Θύελλα αντιδράσεων από τις δηλώσεις Καλλιάνου για τα επεισόδια στο μαθητικό συλλαλητήριο: «Φταίνε οι γονείς, που τα μεγάλωσαν αλητάκια!»

Κοινοποίηση:
1

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό για το μαθητικό συλλαλητήριο ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος. Ο ίδιος απομόνωσε μια εικόνα από το συλλαλητήριο που έκαναν οι μαθητές στο Σύνταγμα με αιτήματα λιγότερα άτομα στις τάξεις, προσλήψεις καθηγητών και προστασία όλων από τον κορονοϊό και θέλησε να σχολιάσει τα επεισόδια.

Ο Γιάννης Καλλιάνος, στην ανάρτησή του, αρχικά έγραφε: «Τα κακόμοιρα τα παιδιά, αυτή την ώρα καίνε το κέντρο της Αθήνας γιατί μάχονται για το μέλλον τους. Ξέρετε, είναι αυτά τα παιδιά που ενδιαφέρονται για καλύτερες συνθήκες στην Παιδεία, που φοβούνται για τον κορονοϊό και που θέλουν περισσότερους καθηγητές ώστε να επιτύχουν στις εξετάσεις τους και να γίνουν λαμπροί επιστήμονες. Αλλά δεν φταίνε μόνο αυτά, φταίνε περισσότερο οι γονείς τους που τα μεγάλωσαν αλητάκια».

Λίγο αργότερα, στην ανάρτησή του πρόσθεσε το εξής: (ΥΓ: Αν έχεις κάποια αιτήματα για ένα ζήτημα, μπορείς ασφαλώς να συμμετέχεις σε μια διαδήλωση. Είναι δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός και της καθεμιάς αυτό. Αν όμως πας για να σπάσεις και να κάψεις είσαι αλητάκι και θα έπρεπε να ντρέπονται πρώτοι απ’ όλους οι γονείς σου).

Αρκετή ώρα αργότερα και ενώ τα σχόλια για τη δημοσίευση του ήταν πολλά, ο Γιάννης Καλλιάνος επανήλθε με νέα ανάρτηση, γράφοντας: «Ορισμένοι που σπεύσατε να μου την “πέσετε” γιατί δήθεν τα έβαλα με τα παιδιά, θα σας παρακαλέσω να διαβάσετε πιο προσεκτικά την ανακοίνωση μου. Γιατί, είτε το παίζετε αφελείς, είτε είστε, δεν εξηγείται αλλιώς. Νομίζω ότι είμαι καλός στα Ελληνικά μου.

Έχω υπάρξει καθηγητής επί 14 χρόνια, έχω διδάξει εκατοντάδες παιδιά την επιστήμη των Μαθηματικών και είμαι ένας πολιτικός που δεν φημίζομαι για τις ακραίες τοποθετήσεις μου, κάθε άλλο μάλιστα. Εξάλλου θεωρώ ότι η μετριοπάθεια είναι προτέρημα για κάποιον που ασχολείται με τα κοινά. Δεν θα τα έβαζα επομένως ποτέ με τα παιδιά που πήγαν ειρηνικά να διαδηλώσουν για τα αιτήματά τους.

Μίλησα για αυτούς (και τους γονείς αυτών) που σήμερα πήγαν για να κάψουν, να σπάσουν και να χτυπήσουν τους αστυνομικούς. Όλοι εσείς που προστατεύετε τους κουκουλοφόρους και τους “μαθητές” με τα στουπιά και τα ξύλα, να ξέρετε ότι οι ίδιοι τελικά θα κληθείτε να πληρώσετε τα σπασμένα μέσω της φορολογίας σας. Αλλά βέβαια δεν σας ενοχλεί ορισμένους “προοδευτικούς” που κάποιοι έχουν κάνει “πουρέ” από την πλύση εγκεφάλου τα μυαλά αυτών των παιδιών ώστε σε κάθε διαδήλωση να σπεύδουν να καταστρέψουν με δικαιολογία δήθεν την αποκατάσταση των αδικιών του πάντοτε κακού κράτους.

Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα αν υπάρχει γονιός που να είναι υπερήφανος που το παιδί του σήμερα διαδήλωσε ειρηνικά. Η ένσταση μου είναι αν υπάρχει κάποιος γονιός που να είναι υπερήφανος που το παιδί του σήμερα έριξε μολότοφ, έσπασε και έκαψε. Σε αυτόν θα απαντήσω ότι δυστυχώς αλλά απέτυχε παταγωδώς στην ανατροφή του παιδιού του.

Άρα λοιπόν μην προσπαθείτε ορισμένοι να δημιουργήσετε εντυπώσεις λέγοντας ότι ο Καλλιάνος τα έβαλε με τους μαθητές και τους είπε αλητάκια. Σέβομαι τους μαθητές πολύ παραπάνω απ’ όσο μπορείτε να αντιληφθείτε. Και τους σέβομαι γιατί έχω δουλέψει σκληρά μαζί τους για πολλά χρόνια, πάνω απ’ όλα ως δάσκαλος.

Δηλαδή θα πρέπει να κάτσω να γράψω και 2ο σχόλιο για να καταλάβετε τι εννοούσε ο Καλλιάνος και αν είναι ακραίος ή όχι; Εγώ προσωπικά τους απεχθάνομαι τους ακραίους, απ’ όπου και αν προέρχονται! Ήμαρτον που ακόμη και σήμερα κάποιοι κάνετε ότι δεν έχετε καταλάβει που βρίσκομαι ιδεολογικά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. 1. EΞΩ TA BPΩMEPA KOMMATA KAI KOMMATOΣKYΛA AΠO TA ΣXOΛEIA KAI TA ΠANEΠIΣTHMIAKA IΔPYMATA.
    2. H NEOΛAIA ΠIA, EXEI ΣABOYPEΨEI E!IKINΔYNA EΓKΛHMATIKA AΠO TA MOYΛIKA AΛΛOΔAΠA, EΛΛHNOΠOIHMENA, H’ MH, KYPIΩΣ AΛBANIKHΣ ΠPOEΛEYΣHΣ. AΠAITEITAI ΞEKAΘAPIΣMA!!!
    3. YΠO TOYΣ ANΩTEPΩ ΔYO OPOYΣ, ΘA ΣYMΦΩNHΣΩ ME TON K.KAΛΛIANO, ΠEPI AΛHTEIAΣ!!! AN BEBAIA TA EΛEΓE AYTA, ΘA TON KATHΓOPOYΣAN ΓIA PATΣIΣTH KAI ΦYΣIKA KANENA BPΩMEPO KAI ΣIXAMEPO KOMMA ΔEN ΘA HΘEΛE NA XAΣEI THN ΠAPATAΞIAKH EMETIKH TOY NAOΛAIA!!!

  2. Κάποιοι γονείς μεγάλωσαν πατριωτες
    Κάποιοι γονείς ίσως να μεγάλωσαν αλητάκια,
    και κάποιοι άλλοι μεγάλωσαν ΠΡΟΔΟΤΑΚΙΑ ΜΕ ΠΟΔΙΤΣΕΣ.

  3. Μια χαρά τα λέει. Τις προλάβαμε κι εμείς τις καταλήψεις. Αυτοί που πρωτοστατούσαν ήταν οι τελευταίοι μαθητές, οι κοπανατζήδες, μέχρι που έβλεπα και μαθητές που είχαν μείνει από απουσίες απ το 1ο-2o μήνα και δεν πάταγαν καθόλου. Φωνάζανε δήθεν για την κακή παιδεία, λες κι αυτό έφταιγε που αυτοί ήταν οι τελευταίοι μαθητές ή δεν πατάγανε. Στην πραγματικότητα όμως αυτό που κάναν στις καταλήψεις είναι να κοπροσκυλιάζουν και να πηδάνε συμμαθήτριες τους.

  4. ΜΑΛΙΣΤΑ!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΧΙΠΑΠΑΡΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΕΞΩ ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΧΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΣΑΚΩΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ !!!!!ΑΝΤΕ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΟΗΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑΚΟ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΞΕΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ!!!!!!

  5. Για ολους αυτους που τα βαζουν με τα παιδια:Στο ταφο πισω αποτυχημενα ζομπι της δειλιας.Αφηστε τη ζωη να δημιουργησει.Κι αν κανουν λαθος,ποιος απο σας,ελεεινοι υποτακτικοι,θα τους πει το σωστο.Ποτε δε κανατε το κοπο.Για σας απο την λεξη”κηδομαι”θυμαστε τη κηδεια και οχι τον κηδεμονα.Αφηστε τα στο ονειρο για εναν καλυτερο κοσμο για να μη γινουν σαν και σας,δειλοι και αβουλοι ανταμα.

  6. Συγνώμη τώρα ,αν τα πράγματα είναι τόσο επικίνδυνα όπως λένε όλοι οι ειδικοι ,γιατί τα παιδιά πρέπει να δεχτούν να πακτωθουν στα σχολεία και στα ΜΜΜ,με όπλο την μάσκα Μήτσο Τάκη που κάνει μόνο για ταγαρι ?καλά κάνουν τα παιδιά δεν κατάλαβα κίνδυνευουμε να πεθανουμε όλοι ναι ή όχι??γιατί η συμπεριφορά σας λέει πως δεν σας νοιάζει αν πεθανουμε αλλά σας νοιάζουν.

  7. να τα δώσουμε σε σας να τα κάνετε προβατάκια

  8. Από αυτά πού λέει καταλαβαίνει κανείς ότι ο άνθρωπος δέν έχει κατέβει ποτέ σε διαδήλωση και είναι άσχετος οπότε τι ασχολείστε και τσαντίζεστε τσάμπα.

  9. Διαβάζω τα σχόλια ορισμένων και δεν πιστεύω στα μάτια μου. Εκτός από τους πονηράκηδες των 0,60 ευρώ ανά σχόλιο, υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι αυτοί που πετάνε μολότοφ είναι… μαθητές γυμνασίων και λυκείων; Για προβοκάτορες ασφαλίτες δεν έχετε ακούσει ορισμένοι ή υποκρίνεστε τον αφελή;

  10. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ στους δρομους οι αναρχοτετοιοι ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ πραττωντες και μη. αυτο το συναφι με λιγα λογια.

  11. αλητακια ειναι τα δικα σου παιδια ηλιθιε ειστε εσεις αχρηστοι σε ολα και προδοτικα σουργελα και σας φταινε τα παιδια χαραμοφαιδες αντε να χαθειτε μιασματα τωρα τα βαζετε με τους γονεις δεν πατε στον αγυριστο μπας και σωθει αυτος ο τοπος προδοτες

  12. ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ.
    ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΑΣ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΛΑΙΤΕ ΣΑΝ ΑΠΑΤΗΜΕΝΕΣ ΣΥΖΥΓΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ , ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ.

  13. Καλά τα είπε. Εσείς που διαφωνείτε προφανώς θέλετε μια κοινωνία μπουρδ@λο όπου θα βασιλεύει η αναρχία και η παρακμή.

  14. δεν ενοχλειται ομως ο καλλιανος που μεσω της φορολογιας μας ντερλικωνει και ο ιδιος και οι υπολοιποι 299 αχρηστοι της βουλης.

  15. Aντι νά σχολιάσεις Καλλιανε τήν ανικανότητα τής Κυβέρνησης νά προσαρμόσει τά σχολεία κατάλληλα γιά τήν επιδημικη κρίση, τήν χώνεις σέ μία ομάδα παιδιών που ξέφυγαν. Δέν μάς λές τίποτα γιά τό εάν έπρεπε τά παιδιά νά αναγκάζονται νά κατεβαίνουν σε διαδηλωσεις καί νά χάνουν μαθήματα διαμαρτυρομενα γιά προβλήματα πού τούς προκάλεσαν οι άχρηστοι του Υπουργείου Παιδειας. Οταν ανάλογα “αλητακια” τά έσπαγαν στίς διαδηλώσεις γιά τήν Συμφωνία τών Πρεσπών έκανες Μόκο γιατί περίμενες ψήφους. Βγάλε τόν σκασμό λοιπόν.

  16. Τι λες ρε σούργελο αποτυχημένε μετεωρολόγε.
    Μπράβο σε αυτά τα παιδιά που είχαν το θάρρος να τα βάλουν με τη σημερινή χούντα που κυβερνάει τη χώρα τη στιγμή που όλοι οι άλλοι έχουν υποταχθεί..
    Σας έτσουξε από όσα βλέπουμε και ακούμε από σένα , από την Υπουργό παιδείας που για Χίτλερ μοιάζει , από κάτι Μπογδάνους και Πορτοσάλε που υπηρετείτε πιστά ένα σάπιο καθεστώς και είστε αναλώσιμοι.
    Όταν με το καλό φύγει η αποτυχημένη σημερινή Κυβέρνηση έχετε να φάτε ροχάλα που θα είναι όλη δική σας.

  17. Αίσχος!!!
    Απαράδεκτος.
    Όταν δεν έχει κάποιος επιχειρήματα, λέει ό,τι τού κατεβάσει η κλάβα του…
    Το Υπουργείο “Παιδείας” ήταν έτοιμο για την έναρξη τής νέας Σχολικής χρονιάς;;;
    Όχι.
    Η Υπουργός Παιδείας έκανε πράξη όλα όσα εξήγγειλε για την ομαλή έναρξη τής νέας Σχολικής χρονιάς;;;
    Όχι.
    Τα παιδιά έχουν – αυτήν τη φορά – δίκιο.
    Ο Πολίτης απαιτεί σεβασμό και συνέπεια από Βουλευτές, Υπουργούς και Υπουργεία.
    Άντε, γιατί πολύ αέρα σας δώσαμε…..
    Κι εμείς ΝΔ ήμασταν, αλλά εσείς πια το έχετε ξεφτιλήσει….
    ΣΕΒΑΣΜΟ και ΣΥΝΕΠΕΙΑ.
    Ουστ….

  18. ΗΜΟΜΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΟΝΕΑΣ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ ΠΟΥΣΤΗ

  19. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΧΥΛΩΣΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ…

  20. ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΝ Ο ΚΑΛΛΙΑΝΟς ….πΑΝΤΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΛΕΩ οτι πρεπει να καταργηθουν οι πολιτικες νεολαιες στην εκπαιδευσιν σε Ολα ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ οπως γινεται σε ολες τις προοδευτικες ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕς δημοκρατικες χωρες..Επισης ομως βλεπω οτι ειναι ισως και η μοναδικη φορα που θα συμφωνησω με τις καταληψεις φτανει να μην καπελωθουν απο τα κομματικα πληρωμενα στελεχη..Ειναι σε μια τετοια ηλικια τα παιδια που μπορουν ΑΝΕΥ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ και ΤΙΜΩΡΙΑς να κανουν αυτο που δεν μπορουν να κανουν οι γονεις τους ..Πρεπει να σπασει αυτη η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ..Το ενα 50% απο τους θετικους στον κορονοιον να ειναι ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙς και το αλλον 25% γυφταριο και εν τουτοις ΓΙΑ ΑΥΤΟΥς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ .αΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ αν δουμε τα στατιστικα στοιχεια με πληθυσμον 12 εκατ τωρα με τους λαθρο και 360 νεκρους μεχρι τωρα με μεση ηληκια τα 78 ετη και βεβαρημενην υγεια δεν συνιστα ΠΑΝΔΗΜΙΑ αλλα κατι σαν εποχικη γριππη απο την οποια τα τιναζουν πολλοι περισσοτεροι ετησιως.ΑΠΛΑ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ γιατι μας θελουν μαντρωμενους στα σπιτια μας για να κουβαλησουν παντου τους λαθροεισβολεις ανενοχλητοι και να μην εχουν και διαμαρτυριες για το ξεπουλημα που κανει διαπραγματευσεις ηδη ο ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗς σε ολην την εθνικην κυριαρχιαν μας και επικρατειαν.

  21. Γιά να σπάσουν τα 25άρια τμήματα στα δύο πρέπει να προσληφθούν και Καθηγητές κ.Καθηγητά.
    Ξέρετε πόσες καθαρίστριες έχει η Γκράβα?
    ΓΙΑΤΙ η Κυβέρνηση τόσους μήνες δεν φρόντισε γιά αυτά?
    Μαζέψτε τους προβοκάτορες που κάθε φορά τους ξαπολύετε!
    Οι δολοφόνοι της Μαρφίν ΑΚΟΜΑ να βρεθούν ?
    Ποιός τους προστατεύει?

  22. Και έχει και δεν έχει δίκιο.. Ότι όμως η νεολαίοι 14 με 17 είναι άστα να πάνε, ειδικά τα κορίτσια, οχετός το στόμα τους..ουτε στην Τρούμπα… τα ακούω πως μιλάνε κάθε μέρα, φυσικά δεν τους λείπουν και τα διάφορα καπνίζοντας και μη καλούδια.. κάθε εποχή έχει και τα καλά παιδιά.. τεντυμποιδες κάποτε… αλλά σήμερα είναι διαφορετικά, δεν σέβονται τίποτα.. το μόνο που κάνουν σηκώνουν το τηλ και σε λίγο βρίσκεσαι στο διαδίκτυο ότι είσαι βιαστής… 11 χρόνων, μόλις του λες πήγαινε σπίτι σου να βρει,εις σε απειλεί με τον αληταρα θείο του.. στο λέει κιόλας..

  23. Ελληνική κοινωνία καί τρικυμία εν κρανίω από τά σχόλια ως συμπέρασμα.
    Πάμε όλο καί πρός τά πίσω, όλο καί πρός τήν αμάθεια, τήν απαιδευσία, τήν αλαζονία τών ηλιθίων.
    Καί η κα Υπουργός άς αναλογισθεί ότι τό νά σέ καλέσουν καί μιά φορά στήν λέσχη Μπίλντεμπεργκ, δέν σέ κάνει καί άξια γιά υπουργό παιδείας σέ μιά χώρα που περπατάει καί παραπατάει καί όλο πρός τά πίσω πάει, καί η πολιτική της, καί η παιδεία της.

    1. Αυτός δεν μπορούσε να πει τι καιρό θα κάνει. Πάντα στην αποτυχία ήταν.

  24. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ 120 ΔΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΑΙΜΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΑ 380 ΔΙΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΛΗΤΑΚΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ;

  25. ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ. ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗ ΜΕΤΕΟΡΟΛΟΓΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΠΑΛΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΣΑΙ… ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΙΣ… ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ; ΠΙΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ… ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ;

  26. Άντε δούλεψε πρώτα ρε κοπρόσκυλο και άσε τα παιδιά

  27. Τι λέει μωρέ το σούργελο .
    Αντί να μα πει αν έχουν άδικο έστω και σε ένα αίτημά τους βγήκε και τα βρίζει επειδή δεν συμμορφώνονται με αυτά που πρεσβεύει το αφεντικό του.
    Τα παιδιά σου να πεις αλητάκια και όχι τα παιδιά των άλλων αποτυχημένε μετεωρολόγε.

  28. Ρε καλιανέ, είσαι μικρούλης ακόμη γι αυτό δεν καταλαβαίνεις… Αυτά τα παιδιά που τα σπάνε σήμερα για την φασιστική κυβέρνηση.. θα γίνουν οι αυριανοί βουλευτές!!!!
    Όταν έκαναν τα ίδια ακριβώς τα πασοκια- νουδου… στον Παπαδόπουλο, εκεί γιατί δεν ήταν αληταράδες αλλά ήταν “απελευθερωτές”???

      1. Shisha πρέπει να πίνει,αυτό με το υγρό μπαταρίας.

Comments are closed.