Θ. Δρούγος: Έχουν περάσει στη χώρα μας άτομα με στρατιωτική – παραστρατιωτική εκπαίδευση και εμπειρία

Κοινοποίηση:
makeleio-drougos-1

Ο Θανάσης Δρούγος ο γνωστός στρατιωτικός αναλυτής μιλώντας χτύπησε το καμπανάκι του κινδύνου επισημαίνοντας ότι όχι μόνο η χώρα κινδυνεύει από εθνολογική αλλοίωση αλλά και από τις ανεξέλεγκτες ροές ατόμων που δείχνουν ότι ΄χουν παραστρατιωτική εκπαίδευση και εμπειρία.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Στην Τουρκία, αυτή την στιγμή, υπάρχουν 800.000 μετανάστες ( εκτός από τους Σύριους πρόσφυγες ), προερχόμενοι από 92 χώρες. Εάν πάει κανείς στην Κω, ή σε άλλα Ελληνικά νησιά, θα δει από αυτούς που έρχονται εδώ, να κυκλοφορούν ανά ομάδες, των 4-5 ατόμων 25χρονοι και ένας σε κάθε ομάδα, κατευθύνει τους άλλους. Αυτή η εικόνα, είναι άκρως ανησυχητική και υποδηλώνει, ότι έχουν περάσει στην χώρα μας, άτομα με στρατιωτική – παραστρατιωτική εκπαίδευση και εμπειρία. Με δεδομένο ότι, από τις περιοχές που έκανε την εισβολή, ο Ερντογκάν στην Συρία, έχουν βγει από τις φυλακές Τζιχαντιστές, που τους κρατούσαν εκεί οι Κούρδοι, η κατάσταση φαντάζει πολύ επικίνδυνη. Ανησυχητικό είναι επίσης το φαινόμενο, ότι έρχονται εδώ,πάρα πολλοί άνθρωποι, από την Αφρική, από την Νιγηρία, την Σομαλία, το Σουδάν, αλλά και από άλλες περιοχές, που έχουν εμπειρία, από τρομοκρατικές οργανώσεις. Παράλληλα, με τις αθρόες αυτές ροές, η χώρα κινδυνεύει, από Εθνολογική αλλοίωση. Με την μεταφορά μεταναστών στην ενδοχώρα, έχουμε μετάσταση του καρκινώματος, σε όλη την χώρα. Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κ. Στεφανής, θα οδηγήσουν την χώρα σε Βατερλώ, είναι κάκιστα σχεδιασμένα, για τα κλειστά κέντρα και η αποσυμφόρηση των νησιών, θα δημιουργήσει προβλήματα, σε όλον τον κορμό της χώρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Πολύ απλά, σε τέτοια περίπτωση, δηλαδή αν και όταν θα γίνει μπάχαλο από στρατιωτικές και παραστρατιωτικές οργανώσεις των ισλαμιστών λαθρομεταναστών του Ερντογάν, όπου δούμε τέτοιους σκουρόχρωμους, πρώτα θα τουφεκίζουμε και μετά θα ρωτάμε…το ίδιο θα κάνουμε και με ελληνόφωνους τουρκογενείς, αλβανογενείς και σλαβογενείς που το παίζουν αριστεροί.

    1. Σιγα ρε πετσοκοφτη αντρα , αμα γινει ετσι δεν θα αφήσετε και κανεναν ζωντανο,εισαστε σαν τα κουμμουνια τα σταλινικα και εσεις οποιοι δεν συμφωνουν μαζι μας θα τους εξοντώνουμε εεε; μην φας δεν εχουμε γλαροσουπα,

  2. Δεν τους καίγεται καρφί… Τους πολιτικούς, ειναι ανθελληνες.. ο στρατός κοιμάται και κάνει την σερβιτόρα των πιθήκων… Ελλας τελος ..

  3. Τα λαθρα να πάνε να τα αντιμετωπίσουν τα παιδιά τον πολιτικόν εγώ το παιδί μου δεν το θυσιάζω για αυτή την πατρίδα που ζω τώρα με τα προδοταρια Σημίτη που είσαι θα πληρώσεις τα εγκλήματα σου η θα σε θάψουμε δημόσια δαπάνη ερε μαλακες που είμαστε.

Comments are closed.