Θυμάστε τη «Μαντώ» από τα «Κλεμμένα Όνειρα»: Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα

Κοινοποίηση:
manto_klemmena_oneira

Η Βασιλική Αγγελή γεννήθηκε στις 25 Νοεμβρίου 1988 και σπούδασε υποκριτική στη δραματική σχολή «Μαίρη Βογιατζή – Τράγκα» όπου αποφοίτησε το 2009.

Έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της ως Μαντώ Ρωμανού στην καθημερινή κοινωνική σειρά του MEGA «Κλεμμένα Όνειρα» και ως Λίλιαν στη σειρά «Η Ζωή της Άλλης».

Σήμερα στα 33 της η ηθοποιός έχει αλλάξει αρκετά ενώ έχει αποκτήσει έναν γιο με τον Πάνο Μεντή.

Σε παλιότερη συνέντευξη της στο «ΛΟΙΠΟΝ» και δήλωσε πως είναι Βορειοηπειρώτισσα και πως έχει βιώσει τον ρατσισμό.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν αντιμετώπισε τον ρατσισμό στα σχολικά της χρόνια δηλώνει: “Ναι. Δυστυχώς στην Ελλάδα είναι πάρα πολλοί οι ρατσιστές. Έχω βιώσει πολύ το ρατσισμό, γιατί είμαι Βορειοηπειρώτισσα. Αν και ήμασταν από την ελληνική μειονότητα της Αλβανίας, ο κόσμος δεν γνωρίζει και μας αντιμετώπισε ρατσιστικά. Όπως οι δάσκαλοι μας θεωρούσαν αλλοδαπούς και μας ξεχώριζαν, έτσι μας θεωρούσαν και τα παιδιά. Έπρεπε οι δάσκαλοι να καταγράψουν τους αλλοδαπούς κι εμείς να σηκώσουμε το χέρι μας σαν να ήμασταν κάτι διαφορετικό και όχι σαν όλα τα άλλα παιδάκια. Αυτό είναι τραυματικό για ένα παιδάκι. Ένιωθα άσχημα».

«Εγώ αυτή είμαι, δεν έχω να κρύψω κάτι. Φαντάσου ότι οι κολλητές μου, που δεν είναι και στο χώρο της σοουμπίζ, δεν το λένε, το κρύβουν. Μάλιστα, απορούν που εγώ το λέω, γιατί οι ίδιες ντρέπονται. Λένε ότι είναι από τα Γιάννενα. Εγώ το θεωρώ τιμή μου και καμάρι μου που είμαι Βορειοηπειρώτισσα. Είμαστε χωρίς πατρίδα ουσιαστικά. Νιώθω σαν να μην έχω πατρίδα, σαν να μην έχω κάπου να ακουμπήσω. Εκεί μας θεωρούν Αλβανούς και μας απομονώνουν. Είμαστε μια μικρή μειονότητα που δεν ξέρει πού ανήκει. Εγώ δεν μιλάω καν αλβανικά»

vasiliki_aggeli_gios

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Με τους Βορειοηπειρώτες δεν έχουμε πρόβλημα γιατί είναι ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Το πρόβλημα είναι με τα αλβαναριά, οι οποίοι δήλωναν βορειοηπειρώτες (με τις ευχές του συλλόγου βορειοηπειρωτών πολλές φορές) για να παίρνουν άδεια από το κράτος.
    Πρόσεχε τι λες κορίτσι μου, είσαι και κούκλα

Comments are closed.