να δεις τη φάτσα σου, ευχαρίστως να σου δίναμε…

    1. Μιλάει και ο φανατικός Ισλαμοφασιστας!!! Αυτός που στην πραγματικότητα θαυμάζει την Αλ-Καιντα και το isis για δημοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα!!! Αχαχαχα Ρε παιδιά αυτός ευχαρίστως θα εφαρμοζε την Σαρία και αν μπορούσε θα μας αποκεφαφαλιζε ουρλιαζοντας Αλλαχουακμπαρ!!!

  45. Δικιο εχει ο ανθρωπος….την χωρα του την θελει καθαρη για να ειναι αυτος και η οικγενεια του και η φαρα του ασφαλης……

  46. ΩΡΑΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ.

Comments are closed.