Θρίλερ στην Πτολεμαΐδα: Διαζευγμένος πατέρας «ταμπουρώθηκε» στο εσωτερικό της οικίας του αρνούμενος να δώσει το παιδί στη μητέρα του – Συνελήφθη πριν από λίγο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Αίσιο τέλος είχε αστυνομική επιχείρηση που διαδραματίστηκε  στην Πτολεμαΐδα και διήρκησε περισσότερο από δύο ώρες (από τις 21:00 έως τις 23:15) επί της οδού Παυλίδη Αδαμοπούλου όταν ένα διαζευγμένος πατέρας ενός ανήλικου παιδιού (10χρονου) «ταμπουρώθηκε» στο εσωτερικό της οικίας του αρνούμενος να δώσει το παιδί στη μητέρα του. Ο πατέρας που φέρεται να είχε πάρει το παιδί, σήμερα, με τη συγκατάθεση της μητέρας του (η οποία έχει την επιμέλεια του παιδιού), αρνήθηκε να το επιστρέψει σ’ αυτή κι ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Ειδικές διαπραγματευτές της Αστυνομίας προσπάθησαν να τον πείσουν να παραδοθεί ωστόσο αυτός δεν ανταποκρινόταν γεγονός που προκάλεσε ανησυχία και περαιτέρω αγωνία. Στο σημείο έσπευσε κι η πυροσβεστική με κλιμακοφόρο όχημα ώστε οι αστυνομικοί να επιχειρήσουν από το μπαλκόνι. Τελικά ο άνδρας, που φέρεται να κρατούσε και μαχαίρι, συνελήφθη – παρουσία δικαστικού – κι οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, με το παιδί να είναι καλά στην υγεία του κι επέστρεψε στη μητέρα του.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Εκει στην Κοζαν,
    ολα χαλια παν,
    και ολοι οι βλαχοι κλαν!

  2. Καμμία απόφαση απόφαση δεν πρέπει να παίρνεται από το δικαστήριο αλλά μόνο να θεσμοθετείται!!!!!

  3. Αισχοσσσς φανταστείτε ποσό καιρο είχε να το δειιιι, αισχοσσσσσς συνεπιμελεια τωραααααααααα!!!!!!

  4. Ρωτηστε να μαθετε με τι σκεπτικο τα δικαστηρια της Κοζανης απονεμουν την επιμελεια των παιδιων και τι απανθρωπους ορους βαζουν ωστε τα παιδια να μην εχουν επαφη με τους μπαμπαδες τους και τους παππουδες και γιαγιαδες τους.
    Ρωτηστε να μαθετε το πως συγκαλυπτουν στην Κοζανη κακοποιησεις παιδιων που γινονται απο τις μητερες που εχουν την επιμελεια.
    Συνεπιμελεια- Ισοκατανομη Χρονου των παιδιων με τους μπαμπαδες τους και Ιση Οικονομικη Επιβαρυνση.
    Τα παιδια δεν ειναι αντικειμενα για να τα μεταχειριζεται ο καθε δικαστης ως τέτοια.

  5. Το παιδι ηταν με τον πατερα του και οχι καποιον ξενο……στον μεσαιωνα ζουμε;;;Ποτε θα καταλαβει η ελληνικη δικαιοσυνη οτι οι μπαμπαδες δεν ειναι επισκεπτες και κυριως ποτε θα καταλαβουν οι μαμαδες οτι τα παιδια δεν ειναι κτημα τους…….ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ -ΙΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΓΟΝΕΙΣ-ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Comments are closed.