Θύελλα αντιδράσεων για την ανάρτηση ιερέα: «Ο Κατσίφας προκάλεσε τα γεγονότα και οι λάθος αντιλήψεις του»

Κοινοποίηση:
1

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση Έλληνα κληρικού Ελευθέριου Μπαλάκου ο οποίος υπηρέτησε ως κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Αργυροκάστρου.

Ο ιερέας εκφράζει την άποψη ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας που δολοφονήθηκε από την αλβανική αστυνομία πριν από δύο χρόνια, είναι ο ίδιος υπεύθυνος για όσα προκάλεσε, ενώ μάλιστα τον αποκαλεί «φτωχό» θύμα του εθνικισμού, παρουσιάζοντας τον ως ταραχοποιό.

Την ανάρτησή του, σύμφωνα με το himara.gr αναπαράγωγουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, εις βάρος των Βορειοηπειρωτών.

Ολόκληρη η ανάρτηση του ιερέα
«Ξέρω πως κάποιοι θα με μισήσουν για την ανάρτηση μου αυτή. Δεν με πειράζει. Με ενδιαφέρει η αλήθεια των πραγμάτων. Μερικοί ατυχώς αυτές τις ημέρες συγκρίνουν τον Παύλο Φύσσα με τον Κωνσταντίνο Κατσιφα. Μέγα λάθος. Άλλα τα δεδομένα του ενός , άλλα του άλλου. Ήθελα να καταθέσω την προσωπική μου μαρτυρία.

Την ημέρα του θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσιφα ήμουν στο χωριό Βουλιαρατες.
Διακονουσα τότε στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Αλβανίας. Έχω προσωπική εμπειρία και άποψη. Ενημερωτικά: Κάνεις δεν μας απαγόρευσε να τελέσουμε εκείνη την ημέρα την Θεία Λειτουργία στα ελληνικά. Το χωριό είναι βορειοηπειρωτικό και η ελληνική γλώσσα είναι η καθιερωμένη σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής. Δεν μας απαγόρευσε κάνεις να αναρτήσουμε σημαίες Ελληνικές. Γεμάτος ο τόπος από σημαίες ήταν. Δεν μας απαγόρευσε κάνεις να αποδώσουμε τιμές στους Έλληνες πεσόντες του ’40 που κείτονται στο στρατιωτικό κοιμητήριο, ούτε να κάνουμε τις εκδηλώσεις οι οποίες ήταν προγραμματισμένες. Προς τί λοιπόν όλο αυτό; Ο κ.Κατσιφας ήθελε να αναρτήσει δική του (προσωπική σημαία) όταν οι αρχές του έκαναν συστάσεις και τον εμπόδισαν άρχισε – αφού ήταν όπλισμενος- να ρίχνει.

Έχω ένα ερώτημα : Στο σημείο εκείνο ήταν πολλά παιδιά εκείνη την ημέρα. Ο Κατσιφας και η αστυνομία σε πολύ κοντινή απόσταση .Αν μια σφαίρα χτύπαγε ένα από τα παιδιά, μήπως τώρα θα διηγουμασταν την ιστορία ανάποδα; Τέλος ενώ ο Κατσιφας είχε ξεφύγει από από τους αστυνομικούς. Είχε ανέβει σε ένα ύψωμα.Ο ίδιος πάλι προκάλεσε τα γεγονότα , πήγε στους αστυνομικούς ξανά και αφού δεν έριχνε το όπλο κατά την παραγγελία της αστυνομίας, τον σκότωσαν. Η αλήθεια είναι σκληρή το ξέρω. Ποναει. Γκρεμίζει ίσως τα ιδεολογήματα που έχουμε χτίσει. Πρέπει όμως να ειπωθεί.

«Μου κάνει εντύπωση πως αναδείχθηκε ήρωας και σύμβολο»
Όπως στην εκκλησία δεν είναι μάρτυρας απλώς όποιος χάσει την ζωή του. Τα κίνητρα του μαρτυρίου αναδεικνύουν τον μάρτυρα. Έτσι και ο ήρωας δεν είναι κάποιος που θυσιάζει την ζωή του για να διασφαλίσει την ιδεολογία του.Ηρωας είναι εκείνος που θυσιάζεται για τους άλλους. Δεν είδα στον θάνατο του Κατσιφα κάτι τέτοιο. Είχε εθνικό φρόνημα” ου κατ’ επιγνωσιν” . Οι λάθος αντιλήψεις του τον οδήγησαν στο ολέθριο τέλος, και όχι η υπεράσπιση των άλλων. Μου κάνει εντύπωση όμως πως εύκολα αναδείχθηκε ήρωας και σύμβολο. Ζουμε σε πολύ περίεργες εποχές αλήθεια.

Οι άνθρωποι εύκολα ζητάμε να κατασκευάσουμε σύμβολα. Ο Κατσιφας ήταν το τέλειο σύμβολο στα χέρια εκείνων που ήθελαν να χαράξουν τις δικές τους πολίτες κατευθύνσεις. Είναι κρίμα ένας θάνατος να είναι χρησιμοποιείται έτσι .

Προσωπικά τον μνημονεύω στην προσκομιδή τον Κωνσταντίνο.Οχι ως ήρωα. Αλλά ως ένα ταλαίπωρο άνθρωπο, θύμα του εθνικισμού. Γιατί ο εθνικισμός δεν έχει ούτε φυλή , ούτε πατρίδα. Με συμπόνια βλέπω τους γονείς του που έχασαν το παιδί τους. Αν και λυπάμαι όταν τους βλέπω να χρησιμοποιούνται ως εργαλεία εθνικιστικής προπαγάνδας. Έχω σοβαρές ενστάσεις για τον τρόπο που η Αλβανική Αστυνομία διαχειρίστηκε το θέμα. Θα μπορούσε ίσως να μην τον σκοτώσει. Πάντως προκάλεσε την καταδίκη του. Είναι γεγονός.

Έκανα λόγο για το συγκεκριμένο γεγονός και μόνον. Μεσα στην σύγχυση των ημερών ήθελα να ακουστεί ένας λόγος διαφορετικός , κατά το δυνατόν αντικειμενικός. Άλλη συζήτηση είναι η Ελληνική μειονότητα στην Αλβανία.Εκει δεν είναι ” μέλι γάλα” τα πράγματα. Αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση.

Τώρα μίλησα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για τον θάνατο του μακαρίτη του Κατσιφα»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

44 Σχόλια

 1. ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΎΤΕ ΤΟΝ ΦΟΎΣΤΗ ΓΙΑΤΊ ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΔΎΟ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΈ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΦΌΡΑ ΌΛΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ.ΕΚΕΊ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΏΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΙΡΌ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ.#Ο ΗΓΟΎΜΕΝΟΣ ΗΠΑ ΤΟΝ ΠΡΟ ΗΓΟΎΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΌΛΑ ΠΆΝΕ ΚΑΛΑ#

 2. Οταν πληρωνεσαι για να ξυνεις τ’ αρχ@δια σου, θελεις και κατι για να γεμιζεις το χρονο σου.Κοιταξτε ποσο πλαδαρο και ροδαλο ειναι αυτο το μαυροφορεμενο ανθρωπακι και αναρωτηθειτε γιατι το πληρωνουν οι πολιτες.

 3. Εγώ προσωπικά δακρύζω και υποκλίνομαι μπροστά στην θυσία του παλληκαριού.
  Ο Κωσταντίνος πρέπει να το είχε αντιλληφθεί ότι η μοίρα του είχε ήδη προδιαγραφεί και ότι όδευε πρός τον θάνατο.
  Παρόλα αυτά όμως τον αντιμετώπισε με γενναιότητα.
  Εάν δεν κάνω λάθος ο Κωστής υπηρέτησε την θητεία του στον Ελληνικό στρατό σε όλες τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν παρουσιάζεται πάντοτε ενδυμασιακά με σύμβολα τον σταυρό την Ελληνική σημαία το σήμα των Ελλήνων καταδρομέων και γενικά με σύμβολα ορθόδοξα χριστιανικά και πατριωτικά Ελληνικά.
  Δέν χωράει καμία αμφιβολία ο Κωσταντίνος Κατσίφας έπεσε υπέρ πατρίδος υπερασπιζόμενος όσια και ιερά.
  ΑΞΙΟΣ ελαφρύ να είναι το χώμα που τον σκεπάζει

 4. Τι μας λέει η γουρουνόφατσα: ο Κατσίφας παραδόθηκε ενώ ταυτόχρονα κρατούσε και όπλο και αρνήθηκε να το αφήσει. Ξέρετε κανέναν να παραδίδεται κρατώντας όπλο;

  Ή διαφεύγεις με όπλο, ή παραδίνεσαι ρίχνοντας το όπλο. Το δεύτερο πιθανότερο. Οι τηγανοκέφαλοι είχαν διαταγή εκτέλεσής του. Ξουραφισθήτω. Πίσσα και πούπουλα στο γουρουνομούρη.

 5. Τέτοιους ιερείς στέλνουν στην Βόρειο Ήπειρο; Αυτοί κάνουν για την Κηφισιά και το Κολωνάκι, για να παντρεύουν τον Κωστάκη με τη Σία κλπ….
  Δεν πειράζει όμως, και την εποχή της Σοβιετικής Ενώσεως οι πιστοί –κληρικοί και λαϊκοί– ήταν υπό διωγμόν και ακουγόντουσαν μόνο οι δωσίλογοι και οι εγκάθετοι, ακόμα και ιερείς-πράκτορες υπήρχαν. Έτσι και σήμερα, οι ιερείς που τιμούν τις υποσχέσεις τους και δεν γίνονται επίορκοι, δεν ακούγονται πουθενά… Οι άλλοι ασχολούνται με τα “σόσιαλ μήντια”, τώρα που μάθανε και αγγλικά και δεν είναι πια ολιγογράμματοι…

 6. Οδιαβολος μεταμφιεσμενος σε παπα θυμιατειστε με μπολικο λιβανι και αγιασμο μηπως και εξαφανιστει τορεζιλι τηςεκκλησιας

 7. Κοιτάξτε τήν μουτσούνα τού “κληρικού”.Τολμάει ο γουρουνοκέφαλος νά συκοφαντεί καί νά αμαυρώνει τήν μνήμη τού παλληκαριού τού ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα πού δολοφόνησαν οί ύπουλοι αλβανοί.
  Γιάννης Λάκων

 8. ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΕΔΗ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΑΘΑΝΑΤΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΚΟΥΜΑ ΠΟΥ ΣΤΙΣ 12 ΑΥΓΟΣΤΟΥ ΤΟΥ 2010 ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ.

 9. Σκοτώθηκεν ο Κωσταντής για την τιμή τση γής του, μα εδά μεγάλη ‘χει τιμή εις τα δεξιά του Υψίστου.

 10. Ξερεις ελευθεριε μπαλακο γιατι ο κατσαφας εγινε εθνομαρτυρας,γιατι την 28 οκτωμβριου τολμησε να υψωσει τεραστια ελληνικη σημαια στα μερη που εχυσαν το αιμα τους οι ελληνες στρατιωτες το 1940 υπερασπιζοντας την ελευθερια της ελλαδος,, εναντιον των φασιστων ιταλων και των συμμαχων τους αλβανων,δηλαδη κατε εσε οποιος προσπαθει να τιμησει τους συμπατριωτες του στον τοπο που εχυσαν το αιμα τους εναντιον των φασιστων ιταλων,αλβανων ειναι λαθος αντιληψη,
  σε λυπαμαι καημενε γιατι δεν μπορεις να σκεφτεις οτι εδωσε το αιμα του γιατι η ελληνικη μειονοτητα διωκεται απο τους απογονους των φασιστων που μας πολεμουσαν το 1940,αληθεια η αλβανοι κομμαντο τη θελανε στη γιορτη των ελληνων μηπως για να εκφοβισουν τον κοσμο να μην τραγουδαει τον εθνικο υμνο της ελλαδας γιατι η Β.ΗΠΕΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ
  ΑΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ

 11. Ο κωνσταντινος κατσιφας ειναι εθνομαρτυρας και επεσε υπερ πιστεως και πατριδος σε ξενο εδαφος. Δεν ηταν …αντιεξουσιαστης στην ελλαδα οπου ολες οι εξουσιες και οι δημοσιογραφοι ειναι μαζι τους! Ηταν ηρωας και εσεις δειλοι και θλιβερα ανθρωπακια δεν θα τολμαγατε σε ξενη χωρα να σηκωσετε την ελληνικη σημαια! Γιατι το μονο που σας νοιαζει ειναι ο μισθος σας και η εκκλησιαστικη περιουσια! Κωνσταντινε κατσιφα ευχομαι να εισαι στον παραδεισο γιατι εισαι εθνομαρτυρας. Οσο για τους παπαδες, να θυμουνται οτι πληρωνονται απο το ελληνικο κρατος. Αν θελουν να ειναι …διεθνιστες, ας πανε στην τουρκια να χορτασουνε δημοκρατια! Παπας ηταν ο χρυσοστομος σμυρνης που επεσε στην Σμυρνη(αρνουμενος να φυγει) οχι οι σημερινοι παπαδες-πολιτικαντηδες που γινονται αρχιεπισκοποι και μιλανε σαν πολιτικοι! Φτου σας δειλα ανθρωπακια! Κωνσταντινος Κατσιφας: Αθανατος.

 12. Ένα από τα μεταμοντέρνα πιόνια της παγκοσμιοποίησης μίλησε και το κάνουμε θέμα. ΤΟ 99% των παπάδων δεν είναι πουλημένοι!

 13. Έχεις ενστάσεις για την διαχείρηση απο την αλβανική αστυνομία ε? Ρε ουστ απο δω κοπρόσκυλα ανθέλληνες που υπηρέτησες και εκει.

 14. Τράβα χάσου από τα μάτια μας δίποδη σκατοσακούλα….Δεν κοιτάς που έχεις γίνει σαν βόδι από το περιδρόμιασμα, πιάνεις στο βωμόστομά σου και τον ΗΡΩΑ Κατσίφα…ουστ ανθελληνικό τραγί…Λείπει ένας Παπαφλέσσας να σε πάει αίμα εθνοπροδότη…

 15. σταματηστε τον καθε ψωνισμενο να τον κανετε ηρωα. Ο πατριωτισμος θελει μυαλο θελει δι πλω μα τι α, για να “ζησει” οχι γιουργια…. παρτε παραδειγμα τους χρυσαυγιτες…. μπηκανε φωναζοντας, χτυπώντας, βριζοντας, Φόβισαν…. παρτο αλλιως, δειξε διπλωματια, παρε την εξουσια……. και μετα παρε κεφαλια….

 16. Δώσε εξετάσεις ατα Αλβανά και την ΝΤΠ.
  Αντε και Πατριάρχης.
  Προηγούνται οι Αλεξανδρουπόλεως και ο Δημητριάδος(τρίζουν τα κόκκαλα του μακαριστού ) Χριστόδουλου

 17. Τον Άγιο άνθρωπο Αναστάσιο, που χεω γνωρίσει και προσωπικά, δεν τον ντρέπεσαι; η εκμεταλευεσαι την ηλικία του και τα προβλήματα υγείας του; ντροπη

 18. Πολλά έχουν ακουσθεί το τελευταίο διάστημα από χείλη ιερέων, τα οποία μας απογοήτευσαν. Κρίμα. Όλα υποκινούμενα από το ίδιον συμφέρον τους. Ειδικά αυτή την εποχή, το σχολιο αυτό είναι άστοχο.

 19. ρε τραγοπαπα τι παριστανεις…τον εκπροσωπο του ραμα…., αντι να να κανεις κανενα ευχελαιο γιατην ψυχη του αδικοχαμενου και δολοφονημενου ελληνα…τολμας και λες οτι καλα επαθε…,, δεν ειναι αυτος ο ρολος σου και ουτε θελουμε να ακουμε τετοιες μαλ@κιες απο ελληνες ιερωμενους..

 20. δες τε φατσα τον ιερεα……θα σκασει απο το πολυ φαι , η σαπιοκοιλια……γελοιος…..

 21. Δεν είναι τυχαίο το timing που ο ιερέας διάλεξε για να πεί αυτά τα πράγματα. Είναι λίγες μέρες πριν την μεγάλη επέτειο του ΟΧΙ της 28ης οκτωβρίου. Ουσιαστικά υιοθετεί την εκδοχή των αλβανών. Φαίνεται ύποπτος ο ρόλος του οπότε θα πετάξουμε στα σκουπίδια την αποψή του και θα πάμε παρακάτω.

 22. Ποιες ειναι οι λαθος αντιληψεις του παπα μου, το οτι αγαπουσε την πατριδα του;;;;;;; Δεν ειχες κανενα λογο να ριξεις νερο στον μυλο των Αλβαναριων, το παληκαρι εφυγε αδικα, γιατι εδειξε να αγαπα την Ελλαδα, κατι που ενοχλησε τους δολοφονους Αλβανους!!!!!!!! Και μια Ελληνικη κυβερνηση που εδωσε τετοιο δικαιωμα στους Αλβανους δειχνοντας ανοχη στην πραξη τους!!!!!!! Κανε τις λειτουργιες σου και κρατα τις θλιβερες αποψεις σου για τον εαυτο σου!!!!!!!

 23. Δεν έχεις περιθώρια για άλλη μάσα. Θυμήθηκες να πεις τις παπαριες σου μετά από δύο χρόνια; είσαι λίγος κι ανάξιος, ετοιμάσου για την ημέρα της κρίσης και δεν εννοώ στους ουρανούς, αυτή έπεται.

 24. ΠΑΠΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ Ο ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΕΡΙΧΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΦΟΥ ΣΗΜΑΔΙ ΗΞΕΡΕ ΑΡΙΣΤΟ,ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΩΣΤΕ ΟΙ ΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕ,ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΔΙΑΟΛΟΠΑΠΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΣΙΧΑΜΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟ ΑΡΧΙΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ

 25. ΠΑΠΑ ΤΑ ΡΑΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΛΛΑ Η ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΗΘΗΚΕΣ ΖΥΓΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕΣ ΛΙΓΟΣ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΡΑΣΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΛΕΡΩΝΟΥΝ.

 26. ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΣΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΗ !!!ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΝΑΣ ???ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΡΑΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙΣ !!!ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ !!!!

 27. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΠΡΙΝ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ…
  ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΓΧΡΟΝΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ…ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ..
  ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ…ΥΔΡΟΧΟΟΣ..

 28. Βρέ πάτερ, ακόμη και έτσι να έχουν τα πράγματα, ( που δεν έχουν έτσι) έχεις καμιά δουλειά να ρίχνεις νερό στον μύλο των εχθρών της πατρίδος; Ποιό είναι το κίνητρό σου για να κάνεις αυτή την δήλωση; Να σου το πώ: Να πώς μπορείς να γίνεις δεσπότης και μάλιστα να σε στηρίξουν σ’αυτό και οι αδιάφοροι, και οι άθεοι. Έτσι στα ξεκάρφωτα βγαίνεις και κάνεις τέτοια δήλωση; Πάντως δεν νομίζω ότι ο Αναστάσιος θα σε κάνει δεσπότη. Τον θεωρώ σοφό άνθρωπο…………….

 29. Κοιτα, να ξεκινησεις γυμναστικη….
  γιατι…πας ολοταχως για τα…200Kg…
  Και καλυτερα, να κανεις παρεα, με τους αλαβανους…
  Τον Κατσιφα…να μην τον πιανεις στο στομα σου…

 30. Ναί παπούλη δίκο έχεις. Εγώ θα έλεγα όμως ότι μάλλον φταίνε οι γονείς του που τον σκότωσαν οι Αλβανοί. Σκέψου ότι αν δεν τον έφερναν στον κόσμο δεν θα τον σκοτώναν οι Αλβανοί. Δεν συμφωνείτε;

 31. Ο παπάς είπε την αληθεια,ο Κατσιφας είναι ήρωας στις καρδιές μας που δεν έσκυψε το κεφάλι σε αυτούς που ταιζουμε χρόνια με το μπιμπερο και αγκαλιάζουν τον Τούρκο.

 32. “…… ο εθνικισμός δεν έχει ούτε φυλή , ούτε πατρίδα”
  Τραγοπαπα ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ , για’σας αρκει καποιος να ειναι δουλος του γιαχβε και ας ειναι και απο την παπουα , δεν νομιζω να σε χαλαγε να ηταν ολο σου το ποιμνιο απο την ασια η την αφρικη…Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ειναι το τελευταιο οχυρο αμυνας των γηγενων λαων απεναντι στην παγκοσμιοποιηση που και το δικο σου μαγαζι υποβοηθα……

Leave a Response