Θρίλερ στην Κρήτη! Πτώμα σε βαρέλι στο Ρέθυμνο – Βασανιστικός και φρικώδης θάνατος με μαφιόζικες πρακτικές

Κοινοποίηση:
333

Σοκάρουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης με το βαρέλι εντός του οποίου εντοπίστηκε ένα πτώμα άνδρα σε προχωρημένη σήψη στον Πλατανιανό ποταμό στο Ρέθυμνο. Η “Ν.Κ.” αποκάλυψε χθες ότι το πτώμα, που ανήκει σε άνδρα μέσης ηλικίας και ύψους, έφερε ρουχισμό, μπουφάν, παπούτσια και ένα ρολόι που εξακολουθούσε να δουλεύει.

Νεότερα στοιχεία από πληροφορίες που έρχονται στο φως γύρω από το φρικτό μυστικό του βαρελιού με το πτώμα αναφέρουν ότι ο άνδρας φορούσε χακί στρατιωτικό μπλουζάκι και αντιανεμικό σκούρο μπουφάν, το οποίο θα ξεπλυθεί για να φανεί καθαρά το χρώμα του, καθώς και δύο φιάλες από γκαζάκια, άδειες, όπως επίσης και δύο κλειδιά σπιτιού.

 

Τα κλειδιά φαίνεται ότι αποτελούν το εύρημα που καθοδηγούν τις έρευνες. Η ύπαρξη των άδειων φιαλιδίων εντός του βαρελιού εύκολα παραπέμπει σε δύο εικασίες:

α) ότι ο άνδρας τοποθετήθηκε μέσα στο βαρέλι ζωντανός και προκλήθηκε ασφυκτικός και δηλητηριώδης θάνατος με την εισπνοή γκαζιού ή

β) ότι η μέθοδος με το γκαζάκι ενδέχεται να σχετίζεται με τη σφράγιση του βαρελιού. Αυτό θα φανεί από τις τοξικολογικές εξετάσεις, καθώς θα διαπιστωθεί σε ένα βαθμό αν ο άνδρας είχε δηλητηριαστεί από το γκάζι ή όχι. Αν όχι, τότε δεν αποκλείεται όταν τοποθετήθηκε να μη ζούσε. Αν όμως βρεθεί δηλητηρίαση, τότε είναι πιθανό να παχτώθηκε ζωντανός στο πλαστικό δοχείο και να εισέπνεε το αέριο. Κατ’ αυτόν τον τρόπο αναζητείται τρόπος σύνδεσης των φιαλιδίων με τον μηχανισμό θανάτου του άνδρα. Στον σκελετό δε βρέθηκαν χτυπήματα, κακώσεις ή πυροβολισμός.

Οι ιατροδικαστές τώρα θα πρέπει να καταλήξουν και στη θέση που είχε το πτώμα μέσα στο βαρέλι, καθώς, με το χτύπημα του εκσκαφέα στο μπλε πλαστικό βαρέλι κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού του ποταμού από τα καλάμια, αυτό τραντάχτηκε και μετακινήθηκε. Εξάλλου η φωτογραφία-ντοκουμέντο που δημοσίευσε χθες και επαναλαμβάνει σήμερα η εφημερίδα “Νέα Κρήτη” από τη στιγμή ανεύρεσης του βαρελιού δείχνει το καπάκι να έχει εκσφενδονιστεί και έξω να έχει πεταχτεί το πτώμα.

 

Αρχίζει η διαδικασία αναγνώρισης
Η ταυτοποίηση του θύματος θεωρείται ότι είναι ζήτημα χρόνου, καθώς η οδοντοστοιχία και τα ανθρωπολογικά δεδομένα από την εξέταση του σκελετού κάνουν πιο συγκεκριμένη την κατεύθυνση των ερευνών ως προς του φακέλους των εξαφανίσεων που έχουν ανοίξει. Η πλήρης ταυτοποίηση του θύματος είναι αυτή που θα πυροδοτήσει και τις εξελίξεις στο πεδίο των ερευνών.

Όπως μετέδωσε χθες βράδυ η Έλλη Κοκάλη από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της “ΚΡΗΤΗ TV”, πολύ σύντομα αρχίζει η διαδικασία αναγνώρισης του πτώματος ή των αντικειμένων που βρέθηκαν πάνω του, όπως ρούχα, κλειδιά και το ρολόι χειρός. Αυτό σημαίνει ότι έχουν ήδη επικεντρωθεί οι Aρχές σε ορισμένες υποθέσεις.

Όπως πρώτη έγραψε χθες η εφημερίδα “Νέα Κρήτη”, η ΕΛ.ΑΣ., με την εύρεση του μουμιοποιημένου σκελετού και την εκτίμηση των ιατροδικαστών ότι ίσως ο θάνατός του προήλθε από 1 ως και 3 χρόνια πριν, αμέσως ανέσυρε υπόθεση εξαφάνισης Ρεθυμνιώτη, ντόπιου και όχι αλλοδαπού, ο οποίος εξαφανίστηκε το 2018.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν πολλές ομοιότητες που “δένουν” τη συγκεκριμένη υπόθεση με το ανευρεθέν πτώμα, για να οδηγήσουν στη διπλή εξιχνίαση της εξαφάνισης και της ταυτοποίησης του άγνωστου άνδρα. Βεβαίως από εκεί και μετά αρχίζει μια νέα αναζήτηση για τους δολοφόνους και τα κίνητρά τους.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το συγκεκριμένο έγκλημα θεωρείται εξαιρετικά φρικώδες, αν αναλογιστεί κάποιος πώς μπορεί να είναι ένας τέτοιος θάνατος μέσα σε βαρέλι με γκαζάκια. Ωστόσο φαίνεται να είναι και πολύ καλά οργανωμένο. Δηλαδή κάποιος είχε σκεφτεί και σχεδιάσει πώς θα παχτώσει διπλώνοντας ζωντανό ακόμη το θύμα και τοποθετώντας το μέσα στο βαρέλι, το οποίο σφράγισε με νάιλον στο καπάκι και τοποθέτησε μέσα και τα δύο φιαλίδια με αέριο!

Ο βασανιστικός θάνατος του θύματος μοιάζει και τιμωρητικός, ενώ δεν αποκλείεται θύμα και θύτες να είχαν διαφορές από το παρελθόν. Ο τρόπος και η αγριότητα προσομοιάζουν με μαφιόζικα εγκλήματα και δε θα μπορούσε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πρόκειται για εισαγόμενη τεχνική ο θάνατος σε βαρέλι!

neakriti.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τι συμβαίνει επιτέλους σ αυτό το πουστονησι ;

Comments are closed.