ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ!!!! Σαν λυσσασμένα λιγούρια κοιτούν Ελληνίδες να λικνίζονται σε κοινή θέα χωρίς μάσκες – Έφηβη παίζει το… όργανο του λ@θραίου και την βιντεοσκοπούν… [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
χαχαχα

Ούτε Ισλαμαμπάντ, ούτε Κατμαντού!!! “Μαύρισε” το Μοναστηράκι από τους λ@θρομετανάστες που έστησαν συναυλία χωρίς μάσκες και αποστάσεις με τη συμμετοχή νεαρών καλλίγραμμων Ελληνίδων.  Μάλιστα, ένας εξ αυτών προσκαλεί δύο από αυτές να λικνιστούν αισθησιακά με τα σάλια τον υπολοίπων να στάζουν. Μία κοπέλα μάλιστα, εισβάλλει και παίζει κι αυτή το ταμπούρλο ενός λ@θραίου. Φυσικά, η Αστυνομία είναι άφαντη. Βλέπετε, οι έλεγχοι είναι μόνο για τον μεροκαματιάρη.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

56 Σχόλια

  1. Μια αθλια χωρα,με ακομη πιο αθλια πρωτευουσα.

  2. ποιος κασιδιαρης ο φυλακισμενος αυτη η κοτα η λυρατη που οταν βγει θα ειναι χεσμενος τιγκα???????ουστ ρε λινατσες που περιμενετε λυτρωση απο τα λαμογια της χρυσης αυγης τους παρτακηδες της κονομας

    1. Αλβανέ θα μιλάς μόνο στην Αλβανία, για θέματα της χώρας σου, στην Ελλάδα δεν έχεις δικαίωμα, είσαι και θα είσαι εισβολέας. ΞΕΝΟΣ!

  3. Και μετα σου λεει φταιει ο βιαστης! Οξω πουστη κι ασχημε!

  4. Πρέπει να είναι κάτι οργανωμένο γιατί τους βλέπω συνέχεια.

  5. Με τέτοιες τριτοκοσμικές εικόνες καταστρέφεται ο τουρισμός. Όλοι αυτοί γιατί μαζεύονται σε μέρη με τουρίστες; Φαντάζομαι όχι για παραεμπόριο, κλοπές και βιασμούς….

  6. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΚΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΔΑΓΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΚΗΜΗ ΧΟΝΤΡΟΚΟΛΑ! ΛΙΓΟΥΡΕΥΤΗΚΕ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΟ ΘΕΑΜΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ! ΜΟΝΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΟΛΕΣ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΟΥΝ ΞΙΝΑ ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΓΟΡΑ.

  7. σε συζητηση για τους λαθρο συνταξιουχος στρατιωτικος και η συζυγος του ονομασαν ρατσιστες οσους ειναι εναντιον της λαθρομεταναστευσης.
    Μετα ρωτησα ενα φιλον στην παρεα για το ζευγαρι…μου ειπε ο στρατιωτκος δουλευει σε ΜΚΟ και τσιμπαει 3000 τον μηνα και η μοναχοκορη τους ζευγους μενει μονιμα Λονδινο.

    1. Με την μεταπολίτευση, η μεγαλύτερη μερίδα των αξιωματικών στρατιωτικών είναι αριστεροί ή κεντρώοι (χωρίς πλάκα)! Επίσης θυμάμαι πως οι στρατιωτικές σχολές είχαν μεγάλη ζήτηση γιατί ακριβώς ήταν σίγουρη η θέση στο Δημόσιο και εξασφαλισμένος μισθός συν πολλές άλλες διευκολύνσεις και παροχές. Όταν ήμουν στον στρατό για την θητεία μου, είχα δει μέχρι και ΕΠΟΠ να έχουν καινούργια αυτοκίνητα και να κάνουν ζωάρα στα 20 τους, κάθε μέρα έξω στις ταβέρνες και τις καφετέριες, όταν τέτοια ζωή εγώ ως ιδιωτικός υπάλληλος δεν την έκανα ούτε τότε που έβγαζα καλούτσικα λεφτά δηλαδή κάπου το 2010 πριν χτυπήσω την πόρτα της ανεργίας και όπως φαίνεται ούτε και θα την κάνω αφού μόλις πρόσφατα έφτασα το ύψος του παλαιού μου μισθού που έβγαζα πριν 11 χρόνια!

  8. Τα πάκια αδειάσανε από 5-6 φορτία το καθένα στις τρεις Ζαίες…οι άλλες μετά μύριζαν σπερματίλας…

  9. Δεν θέλατε Κασιδιάρη δήμαρχο εεεε καλά σας κάνουν καλούς απογόνους στις ψωλες κόρες σας

  10. Αυτή είναι η αρχή της απόλυτης ξεφτίλας που έρχεται. Για όσους ακόμα αντιλαμβάνονται την ολοκληρωτική καταστροφή της πατρίδας που έρχεται Κασιδιάρης και ξερό ψωμί.

  11. Η χοντροφοραδα τι παριστάνει?
    Αααα Μαλον την τρελή αγελάδα.
    Ουυυυστ βδέλυγμα.

  12. Οταν ρώτησα μια 25χρονη των ΜΚΟ πως αντέχει ανάμεσα τούς μου απάντησε εχω σπουδάσει κοινωνιολόγος, και με είπε ρατσιστή, οταν η κουβέντα χαλάρωσε μου αποκάλυψε πως πληρώνεται 4χιλ το μήνα και είναι λίγα σε σχέση με τους ανώτερους τής,,,έτσι της λέω φουλ αλληλεγγύη,,,,,εμ τι νόμιζες μου λέει….

  13. ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΚΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
    ΔΕΧΤΗΤΕ ΤΟ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.
    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ.

  14. ΟΥ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ, Η ΜΑΛΟΝ ΕΤΟΙΜΑΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΙΡΗΝΑΚΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

  15. Ειναι βαλτες απο τον Κούλη για να δείξει πόσο φιλικός ειναι με τους παράνομους ασιάτες.Και μη ξεχνάτε τον ρόλο των αφεντικών,το μεροκαματο ειναι μόλις 20 ευρώ ,γιατι τους θέλει ο κούλης και δεν τους διώχνει?Αλλά εσεις τρωτε αμάσητο το κουτόχορτο!!!

  16. Αν ήταν μαυρόγυφτοι μουσλίμηδες αλλά ταυτόχρονα άραβες με λεφτά και όχι ασιατικά λάθρο, πιστέψτε με, κανένας/καμία δεν θα φώναζε… και μάλιστα πολλοί Έλληνες γονείς θα έλεγαν και καλές κουβέντες για τις επιλογές… των κοριτσιών τους.

  17. Και ειναι αυτες τωρα ελληνιδες οχι αυτες ειναι πορνες της ελληνικης ψυχης

  18. Η Κατάντια της Ελλάδας από όλους αυτούς δημιουργεί γκέτο σε πολλές περιοχές της χώρας. Σε λίγα χρόνια θα πρέπει να θέλεις ειδική άδεια να περάσεις από αυτές!!!!

  19. μητσοτακικες γυφτισες ειναι απο την γερμανια περνουν επιδοτηση απο την κυβερνηση του γερμανικου προτεκτορατου

  20. Τιμή και δόξα στον μαλάκα τον ραγιά που θα παντρευτεί καμία άπλυτη τσούλα του ΚΕΡΦΑ και θα καμαρώνει για την επιλογή του, που να ήξερε ο κακομοίρης τι μπουμπούκι πήρε.

  21. Συριζοφατσες αλληλεγυες απλυτες ειναι,και ειδικα η εκστασιασμενη γρια που παριστανει τη μαϊμου των ζουλου.Αυτης το πραμα εχει πιασει αραχνες και ζαχαρωνει τους μελαμψουληδες.Οι αλλες 2 οι μικρες,απλα ειναι πολυπολιτισμικες και open society και “διαφορετικοτητες”.

  22. δεν ειναι ελληνιδες ειναι αναρχομπολσεβικες εαμοβουλγάρες

  23. Η ΓΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΑΙΑ ΑΞΥΡΙΣΤΗ ΒΡΩΜΕΡΗ.
    ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΓΥΦΤΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

  24. Θλιβερές μεταλλάξεις ανθρώπων, σε ζωώδη υβρίδια.

  25. Γυφτισσες είναι. Όχι Ελληνίδες. Είδε ο γύφτος τη γενιά του…..

  26. Η αστυνομία του Χρυσοχοϊδη απούσα όπως πάντα…….Βλέπετε στο Μοναστηράκι που είναι άντρο αλητείας εδώ και χρόνια δεν πατάει……Όλες οι φυλές εκεί με την ασυλία των αναρχοάπλυτων……Είναι τα νέα Εξάρχεια πλέον εκεί

    1. Δεν μου λες ρε παλουκάρι… αφού επέμβει η αστυνομία και πέσει ξύλο και βρεθούν σε διαθεσιμότητα αλλά ΚΑΙ μηνυομενοι οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί, ΕΣΥ θα πας έξω από την ΓΑΔΑ και τα δικαστήρια για συμπαράσταση;;;;;;; Ο Χ Ι!!!!!! Τουμπεκί τότε…

  27. ΧΑΧΑΧ ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΕ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ . ΟΥΣΤ ΜΑΚΡΥΑ!

  28. καμια απο αυτες δεν ειναι Ελληνιδα. Κοιταξτε τις καλυτερα,. Ουτε η μουρλη ηλικιωμενη που χοροπηδαει. Ξενες ειναι ολες.

  29. Παιζει να τις πέρασαν και μια νουμεράδα αργότερα!

  30. Κλασικές βρωμιάρες αριστερές αλληλέγγυες, που αν τις πλησίαζε Έλληνας στα 6 μέτρα χωρίς να τις αγγίξει μόνο να ρωτήσει κάτι (λέω εγώ) θα τον κατήγγειλαν για σεξισμό,απόπειρα βιασμού,ανώμαλο,ακροδεξιό,ναζί,χρυσαυγίτη,θα έβγαζαν την φάτσα του και το ονοματεπώνυμο (μην πω και την διεύθυνση του) του στυγνά.Κάπως έτσι…

  31. Ο ορισμός της ξευτύλας από τις ελληνίδες χορεύτριες του … κώλου, πόσα άραγε τις πληρώνουν για να το κάνουν ?

  32. Ελλάδα η χώρα του Πράσινου ηλιου του παοκ της αεκ της καλαμαριάς….

      1. Και ο δικό σου ΑΕΚΤΣΗΣ….
        Έλα ρε που παρεξηγήθηκες….
        Αυτός ο τιτάνας που έγραψε το δίστιχο ο ΠΟΝΤΙΟΣ Χ. ΚΛΥΝΝ μη ξεχνάς πως ήταν ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ……
        Έαν είσαι πρόσφυγας και σου λείπει το χιούμορ ψάξε το, κάτι συμβαίνει….

  33. Η Αθήνα εάλω,,,Σε όλες τις πρωτεύουσες το κέντρο είναι στολίδι…Εδώ συχαίνεσαι να φτύσεις…Εγκληματικότητα, πορνεία, βρωμιά…Ρε Μπακογιάννη βάλε αποροφητήρες στις κολώνες κ ζαρντινιέρες…

  34. Καλά μας κάνουν αφου κοιμώμαστε και αυτοι εχουν την προστασια να κλέβουν να βιαζουν να επιδοτούνται και εμείς να το ανεχόμαστε μπράβο τους.
    Τον Κουλη δεν θέλατε ρε χάπατα της ψευτοδεξιας?
    Εσείς οι υπολοιποι τον ΑΕΡΓΟ Τσιπρα δεν θέλατε τον ρομπέν των δικαιομάτων των φτωχών Ελλήνων?

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΏΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΗΛΙΘΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

    ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ,ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.

  35. Να τους ξαναψηφισετε τους υπευθυνους γι’ αυτη την κατασταση, που μετετρεψαν την πρωτευουσα της χωρας σε Ισλαμαμπατ!!!!!!!!

  36. μπράβο στις σοσιαλίστριες φροντίζουν στην εκτόνωση τον λαθραίων ελπίζω να τους παρέχουν προφυλακτικά αντισυλληπτικά από το σύρριζα κκε μέρα 25

  37. ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΑΝΤΩΣ. Κ ΚΟΥΚΟΥΕΔΩΝ ΦΥΣΙΚΑ.
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.

  38. Κατάντια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  39. Μπαφιασμένες αλληλέγγυες, μόνες τους κατατάσσουν τον εαυτό τους στον πάτο. Η μεγάλη πρέπει να μαστούρωσε για τα καλά, λες και την τσιμπάνε σφήκες χοροπηδάει.

  40. Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΞΕΦΤΥΛΕΣ. ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ….ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ…ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ……ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥΣ…ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕΣ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΩΝ ΤΟΥΡΚΟΕΝΕΤΩΝ…..ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΟ… ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ…ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΑΥΡΑΚΙΑ.

  41. Οι … ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΈΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ .. ΙΝ.
    ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΆΝΕ ΜΕ 5- 6 ΑΠΟ ΔΑΎΤΟΥΣ
    .
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΑΓΆΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΧΑΠΑΤΑ ..

Comments are closed.