Ιδρύθηκε η εκλογική συμμαχία του ΑΚΚΕΛ με το Κόμμα Κυνηγών και Αλιέων και το ΜΑΖΙ για εκπροσώπηση στο Ευρωκοινοβούλιο

Κοινοποίηση:
1

Μέσα στην κινητοποίηση των αγροτών κατά της κυβερνητικής πολιτικής εξόντωσής τους και εξάλειψης της παραδοσιακής αγροτικής παραγωγής τροφίμων κλπ, όπως επίσης και των άλλων μέτρων επιβολής τυραννικής εξουσίας από το καθεστώς Μητσοτάκη, στερεώθηκε η εκλογική συμμαχία του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) με το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών και Αλιέων (ΚΕΚΑ) και το ΜΑΖΙ για μια Ελεύθερη Ελλάδα.

Σε κοινή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα σε μία κατάμεστη αίθουσα, τα τρία κόμματα επισημοποίησαν την συμμαχία για κοινή κάθοδο στις Ευρωεκλογές.

2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ

  2. αναρχοκουμουνοσυμοριτες .τεμπεληδες καφενιου κ αεργοι ενωθηκαν.για τσιπουρα

  3. Αναρωτιέμαι, ποιος και αν θα ψηφίσει αυτά τα ζουλάπια.

  4. Και μονο το ονομα τα λεει ολα συντροφια….οπως ειπε και ο Ξενοφων στους Μυριους,δεν θα εχουμε θεμα διαδοχης των Στρατηγων,βγες απο την σκηνη και κοιτα…και δεν ειχε αδικο,στην ψηφοφορια που εγινε ολοι εβαλαν τον εαυτον τους πρωτο….Ελλαδαρα….dna αρχεγονο….στο προεδριλικη παντα θα ειναι γεματη η θεση….αξιοι της μοιρας των ειναι…θα δειτε οτι και στις δηθεν διαδηλωσεις κλπ θα παρουν τα 3 οπως ειπε και ο πιο πανω συνσχολιαστης….φωτο,σουβλακια,μπυρες,καμια πουτανα βιζιτα,και πισω σπιτι να λενε στο καφενειο….ρε να εκει ειμαι πισω απο τον Κιτσο!!!το Made in Greece του Χαρυ Κλινν διολου τυχαιο…..

  5. Πάνε για 41τακατό, αντί τα σούργελα να προσχωρήσουν στη πατριωτική παράταξη θέλει ο καθένας μια προεδρία, πάρτε τα τρία.

Comments are closed.