Ιδιώτες “κοράκια” ρίχνουν στην ελληνική αγορά, τα πρώτα “τέστ κορωνοϊού” για το σπίτι. Ποιος άρπαξε τη μίζα; Γιατί μας δουλεύουν στο υπ.Υγείας;

Κοινοποίηση:
τεστ

Στο «Μακελειό» έφτασε  μια καταγγελία – φωτιά. Για ιατρείο της Περιφέρειας, το οποίο διεξάγει τεστ για τον κορωνοϊό!

Μια… τακτική, που προς το παρόν είναι ξένη στην Ελλάδα. Και λέμε «ξένη», γιατί σε λίγες ημέρες, όλα πλέον θα είναι «ανοιχτά» και προς το… κοινό! Το πάρτι… κέρδους, μόλις ξεκίνησε! Η μεγαλύτερη μπίζνα του αιώνα στην Ελλάδα είναι προ των πυλών!

Εταιρείες ρίχνουν στην αγορά τα rapidtests για τον κορωνοϊό, παρά τα όσα λέει ο Τσιόδρας! Ήδη πουλάνε τα προϊόντα τους με το κόστος να κυμαίνεται στα 15-20 ευρώ! Έχουν εκδοθεί τα πρώτα τιμολόγια από ιδιωτικούς γιατρούς σε όλη την Ελλάδα, την επόμενη εβδομάδα θα «κατακλείσουν» τα φαρμακεία, τα διαγωνιστικά κέντρα, τα γηροκομεία κοκ.

Ποιος άφησε “τεστ” που για το υπ.Υγείας κρίθηκαν μη αξιόπιστα να κυκλοφορήσουν στο εμπόριο και ποιοι “λαδώθηκαν” γι αυτό;

Τι γίνεται σε μια χώρα που η δεξιά δεν γνωρίζει τι ποιεί η αριστερά; 

Μόνον στο έντυπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Δευτέρας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αγορίνα άσε τα παιδιά να κάνουν το τεστ, λεφτάν υπάρχουν μάλλον,μυαλόν νιετ.Ειπαμε 101 φορές δεν υπάρχειν ιός δεν υπάρχειν τεστ.Ο νοών νοείτω.Πεσ το δυνατά να το ακούσων.Με αυτά που λέω νομίζω ότι γίνομαι επικίνδυνος για το σύστημαν.Αρχιζω να φοβάμαιν ότι κάτι κακόν θα μου συμβείν.Φιλούδιαν.

Comments are closed.